| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| és hol lehet megnézni? | ||
|
| ||
| Akkor normális, hogy semmi új hajtást nem hozott azóta? Most, hogy száradnak le a virágok, egészen úgy néz ki, mintha halna meg... remélem, ez csak a látszat és megerősödik! :) | ||
|
| ||
| Első évben még nem fut nagyon, idősebb tő jobban nő, de őszig még van ideje!!:) | ||
|
| ||
| a szegfűsorunk nagyszerű lett remélem volt ki megnézte,a kála rózsa nyilik | ||
| ||
| Jaj de jóóóóó! Jó gyorsan :) | ||
|
| ||
| Szuper, örülök :) A nagy lea jó kezekbe került, biztosan meghálálja majd és gyönyörű lesz :) | ||
|
| ||
| köszönöm! :) sajnos már levirágzóban vannak, nem is lettek szépek a képek
Amit viszont nem értek, ekkorák voltak, mikor megvettem jó egy hónapja, a virágok szépen kinyíltak, majd pár hét után elvirágoztak. De mikor nő tovább? Mikor futja nekem be az egész rácsot? Neten azt olvastam, gyorsan befut egész házfalakat, de erre csak egy nyár áll rendelkezésre, mert ősszel vissza kell ugye vágni... | ||
|
| ||
| Rendben, persze és teszek fel képeket is :) | ||
|
| ||
| Szia Anna!
Örülök, hogy jól sikerült a költözés! Ha lesz időd, írhatnál egy privit, hogy milyen a lakás, meg ilyenek. :) | ||
|
| ||
| Legyen sok örömed, sok-sok virágod az új helyen. | ||
|
| ||
| Kriszti!
A leák már kezdenek gyökeresedni :) | ||
| ||
| Sziasztok
Már Kecskemétről irok. Beköltöztünk az új házba igaz azóta egyfolytában szakad az eső :S A házzal együtt kaptam egy hatalmas tő leát is de nagyon rossz állapotban van szegényke. Kb 5 éves lehet, nem tudom milyen színű vagy h milyen fajta. Teljesen tövig vissza kellett vágnom, egyetlen picike zöld hajtása van csak. Minden virágom átvészelte a költözést csak a balkonládák maradtak ott, de azok is szépen lassan hazaszállingóznak majd :) | ||
| ||
| ...és itt rossz embert nem is találsz. :) | ||
|
| ||
| ide rendszerességgel nézek be mert ki a virágot szereti ...... | ||
| ||
| Szép a klematiszod!!Jó kis helye lett!!:)) | ||
|
| ||
| Éva, lehet, hogy csak egy leandered van, de az valami csodás! :)
Végre nekem is elindult a virágzás (1-1 virággal), tettem képeket mindkét virágos naplómba erről-arról! :) | ||
| ||
| Persze. Gyönyörű! | ||
|
| ||
| Köszi! | ||
|
| ||
| Úgye milyen szép! | ||
|
| ||
| Be is néztem, ki is kerekedtek a szemeim és most már hiszek Neked! Hihi! :)))) | ||
|
| ||
| Úgy ám :)))))) gyönyörűűű !! | ||
|
| ||
| Na még egyszer!
Nézzétek meg a naplómba, szemetek is kikerekedik! | ||
|
| ||
| ézzétek meg a naőlómba, szemetek is kikerekedik! | ||
|
| ||
| Ahogy Huncuttka írta: hiszem, ha látom. :)))) | ||
|
| ||
| Évikém hiszem ha látom :)))))) | ||
|
| ||
| Az én sárgám teljes pompában van. | ||
|
| ||
| Senki sem ír, mert ebben a hülye időben nem nyílnak a bimbók. :(((( | ||
|
| ||
| kihalt a fórum? | ||
| ||
| Én a Mont Blanc, a Marie Gambetta, meg a Henci virágzását várom most nagyon. Szép bimbósak és ők még először virágoznak nálam. :) | ||
|
| ||
| Én a Provance-t 2 hónapja várom hogy kinyíljon:(( | ||
|