FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog!

Kategória: Összes fórumtéma » Babák & mamák » Teherbeesés

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1834. TamaraTamás2015-05-22 16:06
Mi az első után orvost váltottunk,nyomós okokból!Ezért kérdem..
(válasz TamaraTamás 1833. hozzászólására)

1833. TamaraTamás2015-05-22 16:04
Olvasom,hogy te is Pécsre jársz..Elárulod ki az orvosod?
(válasz Hertha 1809. hozzászólására)

Drlbeauty.com 3.

1832. TamaraTamás2015-05-22 16:02
Örülök a boldogságodnak,és a sokszor elhangzott kérdést neked is feltenném:végig feküdtél,vagy csak kímélő üzemmód?Én nem dolgozom jelenleg,de úgy tudom az sem jó,ha sokat fekszünk,nincs vérkeringés.Tudom,hogy tuti recept sincs,mégis te hogy csináltad?
(válasz nadalma 1811. hozzászólására)

1831. TamaraTamás2015-05-22 15:57
3.friss,közben volt 1 fagyasztott is.Köszi a jókívánságot.
(válasz ava19 1829. hozzászólására)

1830. figura ede2015-05-22 15:50
Szívből örülök és így tovább hajrá triumvirátus!!!
(válasz TamaraTamás 1827. hozzászólására)

1829. ava192015-05-22 15:42
Én is Gratulálok!:-))Kívánok minden jót,és hogy mind megmaradjon odabenn!:-))Hanyadik beültid volt?
(válasz TamaraTamás 1827. hozzászólására)

1828. Belián2015-05-22 15:00
Jaj de jó! Ez szuper! :) Általában ezek a megérzések be szoktak jönni! És ha a doki is ilyen pozitív, akkor minden ok megvan a boldogságra. Vigyázzatok magatokra és az ikrekre! :)
(válasz TamaraTamás 1827. hozzászólására)

1827. TamaraTamás2015-05-22 14:54
Igen 4 in 1😃Rántottát kaptam itthon,párom ugrál körülöttem és boldogság van.Az aggódást pár napra elhalasztottam.Doki bácsim ajánlott egy céget,ahol 3-as babakocsikat is gyártanak😀szóval vidáman zajlott a beültetés.Kaptunk fényképet a bogyókról,a 10-es listán van kettő 9-es és egy kicsit lasabban osztódó6-os ,immár a pocimban.Már érzem,hogy most minden rendben lesz pusy mindenkinek!
(válasz Belián 1826. hozzászólására)

1826. Belián2015-05-22 14:42
Szia! :) Megvolt a beülti? Minden rendben volt?
(válasz TamaraTamás 1825. hozzászólására)

1825. TamaraTamás2015-05-22 14:18
Tudtam😃Óriási gratula,vigyázz nagyon a picurra és az aggódás természetes,de azért ne vidd túlzásba!Minden rendben lesz!
(válasz nadalma 1783. hozzászólására)

1824. ava192015-05-22 13:48
Hát igen,az első évben én is...de nagyon fontos betartani,én fél óra helyett inkább 1 óráig nem eszem nem iszom. Kívánok neked minden jót..hát persze hogy összeszeded magad,hisz babát szeretnél,nem? Én is tartok nagyon a csalódástól,én még ezeken kívül endometriózisos is vagyok...nem egyszerű még a stimu sem emiatt,de olyan óriási a vágy gyerek után,hogy csinálom ameddig csak értelme van! Mégegyszer minden jót,kitartást...hidd el összejön legközelebb!!Addig is tankolj sok energiát testileg,lelkileg!!:-))
(válasz Hertha 1823. hozzászólására)

1823. Hertha2015-05-22 13:21
Sokszor elfelejtem, hogy fél órával reggeli előtt beszedjem a Letroxot. Eddig ez nem volt gond, de most lehet, hogy mégis. Már mindegy...
2016. tavaszára tervezzük a következő lombikot. Ha addig össze tudom szedni magam.
(válasz ava19 1822. hozzászólására)

1822. ava192015-05-22 11:43
Igen azokra,és ha neked ilyen jók,akkor legalább autóimmunos nem vagy!Nekem a TPO: 1000felett van.Sajnos nálam már beindult a pajzsmirigy sorvadása...foltok vannak rajta,ritkul az állaga,ha lehet így mondani!:-)) Az endokrinológusom ajánlotta a syntroxint,mert emelett szedhetek vasat,gyomorsav elleni készítményeket,ha kell.Ennek a felszívódása sokkal jobb mint a többié,az L-thiroxin melett ha szedtem bármi más gyógyszert(pedig betartottam a szabályokat)mindig elállítodtak az értékeim illetve szívdobogásom, rossz közérzetem volt,és autóimmunra sem jó,legalábbis nekem nem vált be! De persze mindenki más...
(válasz Hertha 1821. hozzászólására)

1821. Hertha2015-05-22 11:24
A Syntroxin hatóanyaga ugyanaz, mint a Letrox-é. Mi a különbség az árán kívül?
(válasz ava19 1818. hozzászólására)


1820. Hertha2015-05-22 11:20
Nézték ezeket az Anti értékeket. Ezekre gondolsz?
Anti-TG autoantitest: 18,4 IU/ml (40 alatt jó)
Anti-TPO autoantitest: 5,6 IU/ml (35 alatt jó)
(válasz ava19 1818. hozzászólására)

1819. ava192015-05-22 11:14
ja,és rohadt drága gyógyszer,de én is úgy vagyok vele,hogy az ügy érdekében mindent!!:-))

1818. ava192015-05-22 11:06
De a göbösödés már eleve nem jó!!Nézték nálad a Anti-TPO-t és Anti-Tireoglobulint? Lehet még lejebb kellene nyomni a TSH-at,hogy stimu közben sem nőljön!!Persze én sem tudom hogy hogyan reagálok majd!De a Lombikos-dokim mondta hogy az sem baj ha túlműködik,lehet 0,50-0,70 körül is a TSH! Jobb mintha alulműködik,a megtapadás miatt!!Tehát inkább 0,akármi..mint 1 fölött!Persze nálam is érdekes lesz az egész..!Most felváltva szedek 50mg/75mg Syntroxint...állítólag eek sokkal jobb a felszívódása mint a többi hasonlónak,és emelett vasat is lehet szedni!:-))
(válasz Hertha 1817. hozzászólására)

1817. Hertha2015-05-22 10:43
Az első lombik után ment fel a TSH 3 fölé. Aztán Letrox, és 1,5-1,7 között volt stabilan. Aztán növetlem a gyógyszert és lenyomtam 1,13-ra.
Az 5. stimu után most 3 fölött van megint, gyógyszer mellett. Meg már 3 göböm is lett, tehát vmi gonosz folyamat beindult benne. Most megint emelni kellett a gyógyszert. De mivel mostanában nem tudok lombikra menni, még nem nézettem. 1 körüli érték a cél.
(válasz ava19 1816. hozzászólására)

1816. ava192015-05-22 10:34
Még pár hónapja nekem is jobb volt az AMH-m..,most egy katasztrófa!Csak remélhetem hogy leszívásnál produkálok még jó minőségű sejtecskéket?! Nagyon sok a túlsúlyod? Nálam az a furcsa hogy mindamellett hogy autóimmunos vagyok,egyszer túl egyszer alul működöm,a súlyom nem változik,60kg 172 magas.Legalább ez rendben van a sok sz.r mellett!!:-))Mit jelent h TSH kezelve?Mennyi most?
(válasz Hertha 1815. hozzászólására)

1815. Hertha2015-05-22 10:21
Szedtem a Bromot rögtön, 10 ng/ml körül tartottam a prolaktint. Akkor még nem tudtam az adenomáról.
Férjem azoospermiás és szerintem ez a legnagyobb baj. Nem tudják, mi az oka. Genetika, hormonok rendben.
Szerintem elhal az a pár embrió magától is a beültetés után, de ezt senki nem tudhatja.
Nincs autoimmun bajom. Nézték. AMH 2,9 volt 38 évesen. A csajos bajom 28-31 napra jön mindig. TSH és prolaktin kezelve meg szedtem a Merckformint. Bár enyhe az IR, túlsúlyom ennyit indokol is. (Tudom, tudom, de nem megy a fogyás...)
(válasz ava19 1813. hozzászólására)

1814. ava192015-05-22 10:17
Nagyon Gratulálok én is!!:-))Végre még egy sikerstory előttünk!Vigyázz magadra..a borocskázás nekem is megy esténként,eddig bejött!:-)) Szorítok hogy minden rendben legyen!:-))
(válasz nadalma 1808. hozzászólására)

1813. ava192015-05-22 10:08
Szia!:-)) Akkor te is meg vagy áldva!Ugyanezek nálam is..3 éve,40 évesen derült ki nálam is.Kivétel IR,az nincs.Ezektől még ugyan úgy lehet babád.A pajzsmirigy kell hogy 1 körül legyen,és gondolom adenómára szedsz Bromocriptint!Ha esetleg vannak pajzsmirigyben erősebb tüneteid,mint hajhullás,torokkaparás,fulladás szerű érzés,hízás v fogyás,székrekedés..akkor nem ártana megnézetetni hogy autóimmun pajzsmirigyes vagy-e?Mi a SOTE-ra járunk,és én bárki dokit kérdeztem,(endokrinológust is),mind mondta hogy ezektől jöhet a baba,persze nehezebben,de oda kell figyelni mindig a labor értékekre.Persze lehet immunológia és egyebek is,pláne h az 5.sem sikerül.Igen,ilyen esetben probléma a vidék,mert itt BP-en több intézmény közül lehetne választanod!Húúúúúú..nagyon szeretnék segíteni,de hogyan?Én is 4 éve lakom itt,Kecskeméti volnék...,de most tudok csak igazán örülni,hogy itt vagyok!:-))Nagyon fontos hogy a Prolactinod se legyen több a referenciaérték alsó harmadánál!Ha az nincs még beállítva,attól sem tapad meg a baba!!:-))
(válasz Hertha 1801. hozzászólására)

1812. Hertha2015-05-22 09:46
Állítólag minimális a farkastorok veszély. Nem kell vele foglalkozni. Engem azért aggasztott.
Voltam egy Bp-i dokinál. Ő mondott egy csomó vizsgálatot, ami nem volt benne az eddigi immunológiában. Pl. Celluláris immunstatus NK funkció méréssel. Nem tudom hol csinálják még, csak ezt találtam:
[link]
(válasz nadalma 1811. hozzászólására)

1811. nadalma2015-05-22 09:35
Igen, amúgy a Prednisolont itt is mindenki kapja egy rövid ideig, nekem most ez kimaradt, és helyette kaptam ezt az erősebbet, és sokkal hosszabb ideig kell szednem. Ezt a farkastorok dolgot még nem hallottam, úgyhogy beveszem az aggódáslistámba...:) Nehéz dolog ez, annyi miatt kell izgulnunk, most nekem az, hogy megmarad-e, egészséges-e, hányan vannak, utána (remélem) oviban szeretik-e, elengedjem-e síelni. Pfff.... :) De ma még csak úgy szimplán megpróbálok örülni.
(válasz Hertha 1809. hozzászólására)

1810. Belián2015-05-22 09:28
Köszi :) Legyen legalább egy kis kellemes része is a dolognak. Beveszem én is a repertoárba. :)
Ahogy olvaslak, látom, hogy még tudtak Neked fagyasztani is, és hogy most blasztókat ültettek be. Ezek nagyon jó eredmények!
Lányok, nagyon megnyugtató ilyen pozitív fejleményekről olvasni, nagyon megerősítenek, hogy érdemes küzdeni. Mert már egyre jobban izgulok a közelgő stimuláció miatt...
(válasz nadalma 1808. hozzászólására)

1809. Hertha2015-05-22 09:23
A szteroiddal kapcsolatban: a Pécsi Meddőségiben Prednisolon nevű szteroidot írnak fel mindenkinek. Volt, hogy szedtem, volt, hogy nem. Nálam nem volt különbség...
Az igazság az, hogy félek tőle, mert növeli a farkastorok esélyét a babánál. Rajta van a tájékoztatón, hogy állatkísérletekben vizsgálták. Embereken még nem, ha jól tudom.


1808. nadalma2015-05-22 09:18
Ja, azt elfelejtettem, hogy minden este megiszom egy deci vörösbort. :) Olvastam valahol, és az orvosom is azt mondta, hogy szabad, jó ötlet a méhnyálkahártya vastagítására, azt hiszem. Szóval szoktam várni az estéket. :)

1807. nadalma2015-05-22 08:43
Köszönöm szépen! :) Gravidát szedek, E vitamint, C vitamint és Aspirin protectet, ezeket én találtam ki, csak úgy érzésre, plusz amit az orvos javasolt: a Medrol, Estrimax, Utrogestan és Crinone gél.
(válasz Belián 1802. hozzászólására)

1806. Magocska712015-05-22 08:31
Én eddig Kaposváron laktam, márciusban költöztünk a párommal Siófokra..
(válasz figura ede 1804. hozzászólására)

1805. Magocska712015-05-22 08:29
Lehetséges, én egy éve járok a Kaposvári Kaáliba, a első beültim tavaly június 24-én volt.
(válasz figura ede 1804. hozzászólására)