Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers? fórum

Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers? (tudásbázis kérdés)


2010. máj. 6. 21:49
En tepsiben szoktam kesziteni/lerben/a hasab burgonyara rarakom lefedem alufoliaval vagy egy masik megoldas suto zacsiban szinten burgonyara rakva.
2010. máj. 6. 21:41
Vagy egy kanal olajban, lassu tuzon szepen atsutod egy serpenyoben.
5. Dettianya (válaszként erre: 1. - 2f46861016)
2010. máj. 6. 21:40
Fűszerezd be,forgasd lisztbe,és tedd olajba.Ne túl forróba,először csak párold.Majd egy csöppet pirítsd.
2010. máj. 6. 21:39
ja mi natúr szeletet zsoktunk vagyis felszeletelve...
3. 4b6a2525df (válaszként erre: 1. - 2f46861016)
2010. máj. 6. 21:38
egészben akarod sütni?
2010. máj. 6. 21:38

Mi úgy szoktuk h olajban megsütjük vagyis picit pirítjuk a natúr húst, majd tepsiben lesütjük, csak sóval, esetleg borssal ízesítjük.

Rizzsel és sajtmártással tálaljuk:D


Amúgy nincs iső megszabva...ugyis érzed mikor lesz kész...szerintem...

2010. máj. 6. 21:33
Sertéskarajból natúr húst. Miben, hogy mennyi ideig, hogy ne égjen oda, de a közepe se maradjon nyers?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook