| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| ez még nőni fog, a nyh meg vastagodni. de nem több, mint 3 nap szerintem és repedni fog :) | ||
|
| ||
| Sziasztok most voltam UH-n a héten, a ciklusom 12. napján, az eredményem NYh. 8mm, háromrétegű (gondolom ez a nyálkahártya vastagság lehet), és 15mm-es domináns tüsző volt.... ez ilyenkor tovább nő még? Lehet butaságot kérdezek, bocsi, most voltam először ilyen vizsgálaton. | ||
| ||
| És hanyadik napján vagy a ciklusnak? | ||
|
| ||
| az már tuti nem :/ | ||
|
| ||
| sajnos ez már nem reped meg | ||
|
| ||
| a 15mm-es megrepedése is csodaszámba megy. 11 mm még épp csak domináns tüsző... de az sem biztos (ha csak abba gondolok bele, hogy a pcos-es ciszták 8-10 mm-esek, akkor a 11 mm még semmire nem jó) | ||
|
| ||
| youlcsi, azalatt reménytelen? | ||
| ||
| 15 mm már megrepedhet... elvileg... de 20 mm körüli az, ami már jó :) | ||
|
| ||
| de ő nem nagyon véleményezte | ||
| ||
| szonográfus mondta, megnézték hüv. uh | ||
| ||
| És honnan tudod hogy 11mmm? Voltál dokinál? Nézte UH-n? Nem mondott ő semmit? | ||
| ||
| Sziasztok,nekem is erről szól mostanában az életem.Olvasgatok:) | ||
| ||
| nekem nem mondta a doki, hogy repedhet, de a neten mintha olvastam volna ilyesmit...nem tudom! | ||
| ||
| én úgy tudom 18 mm körül kell lennie vagy annál több, hogy megrepedjen | ||
|
| ||
| Hát az nem jó ha azóta nem nőtt... | ||
|
| ||
| Szasztok! Hasonlóan állok 10 mm 16. napon és a 12. nap óta nem nőtt. szerintetek? | ||
| ||
| Igen benne van a pakliban hogy máskor is reped meg de nem hiszem hogy ilyen kicsi is megrepedne.
Miért a doki azt mondta repedhet? | ||
|
| ||
| Szia tücsikém. Köszi jól, ma megúszta a fürcsit:-) Apja eteti. | ||
|
| ||
| Szia Chris!
Hogy vagytok? Bencus? | ||
| ||
| Szia!
Azt nem tudom, hogy 11 mm-nél lehet-e teherbeesés, de nem gondolom, hogy túl valószínű. 18-20 mm-es már jónak számít, de 27-30 mm-e sem ritka. A 11 mm-est szerintem még egy kicsit növeszteni kell, hogy megfelelő legyen. Remélem, tudtam segíteni! | ||
|
| ||
| és alatta semmiképp nem reped meg? nincs ilyen mintha hallotta, volna régen, hogy ekkorka tüsző is pl soron kívül is repedhet meg nagy élvezkedés hatására akár nem középidőben is, ezért veszélyes a naptáros védekezés... | ||
| ||
| De persze a szervezet sok mindent produkálhat! Viszont a nagyobbak általában egészségesebbek, érettebbek.
Nem is minden tüszőben van érett petesejt. | ||
| ||
| Általában 20 mm fölött érett a tüsző. | ||
| ||
| tapasztalatok, esetek, sztorik...! | ||
| ||
| szia kedves fórumos!
szerinted hány mm-től repedhet a tüsző? lehet 11 mm-es tüszőnél teherbeesés? | ||