| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| MIndig vmi újjal:) | ||
| ||
| Én már régen feldobtam, de nem kapta el. . Talán majd valaki másnál leesik a tantusz. . . ;-D | ||
| ||
| Így-e: na kicsim válassz, fej, vagy írás?:DDD | ||
| ||
| Hopp! :D:D:D | ||
| ||
| Ja, és hogy ne offoljak:
Sehogy, magasan van így is, alig bírom elkapni:-) | ||
| ||
| Hanna, ez igazi szomorú történnet. Főleg hogy sírtál mint állat.
Csak úgy záporoztak a könnyek. . . Ha apa tudta volna, nem is nyitja akiskaput, csak úgy átugrik. . . :-) | ||
|
| ||
| Nekem is van 4 gyerkőcöm. 1éves 3éves 5 éves 6 éves. Múltkor tudod mit csináltunk? A két nagyobbik gyerekem segített. Dolgozni volt a párom. Addig a két nagyobbik gyerekkel besötétítettük a szobánkat, leterítettünk egy fehér lepedőt a szobánkban a szőnyegre, körbe rengeteg gyetya, középen is egy nagyobb gyertya vörösbor, pohár , kaja megterítve, romantikus lassú zenék bekészítve, én kiöltöztem, a gyerekeknek nagyon tetszettem. Kérdezték mire készülődünk. Mondtam hogy apának csináltunk ezzel meglepit. Gyerekek átmentek anyukámhoz. A poén az egészben hogy a párom nem ért haza mert a haverjával mulattak, pedig csörögtem neki hogy siessen mert készülök neki meglepivel. Nem jött, én meg minden meglepit elpakoltam, átőltöztem pizsibe, bőgtem mint állat és aludtam. Másnap kérdezte hogy hol a meglepije hát mondom arról lekéstél. Pedig jó lett volna. | ||
|
| ||
| Ezt hogy érted?? | ||
|
| ||
| de jó nektek:-)kérdezhetek valami privátot?
hová teszitek a gyerkőket közben, vagy alszanak? látod, csak ennél a témánál vagyok leragadva, közben kapom a tippeket a tudásbázisban. . . mire apa hazajön olyan okos leszek. . . . szóval meg tudjátok oldani a gyerekektől?(bocsi) | ||
|
| ||
| Azon túl vagyunk, már többszörösen. Most az uram alszik, én várom a domiórát. Majd leragad a szemem. | ||
|
| ||
| nem jobb lenne? | ||
|
| ||
| te meg micsinálsz itt ilyenkor?tessen menni feldobni. . . . -)) | ||
| ||
| Klassz ötlet. | ||
|
| ||
| csak irígy vagyok én. . . szólj a kedves párodnak, hogy egyeztessék az enyémmel mikor vannak itthon és mikor nem. . . :-) | ||
|
| ||
| Mint "a" állat! | ||
|
| ||
| akkor most fel van dobva?:-))) | ||
|
| ||
| Dinnye bizony:-) Édes dinnye. De nem feldobni, mert rádesik:-) | ||
|
| ||
| Néha a férjemmel vagyok. Ez eléggé feldobja. | ||
| ||
| dinnnyyyyeeee :D | ||
|
| ||
| Ez aranyos, ne aggódj! Lehet ez a szexepiled!!! Ha működik, akkor ez lehet egy plusz jó a párodnak MAJD! :) Ne aggódj! | ||
|
| ||
| Engem még ki is üt. . . :(((( | ||
|
| ||
| Egyetértek! Én is utálom az óvszert. mindent eltompít. . . . | ||
|
| ||
| Kézi erővel magasra, aztán alá állunk:-) | ||
| ||
| Mindig ki lehet találni valami ötleteset!
Egy szexi fehérnemű?. . . . . Babydol??? Zuhanyzás közbe megleped, hogy te is csatlakozol?. . . . . . . aztán mindenki gondolkodhat, hogy mit is kell a továbbiakban tenni! | ||
| ||
| hogy hogy dobom fel?
MOndjuk bekötöm a kedvesem szemét vagy összekötöm a kezét vaagy homevideo-t kiszítünk vaaaaagy elménk sétálni a városban;) | ||
| ||
| nekem is ez jutott az eszembe :) | ||
|
| ||
| ooo
szerintem semmi gond. . . ha gorbe. . . csak tudjad hasznalni :D | ||
|
| ||
| Van olyan férfi(férj) aki képes erre. . . szerintem megszokható.
a gyógyszertől szülést követően rosszul voltam, a tejet is befolyásolta, a kedvemért ez mellett döntöttünk, de még zokszó nem volt miatta. | ||
|
| ||
| hello mindenkinek! nemtom ezt hol kérdezzem, de van egy gondom! 14 éves vok, és ha errekcióm van a péniszem nem egyenes, hanem egy kicsit görbe. ez ellen lehet valamit tenni, vagy majd rendbe jön, vagy mi? előre is köszi! | ||
| ||
| Wellness-testápoló csomagban található masszázskefe. . Mire jó? Kicsit durva a sörtéje, de ez a golyók finom érintgetéséhez (HP-m szerint, firss tapasztalat!) mennyei érzés. meg aztán ezt tetőtől talpig egymásnak vízben és szárazon, nagyon feldobja dolgokat.
Tessék csak kipróbálni! :) Megjegyzés: HP= HáziPasi :)))) Ez nem degardáló kifejezés, így hívjuk barátnőimmal imádott Férjeinket :) | ||