Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Mivel lehet helyettesíteni a (világos, nyers) nádcukrot? fórum

Mivel lehet helyettesíteni a (világos, nyers) nádcukrot? (tudásbázis kérdés)


14. gyopár (válaszként erre: 9. - Pánikmanó)
2007. jún. 17. 17:34

Szia!

Steviából mennyit használsz? Nemrég vettem, de még nem próbáltam ki, mert szinte semmi felhasználási mennyiség-javaslat nincs rajta (csak annyi, hogy teába hány cseppet). Meg lehet valahogyan feleltetni a cseppeket valahány dkg cukornak?

13. pánikmanó (válaszként erre: 11. - Szanád)
2007. jún. 15. 19:38

bioboltban. :)

A keresőbe írd be és jönnek a linkek. :)

2007. jún. 15. 13:57
En fructozt hasznalok cukor helyett.
11. szanád (válaszként erre: 9. - Pánikmanó)
2007. jún. 15. 13:08
A stevuiát holveszed ?
10. direne
2007. jún. 15. 12:33
Én fele gyümölcscukor-fele Steviát szoktam, mert azért a Steviának van egy kis mellékíze...kesernyés, vagy mi
2007. jún. 15. 12:10
Én a steviát javaslom :)
2007. jún. 15. 11:58

Helló!


Én is a gyümölcscukrot akartam javasolni! :d

2007. jún. 15. 11:25
szivesen!
2007. jún. 15. 11:22
köszi
2007. jún. 15. 11:15

DM-ben lehet kapni gyumolcscukrot (300 Huf/0,5 kg), ami persze ketszer edesebb,de sokkal emeszthetobb, es egeszsegesebb!

vagy

agave szirup, rizsszirup, esetleg juharszirup!


barna cukrot se hasznalj, mert ugyanolyan vegyi eljárással készül, mint a fehércukor, csak malátával színezik!

4. 5a5c6c6a02 (válaszként erre: 3. - 5ab2bc2fa0)
2007. jún. 15. 11:10
inkabb mézzel, mert az termeszetesebb mint acukor!es egeszsegesebb!de mindjart utana nezek neked,pill
3. 5ab2bc2fa0 (válaszként erre: 2. - 5a5c6c6a02)
2007. jún. 15. 11:03

Van egy csomó receptem, amiben a nádcukor szerepel, de itt a környékünkön nem nagyon tudom beszerezni :(

Arra gondoltam, hogy lehet-e valamivel helyettesíteni..esetleg sima cukorral vagy mézzel?

2007. jún. 15. 10:59
aranybarna nádcukorral,ami finomítatlan, nem színezett, vegyszermentes nádcukor,tartósítószert nem tartalmaz (Biogarkin).erre gondolsz?
2007. jún. 15. 10:57
Mivel lehet helyettesíteni a (világos, nyers) nádcukrot?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook