Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Juhuu! | ||
|
| ||
Mit mondott a dokid? Én nem voltam hormonvizsgálaton így én nem tudok nyilatkozni.
Ma voltam dokinál, minden jó méhen belül van a babám. 6,7mm 5hetes 2napos | ||
|
| ||
Sziasztok. Meg van mekem is a vérvétel eredmény. A pajzsmirigy jó. A progeszteronom 2.3, az ösztrogénem meg 100 fölött van mind a 2 leleten.szerintetek? | ||
| ||
Csütörtökön. Megint vérvétel és UH. Úgy utálom, uh után fáj a hasam. Akkor már biztos lesz h ciszta vagy baba. Utána olvastam lehet petefészekben is terhesség de az nagyon ritka + nem zsugorodik. Úgy h remélem h ciszta a méhen belüli babóm meg velem marad. 😊 | ||
|
| ||
Mikor mèsz vissza?
Azèrt halk gratula! :) | ||
|
| ||
Nem tudom, lehet h azért hívott vissza mert gyanús volt neki. | ||
|
| ||
Ez nagyon jo hir! Gratulalok!
De azt az orvos nem tudja, hogy a petesejt a petevezetobe termekenyul meg? A petefeszekben gondolta mehen kivulinek???? OMG! Ha nyugodt terhesseget szeretnel, akkor sztem keress egy masik dokit. | ||
|
| ||
Vérvételre vártam. Nos jó hír h ami a petefészekbe van az összement 1mm-t a méhen belüli meg 4,5-re nőtt. Azt mondta esélyesebb a méhen belüli terhesség. Csütörtökön megyek vissza vérvételre meg UH-ra. Még nem merek örülni, de ez is jó hír. :) | ||
|
| ||
Marmint milyen eredmenyre varsz? | ||
|
| ||
De, az én dokim az. Azt nem tudom annyi van a papírra írva h jobb oldalon van. Reménykedek, lassan ide kéne érnie az eredménynek. Idegörlő | ||
|
| ||
Es hol latta a nehen kivulit? A petevezetobe?
A 18 mm valami a feszekbe a sargatest lesz, abbol jon a progika 😊 Sztem nem lesz gond. Most ne hari, (en itt mindig olvasok) de nem neked van az a nagyon okos dokid aki 2 honapig egyfolytaba szedette volna a progit? Sztem negint benezett valamit. Legyen igazam! | ||
|
| ||
Nem vészes meg nem mindig. De szoktam, igen. Méhen belül látott egy 3,5mm-es petezsáknak látszó dolgoz a jobb oldali petefészekben meg egy 18mm-es vmit. | ||
|
| ||
Huha! Szivbol szoritok!!! Gorcsolsz? | ||
|
| ||
Elvileg 2van. Egyik méhen belül másik méhen kívül. Holnap vissza kell mennem. Annyira elegem van már :( | ||
| ||
Igen. Hètfőn megyek dokihoz a görcsölgetés miatt. Gyógyszert továbbra is 1-et kell szedbem. Egyébként minden jó :) | ||
|
| ||
Erôsödik akkor szèpen! :):):) | ||
| ||
Ma már nagyon erős a csík :) | ||
| ||
Igen. Progesterone exeltist szedek. Majd felakarom hívni az orvost h emeljek e az adagon. VV majd jövőhét pénteken lesz elvileg ha sikerül elintézni. Én is csináltatnék már most, de nem birok elmenni mert dolgozok. | ||
|
| ||
Azt mondtak 2000-es hcgvel mar nyugudt lehetek, uh addig mentem :D | ||
|
| ||
Csak este? Melyiket? En 3*2 utrogestant toltam (huvelybe), allitolag jobb a felszivodasa mint szajon at...vv mikor lesz? En magan uton mentem el a centrumlabba, nem vartam beutalora, raadasul estere e-mailben igy volt eredmeny is...es h tudjam tutira h nem mehen kivul kb 5* elmentem minden masnap, h duplazodik e...tudom beteges, de megijesztettek a mehen kivulivel | ||
|
| ||
Szedem minden este szorgalmasan :) | ||
|
| ||
A progeszteront told ès nem lesz semmi baj! Màr ott növekszik benned az a pici lèny 😍 | ||
|
| ||
Volt novemberbe. Igen első lesz. Első clostis hónap :) Mondjuk én 3szemmel kezdtem. | ||
|
| ||
Volt egy vetélésed előtte? Elsô baba lesz?
Ùgy örülök h vègre sikerült!!! :) | ||
|
| ||
Észrevette :D Az a puhatolózás áh felkellett volna venni :D Még most nem merünk örülni. Reméljük velünk marad. 21.-én lesz a szülinapom úgyhogy szülinapi ajándék lesz :) | ||
|
| ||
:D | ||
|
| ||
Egyébként a pozitív tesztek ottvannak az orra előtt, de nem veszi észre őket :D Pedig rá is szóltam h ki ne dobja :D | ||
|
| ||
Nem még, annyira nehéz megállni. Anyunak már elmondtam. Páromnak veszek kiscipőt, rákötözöm a visszapillantóra és várok h mikor veszi észre :D | ||
|
| ||
Bizony pozi! 😍 bejelentetted már a párodnak??? | ||
|
| ||
Tettem fel a tesztről képet, a main már látni képről is bár még halvány :) (fejjel lefelé van a kép :D ) | ||
|