Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Mit tehetek?A halászlé alaposan csípős lett, van rá "orvosság"?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2

30. evadarling2011-12-27 13:50
Szia! Nagy baj nem lehet, ha főzöl bele krumplit, de javasolnám, hogy a halat próbáld ki szedni, mert nagyon szét fog főni.

29. zebracsikó2010-07-28 17:33
szerintem a csípősséget nem lehet eltüntetni (max, ha az ember irgalmatlanul felhígítja, de annak meg nincs értelme)


28. anakitti2010-07-28 17:26
Egészségetekre! A halászlé amúgyis csípősen az igazi!
(válasz diderke 27. hozzászólására)

27. diderke2010-07-28 16:53
Megettük a halászlét!Írtó finom lett,nem volt olyan nagy baj mint gondoltam.Még a szomszédunk is kapott egy tányérral.

26. Katinkaboszi2010-07-28 15:05
ahol nem mindenki szereti, ott érdemes külön vízbe, de mi nagy tésztásak vagyunk, így én sokat főzök bele, mert nem válogatja ki senki :D
(válasz diderke 18. hozzászólására)

25. Katinkaboszi2010-07-28 15:04
ha elsétálsz az ebédezős fórumra, akkor ott elég sokan halat csináltak ma :D
hátha kapsz egy tányérral :D
(válasz Aquarel 23. hozzászólására)

24. Katinkaboszi2010-07-28 15:02
ez a jégre ülés, nem rossz tipp :DD
párom imádja a csípős dolgokat, csak néha sziszeg mikor másodjára csíp :)
(válasz diderke 14. hozzászólására)

23. Aquarel2010-07-28 14:53
Juj de ennék most egy kis finom halászlevet, csípőset vagy sem, tésztával, vagy sem :) Mintha karácsony lenne :)))

22. ariadna2010-07-28 14:38
Persze! Külön! :)
(válasz diderke 18. hozzászólására)

21. kefekötőke2010-07-28 14:25
Helyes.Gratula!
(válasz diderke 20. hozzászólására)

20. diderke2010-07-28 14:25
Kinek a Pap,kinek a Papné!Nekem a fia!
:-D
(válasz kefekötőke 19. hozzászólására)

19. kefekötőke2010-07-28 14:22
Végre valaki úgy főzi a halászlét ,ahogy kell.))
Akinek nem izlik egye a túrós csuszát, amit hozzá csináltál!
(válasz diderke 1. hozzászólására)

18. diderke2010-07-28 14:18
Én azt hittem belefőzik!?Akkor külön vizbe?
(válasz ariadna 17. hozzászólására)

17. ariadna2010-07-28 14:12
Úgy ahogy Katinkaboszi is írta VASTAG metélt tésztáról van szó. Szerintem a cérnametélt az kicsit fura lenne. Mellé semmiképp nem foghatsz vele, mert nem bele főzik a tésztát, hanem külön mellé tálalják, aztán aki akar az tesz bele!
(válasz diderke 14. hozzászólására)


16. diderke2010-07-28 14:02
Így van! :-D
De jelzem,most kóstoltam és a krumpli segített valamit rajta! :-)
(válasz Aquarel 15. hozzászólására)

15. Aquarel2010-07-28 14:00
ezt nevezik úgy, hogy 2x csíp :D:D:D

14. diderke2010-07-28 13:57
Ugye ugye!Még a végén asszony lesz belőlem! :-)))
De lehet ki is toltam magammal,nem lesz tüzes éjszakánk!
De a csípőssel a bemenet még hagyán,de félek a honaptól! :-)))Jégre ülök! :-)
Biztos nem írtok rossz tanácsot a tésztával,van is itthon és ki is próbálom.
(válasz Katinkaboszi 13. hozzászólására)

13. Katinkaboszi2010-07-28 13:54
én is a Dunántúlon, jobban mondva baján ettem először halászlevet vastag metélttel, igazán finom, azóta így csinálom én is :)
tegyél bele nyugodtan, persze a cérnametélt nem igazán jó, de megtenné most :)

legalább nem dideregsz :DDDD mikor eszitek :DDD
lángot lövelltek majd :DDD még fűtés sem kell :D
ebben a hűvös időben,kimondottan jót tettél magatokkal :D
(válasz diderke 10. hozzászólására)

12. diderke2010-07-28 13:53
Így igaz!Még nem tudja ezután jön a "fekete leves"! :-)))
(válasz Aquarel 11. hozzászólására)

11. Aquarel2010-07-28 13:51
ja de ez még csak kóstoló volt nem egy egész tányér kaja :))))

10. diderke2010-07-28 13:50
Én is hallottam már a tésztát,de nálunk nem tesznek bele.De egyszer kipróbálom.Most vittem kóstolót a férjemnek egy evőkanállal,és végül is azt mondta nem olyan vészes ez. :-)))Milyen rendes!!
(válasz ariadna 8. hozzászólására)

9. diderke2010-07-28 13:48
Küldeném én szivesen! :-)
Én is gondoltam rá,ha paszírozom vizzel hígitom.
Szeretem a kenyeret hozzá,csak annyira hízok töle.Hiába lajtos a hal a kenyér hozzá nem az.De majd olyanleszek mint a sárkány.

8. ariadna2010-07-28 13:48
Nem tudom nálatok mi a szokás, nálunk Baranyában hosszúmetélt tésztával eszik, a mamám is nagyon csípősre csinálja, de ha jól megpakoljuk tésztával, akkor már nem is olyan erős! Bocsi de ennél hasznosabb tanács nem jutott eszembe! :)

7. Aquarel2010-07-28 13:46
Küldj belőle egy keveset majd mi megesszük :)

6. Aquarel2010-07-28 13:46
nem lehet felhígítani vízzel?

5. Dmaria512010-07-28 13:45
Imádom a csípős halászlét.


4. Zarahell2010-07-28 13:45
Egyetek hozzá kenyeret sokat.. :S

3. diderke2010-07-28 13:42
Szia!Köszi!De azt már megtettem,véletlenül addig raktam bele a csípőset míg tényleg rátaláltam egy írtó erőspaprikára.Még így sosemjártam.
(válasz Aquarel 2. hozzászólására)

2. Aquarel2010-07-28 13:40
főzz bele pár szem egész krumplit az elvesz belőle egy kevés csipősséget.

1. diderke2010-07-28 13:38
Mit tehetek?A halászlé alaposan csípős lett, van rá "orvosság"?

1 2