Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Ez könnyű.
A Blair Witch Project. Ennek volt a magyar címe Ideglelés? Én azzal reklámoztam volna,hogy "Nézze meg ezt a filmet, mert ez nagyon sz..!". | ||
| ||
Az elso ot perc utan kikapcsoltam:( | ||
|
| ||
:))) | ||
|
| ||
az egy... hogy is fogalmazzak... érdekes film. Még jó, hogy volt nálunk egy üveg házipálinka a moziban, különben nehéz lett volna végignézni... :D | ||
|
| ||
Halálkeringő
Dobó Kata főszereplésével | ||
| ||
Taxidermia | ||
| ||
Underground-A mélybe rejtve
Szerintem 2011 egyik legrosszabb filmje!! | ||
| ||
Sharktopus "horrorfilm" | ||
| ||
Ideglelés | ||
| ||
Gay Niggers From Outer Space
Nem vicc, tényleg van ilyen film. És a címe pontosan leírja, az alap beállítást is. Jönnek, aztán felszabadítják földet a nőuralom alól... | ||
| ||
Buliszerviz 3. | ||
| ||
Hot Tube Time Machine....DOGUNALOM...! | ||
| ||
Menekülj! | ||
| ||
Hová lettek Morganék? | ||
| ||
Avatar, Édes kis semmiség, Star Wars összes!Amúgy rengeteget láttam (20-30 percig, ez változó:)) | ||
| ||
na az igen értelmes...:O) | ||
|
| ||
A sok közül pl.a sziklák szeme. | ||
| ||
Sok van, de egy emlékezetes: Az angol beteg
Szinte végigszenvedtem ezt a filmet a moziban...tudom hány Oscart nyert, azt is hogy sokaknak tetszik, de engem nem tudott lekötni...nagyon uncsi volt és nagyon hosszú. | ||
| ||
Tegnap láttam: Martyrs..nem a legrosszabb, de a története miatt a legrosszabb.. | ||
| ||
A kis vuk...
Az előbb akartam megnézni, de 6percig bírtam kb.. :S Nem is tudom mi a jó szó rá.. Nem értem, sokak kedvenc meséjének hogyan csinálhatták meg ezt a borzalmas "folytatását"...:S | ||
| ||
Jóravaló feleség Jennifer Anistonnal. Szörnyű, legalábbis én végig szenvedtem. :) | ||
| ||
nem néztem végig | ||
| ||
pedig az is nagyon jó.
:) | ||
|
| ||
Én láttam a rendező külön stílussal bír, elkezdtem nézni egy másik filmjét is, az egyik barátom oda van érte...nekem túl brutális. | ||
|
| ||
Tavasz, nyár, ősz, tél és tavasz
A bajusz Shortbus :) | ||
|
| ||
Ááá, az mind olyan. Csak azok élvezik, akik megcsinálják. Pár zenére is elmondható :)) | ||
|
| ||
egyszer láttam egy müvészfilmet moziban: a pad a címe. dögunalom volt | ||
| ||
és miket szeretsz? | ||
|
| ||
Vámmentes házasság | ||
| ||
Ne rémíts meg! Melyik? :-DD | ||
|