Hogy készítetek malacsültet? (beszélgetős fórum)
nem tudom igazán...őszintén?a vegetarianus életmód sok szempontból nagyon jó.....de ma már másképp látom...a húsnak is vannak előnyei....ma a vacsorám párolt brokkoli,kelkáposzta és paradicsom volt:O
de ez nem garancia arra,hogy nem fogok holnap kolbászt enni:)
az izmoknak szüksége van fehérjére-hús-de szerintem ez is alkati...
mindenesetre ha tudtok valami egyszerű de ütős receptet valentin napra elfogadom:)
Azért gondolom jobb a husika nem? :)))
Én nem bírnám ki hús nélkül :)
Finom áám!Jajj látszik,hogy fogyózok,már megint online eszek :D
mert utálok főzni és nincs is időm:)és anyu sokkal jobban tudja:)tényleg....
egyébként 2001-ig vegetáriánus voltam gyakorlatilag 10 éve eszem húst kb 6 éve eszek disznót is...és a malacsült nagyon finom:)
Ezt így kell ahogyan írod!
Én is így láttam otthon,én is így csinálom!Zsírral,sok fokhagymával,pácolás nélkül!:)
Nem szokás, de nem árthat neki a pác szerintem. A szilveszteri malacka (bár én csak a sütés végén voltam jelen, és az enyém még a fagyasztóban vár), csak fokhagymát kapott a husijába beleszurkálva. Az sör nélkül készült, egy bevagdosott szalonnával a saját levéből kenegettünk.
Én a csirkéről is csak néha eszek le egy kevés kis bőrt, ezt bátorkodtam megkóstolni, és finom lett :)
A saját malacka jövő héten jön ki a fagyasztóból (megnézni az árnyékát, de szerintem már nem bújik vissza). Én egy kicsit meg fogom fűszerezni.
Soha nem szoktam pácolni a malachúst , besózom , borsozom -a tepsibe mellé rakok egy csomó hagymát -fokhagymát krumplit -zsírt teszek rá --mert ugyebár húst zsírral egyéb ételeket olajjal jó készíteni-- egy kis vizet ,alufólia és 1.5 óra elteltével leveszem a fóliát , meglocsolom saját szaftjával ,sört locsolok rá kb 1-2 dl -t , és pirosra sütöm . Ha van légkeverésesed akkor azzal
gyönyörű felhólyagzott ropogós lesz , ha nincs akkor még locsold meg vagy kétszer miután levetted az alufóliát . Isteni finom a mellérakott hagyma és fokhagyma is -ugyanígy sütöm a csülköt is - soha nem főzöm előre a húst .
További ajánlott fórumok:
- Milyen húsvéti ételeket, süteményeket készítetek? Mi lesz a húsvéti menü?
- Ha rántott húst készítetek, a fennmaradó használt olajat felhasználjátok még vagy már nem?
- Nemsokára szendvicset kell készitsek, szeretném ha megosztanátok velem, hogy ti milyen szendvicseket készitetek?
- Milyen menüt készítetek karácsonyra /vékony pénztárcával/?
- A héten milyen köreteket készítetek?
- Ti milyen frizurát készítetek ma magatoknak?