Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Háztartási kekszet mivel daráljam le? fórum

Háztartási kekszet mivel daráljam le? (tudásbázis kérdés)


1 2
2011. ápr. 19. 17:33
Húsdarálóval szoktam én is és nagyon jó.Kisméretü darálóm van.
2011. ápr. 19. 09:11
Szia! Visszaolvasás nélkül... húsklopfolóval szoktam darbokra törni.
34. f8db0709b8 (válaszként erre: 33. - MÁRKATA)
2010. jún. 30. 15:35

Igen olvastam:)

javaslom a húsdarálót,vagy csak úgy egyben fogyasztva:)

33. MÁRKATA (válaszként erre: 32. - F8db0709b8)
2010. jún. 30. 15:28
Mint az elején írtam kaptunk két nagy zacsi(2kg),egész háztartási kekszet egy szeretetszolgálattól.Mivel ez már megvan,ezt szerettem volna felhasználni..Amihez kértem a segítségeteket,hogy mivel daráljam le...Köszönöm a válaszokat!!!!
2010. jún. 30. 13:32
Célszerűbb rögtön darált kekszet venni:)
31. MelisUK (válaszként erre: 23. - MÁRKATA)
2010. jún. 30. 13:28

Visszaolvasva az összes hozzászólást, senki nem gúnyolódott...


Egyszer én is voltam ilyen helyzetbe,

beleraktam a gyümölcsturmixba, pillanatok alatt végzett vele, csak maradtak benne nagyobb darabkák, amiket utána ki kellett szednem és újra benyomni a gépbe. A reszelőt azért nem ajánlom, mert akkor a keksz megy mindenfelé. A húsdaráló is nagyon jó ötlet. Amúgy legközelebb én is inkább darált kekszet fogok beszerezni, de eddig még nem találtam csak egészet. (Nem Magyarország.) Kókusz golyókat csináltam belőle, imádjuk - de valahogy az itteni keksz nem olyan, mint a magyar háztartási, másabb lett az íze, de így is nagyon fini volt.

2010. jún. 30. 09:52
Én kekszgolyót szoktam sokszor (kókuszgolyó, vagy mi), annál ugye tej is kell bele. Először kalapáccsal vagy kézzel összetöröm a kekszeket, majd lelocsolom rumos tejjel, hagyom ázni, és ha jól megázott igen pépes lesz, nem is látszok, hogy nem volt megdarálva, simán összegyúrom a többi hozzávalóval.
2010. jún. 29. 21:21
Én diódarálón szoktam, de lehet kapni a boltban darált kekszet, tehát már evvel sem kell vesződni otthon.
2010. jún. 29. 18:36
Én ugynevezett"SPORT SZELETET"készítettem,ahoz darálva írják a kekszet.Nagyon finom lett.Mindenkinek izlik.Főleg a két lurkó fiaimnak.Mindenkinek csak ajánlani tudom aki még esetleg nem próbálta.KÖSZÖNÖM SZÉPEN A VÁLASZOKAT!!!!!!!!!
27. margareta51 (válaszként erre: 23. - MÁRKATA)
2010. jún. 28. 22:08
A tegnap ketfele kepen csinaltam a kekszbol sutes nelkuli sutemenyt,keksz kremest es keksz almast/itt egeszben hasznalom a kekszeket/
26. kisnejulcsi (válaszként erre: 24. - C33bd8536b)
2010. jún. 28. 19:59
Már hárman :))))
25. Berillke (válaszként erre: 24. - C33bd8536b)
2010. jún. 28. 19:57

sztem is ezzel a leggyorsabb :-))

már ketten vagyunk

2010. jún. 28. 19:54
Húsdarálón daráltam le a tegnap egy kilót. Nagyon gyorsan ment. Én is sportszeletet készítettem.:)
2010. jún. 28. 19:47
Mindenkinek köszönöm a tanácsokat.Aki gunyolódik velem hát legyen neki egy jó perce a mai nap,de több nem.Azért nem veszek darált kekszet mert egészet kaptunk egy szeretetszolgálattól(2 nagy zacsi)Mivel igy egészben nem vagyunk érte igy néztem egy receptet ami sütés nélküli kekszből.És ehez darálva kell.Köszike még egyszer...
22. zena01 (válaszként erre: 19. - Cejdi)
2010. jún. 28. 19:33
Én is azon szoktam.
2010. jún. 28. 19:22

Amivel pépesíteni lehet akármit...

de én is inkább venni szoktam, ami le van darálva.

20. szanád (válaszként erre: 19. - Cejdi)
2010. jún. 28. 19:21
én is diódarálón szoktam...
19. cejdi (válaszként erre: 1. - MÁRKATA)
2010. jún. 28. 19:11
A diódaráló azzal szoktam én is,és szuper jó.
18. emagdi (válaszként erre: 4. - MÁRKATA)
2010. jún. 28. 19:11
a legkevésbé eszközigényes módszer, ha sodrófával egy nyújtódeszkán megtöröd. (kiváló edzés a karoknak, de össze lehet morzsolni vele a kekszet)
17. árnyjáték (válaszként erre: 15. - 793a9334d7)
2010. jún. 28. 19:10
bölcs válasz:D
16. emagdi
2010. jún. 28. 19:09

én ilyen elektromos aprítóval szoktam.


de amúgy lehet kapni háztartási keksz port is, és akkor nem kell darálnod:))

2010. jún. 28. 19:07
mivel szükséged van a darált kekszre
2010. jún. 28. 19:07

húsdaráló a legegyszerűbb: csak úgy szívja be a kekszet, csak győzd pakolni.

sajtreszelőn macerásabb

2010. jún. 28. 19:05
Köszönöm szépen mindenkinek.
12. boszorkánylepke (válaszként erre: 10. - MÁRKATA)
2010. jún. 28. 19:02
A nagymama zsemleőrlője kitűnő és sokkal egyszerűbb, mint a sajtreszelő. Egyébként sodrófával is nagyszerűen el lehet készíteni.
2010. jún. 28. 18:58
egyszerű sajtreszelőn..
10. MÁRKATA (válaszként erre: 3. - Csilli62)
2010. jún. 28. 18:57
Van itthol olyanunk,hogy Zsemleőrlő.(még a nagymamámé volt )AZ jó szerinted????
2010. jún. 28. 18:57
Tedd egy zacsiba, és nyújtófával menj rajta végig többször, mintha tésztát nyújtanál...
2010. jún. 28. 18:57
En reszlni szoktam,de lehet kavedaralon vagy diodaralon,ha darabos marad egy naylon zacskoban rakom es laskanyujtoval torom aprobra/attol fugg mire hasznalod a keksz darat/
2010. jún. 28. 18:57

üveg almareszelő? igaz kicsit időigényes:)

vagy sima reszelő

esetleg berakod zacskóba, konyharuhába és hús klopfolóval agyonvered:d:D

1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook