Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Én imádom Martfűt! Jártam ott néhányszor. Tiszta, takaros, szép kis város! Szerintem rendesek az ott lakók, legalábbis én ezt tapasztaltam. Ott van a Tisza legszélesebb kanyarulata is. Valóban nagyon szép, érdemes elmenni és megnézni! | ||
| ||
Üdvözlet!A ˝Martfűi rémre˝rákeresve jutottam ide. Az egyik áldozata a nővérem volt, akit 1955-ben gyilkolt meg. Én akkor egy éves voltam , igazából nincsennek emlékképeim róla, a szüleim meg nem beszéltek róla, amit meg is értek. Őt Nemes Erszébetnek hívták, 18 éves nagyon szép lány volt a fennmaradt kép alapján. Ha valaki többet tud a történtekről, jelentkezését megköszönöm! Üdvözlettel Nemes Zoltán/Tsülök/ | ||
|
| ||
Csak ott gyártanak Magyarországon étolajat. meg jó sört, valaha volt cipőgyár 6000 alkalmazottal , most csak a gyár árnyéka van :Ott a TIsza legnagyobb kanyarulata.Hamarosan lesz strand is . | ||
| ||
cipőgyáráról, egyszer ott szilvesztereztem. | ||
| ||
cipőgyár | ||
| ||
Cipőgyár | ||
| ||
1942-ben jött létre a cipőgyár, melyet később Tisza Cipőgyár néven ismertünk. | ||
| ||
Oké, köszönöm. | ||
|
| ||
Sajnos nem ismerem a nénit.
Nem régen lakom itt. | ||
|
| ||
ja tavaly voltam ott akkor is épült azt hittem már készen van :))) | ||
| ||
Szia. Ne haragudjál, de amúgy fogalmam sincs, Martfü városa mekkora, de azt nénit nem ismered véletlenül, akiről lejjebb írtam? Tudom, - tőle - Martfün sok Magyar vez. nevű van, de hátha. Régen, amikor még aktí volt valami cukrászüzemben is dolgozott.
Persze ha nem ismered, semmi baj, csak kérdezem. | ||
|
| ||
A termálfürdő még épül.
A gyógykemping és a családbarát hotel már működik. Szuper lesz, ha mindennel készen lesznek ! | ||
|
| ||
Nem ott van most valami új termál fürdő??? | ||
| ||
Nekem a cipő gyár jut eszembe. | ||
| ||
Nekem a martfűi Cipőgyáron kívül még Eszti néni, akivel egy szobában feküdtem 2003. június 5-től 14 napig Szolnokon, a Hetényi Géza Kórházban, amikor mellrák-műtétem volt. Magyar Jánosnénak hívják/ták, akkor 70 éves volt. Ő mindenképpen eszembe jut. | ||
| ||
Fiatal nőket gyilkolt.
Kovács Péternek hívták,:kivégezték. Ő csak Martfűn dolgozott,mint gépkocsivezető. Tiszaföldváron lakott,volt felesége,családja.Azok sem sejtettek semmit. | ||
|
| ||
Még a 70-es években létezett ott egy "martfűi rém", valami pszichopata lehetett. Annyira féltünk tőle, hogy amikor az osztálykiránduláson arrafelé jöttünk haza a busszal visítottunk, ki nem szálltunk volna.
Tiszta szívás, nekem Martfűről csak ez a "rém" jut eszembe. Azt sem tudom, mit csinált, de biztos valami szörnyűséget. | ||
| ||
Milyen papír ? | ||
|
| ||
papír | ||
| ||
Tisza cipőről! Nem? | ||
| ||
Cipőgyár, és azt hiszem sörgyár is van | ||
| ||
Tisza és a cipőgyár | ||
| ||
Igen meg van még,egy ismerősöm ott dolgozik. | ||
|
| ||
Ami elsőre beugrik, aza cipőgyár. (Megvan még???)
Rémlik a növényolajipari cég és a sörgyár is. Régen Martfű felé mentünk a telekre. Amikor beértünk Martfűre, már tudtam, hogy nincs messze a végcél. És Martfűn lakik a dédnagymamám testvére. | ||
| ||
A bunge Zrt.(korábban Cereol)Növényolajgyár. | ||
| ||
Cipőgyár | ||
| ||
Cipőgyár és sör? | ||
| ||
Tisza-kanyar - ott kaptam az első csókomat.:) | ||
| ||
A cipőgyáráról. | ||
| ||
Kedvesek a Központban található nagy élelmiszerbolt eladói. | ||