Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Vacsira rántott zöldség? fórum

Vacsira rántott zöldség? (tudásbázis kérdés)

21. supin (válaszként erre: 18. - Tücke)
2010. júl. 6. 14:05

Megírnád,hogy milyen kávé??

Sima fekete...vagy???

Köszi

20. 40163fd81d (válaszként erre: 13. - Tücke)
2010. júl. 6. 09:49
Aki testkontrollosan étkezik,nem kell mellőznie a szénhidrátokat,sem kalóriát számolgatnia,mert semmi köze a fogyáshoz.:))
19. a908366fdb (válaszként erre: 18. - Tücke)
2010. júl. 5. 21:45

MÁr folyamatban van:) pont most néztem bele, majd holnap átfutom rendesen

MOst álmos vagyok:D:D

Amúgy persze, hogy szeretnék fogyni. MÉg legalább 11kg-ot.

De utálom a diétákat.

Ezért valószíű ki sem fogom próbálni.

Viszont az alacsony ch tartalmú receptek jól fognak jönni:)

Köszi:)

18. Tücke
2010. júl. 5. 21:44
kül van kifejezetten ilyen diéta ha esetleg fogyni szeretnél ott van a naplómban nézd meg ha gondolod meg elég sok alacsony szénhidráttartalmú recept is van
17. a908366fdb (válaszként erre: 15. - Tücke)
2010. júl. 5. 21:42
Asszem holnap egész nap tojást eszek:D:D
16. Tücke (válaszként erre: 14. - 480a1bea09)
2010. júl. 5. 21:41
vagy ne egyél este 6 után:D
15. Tücke (válaszként erre: 12. - A908366fdb)
2010. júl. 5. 21:41
jól hitted és tudod :) épp most vezettem le ahoz hogy 1g szénhidrátot bevigyél a szervezetedbe 3egész főttojást kell megenned hozzá 1tojás0,3g ch-t tartalmaz:D
2010. júl. 5. 21:41
egy halom rántott karfiol meg rántott padlizsán van gyertek :)
13. Tücke (válaszként erre: 9. - 40163fd81d)
2010. júl. 5. 21:39
akkor inkább ne panírozza be a tojás a legkisebb szénhidráttartalommal bíró a 3 anyag közül ami kell a panírhoz
12. a908366fdb (válaszként erre: 9. - 40163fd81d)
2010. júl. 5. 21:39

én pedig azt hittem, hogy pont a liszt és a zsemlemorzsa hízlal.....

A tojás meg nem.

Mondjuk erről a testkontrollos dologról nem tudok semmit....

Nem is akarok:)

11. Tücke (válaszként erre: 1. - 480a1bea09)
2010. júl. 5. 21:38
ne rántsd vagy párold meg és utána kicsi vajon futtasd meg hogy piruljon is, vagy csak párold meg, vagy enyhén kivajazott tepsiben süsd meg hirtelen.... de semmi féle képpen ne panírozd be az olaj az még nem is annyira hízlal de gondolj berle 10dkg lisztből 8dkg szénhidrát van a zsemlemorzsa kenyérből van vagyis 10dkgben megint csak 80dkg szénhidrát van ez rengeteg ez hízlal meg a krumpli és a rizs vagyis az összes gabona féle
10. tina68
2010. júl. 5. 21:38
Ha csicseriborsó liszttel panírozol úgy, hogy egy palacsinta tésztához hasonló masszát csinálsz és ezt az egészet egy kevés de forró olajban süröd ki, akkor olyan mint a rántott zöldség, de sokkal egészségesebb!
9. 40163fd81d (válaszként erre: 1. - 480a1bea09)
2010. júl. 5. 21:38

Ha tojás nélkül ,vizes lisztbe és morzsába panírozod,akkor az nem hízlal,mert testkontrollos.

Magyarul csak növényi anyagokat eszel .

Persze nem lesz olyan ,mint az igazi panír,de azért finom.

2010. júl. 5. 21:37
CSináld tepsiben össz. egy kanál olajjal. Úgy is finom és megkíméled magad 100kcaltól. Minimum.
2010. júl. 5. 21:36
kérek énis, köszönöm :)
2010. júl. 5. 21:36
szerintem a rántott húsban sem a hús hizlal, hanem a panír meg az olaj és ezek a rántott zöldségben is ott vannak.
5. 6bdce19b3c (válaszként erre: 1. - 480a1bea09)
2010. júl. 5. 21:35

a panírral és az olajjal van a gond..nem a husival..


egyél vacsira natúr husit párolt zöldséggel!

4. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - 480a1bea09)
2010. júl. 5. 21:35

A "rántott" mindenképpen hízlal:(

persze a zöldség kevésbé, mint a zsíros hús,

2010. júl. 5. 21:35
maga a prézli hízlal.
2010. júl. 5. 21:35

Szerintem ami rántott, az hízlal. Hisz nem az hízlal, amit kirántasz, hanem a sok olaj, és zsemlemorzsa amit ráraksz. tehát a bunda:D:D

Akkor egyél inkább párolt zöldséget vacsira:)

2010. júl. 5. 21:33
Ha rántott zöldséget eszem vacsorára az mennyire hizlal? Van különbség, hogy rántott hús vagy rántott zöldség hízlalóság szempontjából? Persze köret nélkül értem!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook