Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Akik nem kedvelik a fiúk vagy a lányuk párját!

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Egyéb test és lélek témák


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

13. niko332010-05-12 20:35
Na ez az,hogy én 31 éves voltam mikor összejöttem a mostani párommal,oldalamon egy 8 éves fiuval akit már 7 éve egyedül neveltem,mert hamar elváltunk az édesapjával. megvolt mindenem,munka ,ház,kocsi.Akkor meg mit ugat bele anyósom a dolgainkba a 8 általánosával? Életében nem dolgozott annyit mint én 35 éves koromra, mert apósom eltartotta. Soha nem kérünk tőlük semmit,még szivességet sem,teljesen önállóan élünk. egyszerüen nem értem.
Azért én nem ilyen leszek az tuti. Én sem leszek könnyű eset,de azért 2 felnőtt embernek nem fogok beleszólni az életébe azért ennyi eszem nekem is van. Csak amig mondjuk tanúl,vagy amig nálam lakik és rám van szorúlva. Addig ugy gondolom van közöm hozzá,de ha jól megvannak akkor én felőlem tótágast is állhatnak az sem érdekelne sőt én is cigány kereket vetnék. Magyarúl benne vagyok a hülyeségbe ha kell,de azért mégis csak az anyja vagyok.
(válasz Hedi13 3. hozzászólására)

12. mamszi582010-05-12 20:18
Gyermekként egy borzalmas anyós-meny kapcsolatban éltem, anyám és az ő anyósa között. Brutális volt. Nem szóltak egymáshoz, a családon keresztül üzengettek. Anyám mégsem engedte különköltözni anyósát, mert apám egyke volt és attól félt, hogy mivel erősen kötődött az anyjához, majd sokat lesz távol, vagyis az anyjánál. Ezért a nagyanyám egyedül élte özvegysége kb 40 esztendejét, pedig sok kérője volt. Tehát ez volt az első minta az anyós-meny relációból. Később, amikor nekem voltak pasijaim, akkor valahogy minden leendő anyóssal jóban voltam. Az igazival is első perctől szerettük egymást. Igaz, ő rendkívüli ember volt, csodálatos asszony. Amikor fiatal házasként behívták a férjemet és várandós voltam az első fiammal, igen kétséges volt, hogy sikerül-e megtartani a magzatot. Esténként borzasztóan hiányzott a párom, hiába, akkor még szerettem ! Még le se gördült az első könnycsepp az arcomon, anyósom már ott ült az ágyam szélén és fogta kezem, simogatta, nyugtatgatott, hogy gondoljak a babára. Amikor kiderült, hogy a házasságom baromi rossz húzás volt és válás lett a vége, akkor csak az akadályozta meg, hogy ő is elváljon és összeköltözzünk, hogy beteg lett és nagyon hamar meghalt. Amikor a fiaim kapcsolatairól van, mindig ő a példám, igyekszem úgy viselkedni a leendő menyeimmel, ahogy az anyósom velem.
(válasz niko33 28. hozzászólására)


11. Anyky2010-05-12 20:14
Ha ezt belátod, már fél siker. Még egy lépés, és jó barátja is lehetsz a menyednek. Mindkettőtök érdekében, vagy inkább mindhármótokéban? :-)
(válasz niko33 9. hozzászólására)

10. niko332010-05-12 20:01
mert nem vagyok normális.
(válasz Amfiploid 7. hozzászólására)

9. niko332010-05-12 20:01
én pont azt mondom,hogy szerintem szörnyű anyós leszek!!! :D:D
(válasz Anyky 8. hozzászólására)

8. Anyky2010-05-12 15:25
Ha ezt komolyan gondolod, akkor nem leszel valami jó anyós! Hagyni kell másokat élni, fussanak bele rossz döntésbe, és vállalják a következményeket. Könnyen elveszítheted a gyermeked szeretetét.
(válasz niko33 2. hozzászólására)

7. Amfiploid2010-05-12 15:22
Te is attól szenvedsz, hogy fentről belekotyognak, akkor miért akarod ezt továbbvinni? :(
(válasz niko33 2. hozzászólására)

6. Barbika252010-05-12 15:17
Anyós após topik na ilyen sem volt még:-DD

Jó beszélgetést:-)

5. Anyky2010-05-12 15:17
Sajnos, az anyós hamar elfejti, hogy volt egyszer meny is!
Az enyém például nagyon szeretett, csak mikor megtudta, hogy nem lehet gyermekem, utána már ki nem állhatott. Együtt laktunk egy darabig, s mivel ő munkanélküli volt, bőven volt ideje, hogy minden lépésünket lesse, és mindenbe belekössön. Én főztem, én takarítottam, a munkám és a másodállásom mellett. A pénzt is lazán elfogadta, amivel segítettük, támogattuk. Szemrebbenés nélkül ette a főztömet, költötte a pénzünket, egész nap lopta a napot, de én voltam a szemét. Az indoka minderre az volt, hogy nem szülök neki unokát. És olyan felszólítással próbált rám hatni, hogyha szeretem a fiát, akkor elhagyom, hogy más nővel teljes életet élhessen. Mivel én valóban szeretem a fiát, nem volt más megoldás, gyorsan elköltöztünk. Utána is rendszeresen bele akart szólni az életünkbe, mára odáig jutottunk, hogy egyáltalán nem tartjuk a kapcsolatot vele. Hat éve nem találkoztunk. Most jobb neki, hogy nemhogy unokája, de gyermeke sincs?
(válasz Hedi13 3. hozzászólására)


4. Amfiploid2010-05-12 15:17
Csak az a baj, hogy mindenbe nem láthat bele az ember pontosan. Lehet, hogy csúnyán beszél vele, de lehet, hogy annak előzménye van, és az már csak egy indulatos válasz. Lehet, hogy 3. személy kínálta meg füves cigivel, de még ha patkány méreg, akkor is én azt gondolnám, hogy az én gyerekem hülye, mert miért fogadta el. Megcsalta... és előtte mi nem volt rendben a kapcsolatukkal?
Sztem soha nem szabad ebbe belefolyni.
(válasz niko33 22. hozzászólására)

3. Hedi132010-05-12 13:38
Én még csak a másik oldalról tapasztalom a dolgokat..(kisfiam két hónapos)
Ha van egy egészséges párkapcsolat, ahol minden rendben (két fél szereti egymást, mindenki normális, van munkahely, nem isznak, nem dohányoznak, nem élnek kicsapongó életet, stb), akkor miért kell mégis beleszólni? Én csak arra tudok gondolni, hogy én biztos nem fogok beleszólni a fiam életébe... hiszen én sem örülök, ha minket próbálnak meg manipulálni. Minden anyós volt meny is, tehát tudniuk kell, hogy milyen sz*r, ha bele piszkálnak az életükbe.
Ha drog, vagy más nagy gond merül fel, az megint más tészta.
(válasz niko33 2. hozzászólására)

2. niko332010-05-12 13:24
ugy értettem,hogy ha majd felnő és igy lesz. akkor én sem hagyom szó nélkül.
(válasz Hedi13 1. hozzászólására)

1. Hedi132010-05-12 13:21
Ha valóban gyerek-gyerekről van szó (12 éves), akkor más az ügy. Felnőtt kapcsolatnál bizony én azt gondolom, amit korábban is írtam! Én is az egyik szenvedő fél vagyok és csak egy kis nyugalmat szeretnék!
(válasz niko33 22. hozzászólására)