| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Ajajj! Akkor az tényleg ideér holnap! :(((( | ||
|
| ||
| Itt egyébként egész nap szakad a hó, és hordja a szél folyamatosan. Nagyobb káosz van, mint télen volt... :/ | ||
| ||
| Én a legutolsó olvadásból gyűjtöttem össze 6l hólét... azt hittem több már nem lesz. :D | ||
|
| ||
| Az élet apró örömei. :))) | ||
|
| ||
| gyűjtöm az esővízet, ez van. | ||
|
| ||
| Igen. Még erre örüljünk, hogy eső esik, nem hó! :))) | ||
|
| ||
| Jó reggelt :)
Pocsék az idő... :S | ||
| ||
| Szoktatok egymásnak virág hajtást ( ágat )küldeni? Én úgy szeretnék bordó leandert ! | ||
| ||
| Rendben, köszönöm :) | ||
|
| ||
| Ú, szegény, de nem lesz baja, sőt jó kis bokros lesz. Azért éjszakára vidd be! :) | ||
|
| ||
| én már kipakoltam az egyszem leanderemet, már ami megmaradt belőle, este aért majd behozom a lakásba, mert hideget mondanak.
Az elmebeteg megint itthon van és lerendezte éjszaka. Minden virágot összehordott a lépcsőházba a 3.-ra, lecsípdeste a leveleit. | ||
| ||
| talán takácsatka, az csinál pókhálót. | ||
|
| ||
| Jav: Sanmite :))) | ||
|
| ||
| Atkára a Senmite vált be nekem. De ha csörög a levele, akkor ott más baj is lehet. :(
Öntözd be jól, permetezd le és várj! :) | ||
|
| ||
| Atkás szerintem, fehér porlepel van rajtuk meg pókháló féleség és a levelei csörögnek :( | ||
|
| ||
| Mi bajuk? Gomba, vagy atka? | ||
|
| ||
| Ti mivel permetezitek a betegeket? Mert úgy tapasztalom az én szerem nem vált be :S | ||
| ||
| Benéztem "hozzád". :) | ||
|
| ||
| Köszi! | ||
|
| ||
| ☺ | ||
|
| ||
| tettem fel képeket mindkét virágos naplómba! | ||
| ||
| :) | ||
|
| ||
| gratula :) | ||
|
| ||
| Csak igy tovább hajrá | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Képzeljétek, a ma reggeli ellenőrzéskor csak 5 sivatagit találtam a dobozban. (6 helyett) Már mindenkit meggyanúsítottam, amikor megláttam, hogy szegény kis fiókám a szőnyegen van. Gondolom, redőnyfelhúzáskor, ahogy igazgattuk a függönyt, véletlenül kirántódott. Visszadugtam és megvigasztaltam. Meglepően nagy és sokágú gyökere van! | ||
| ||
| Sziasztok lányok!
Most fedeztem fel, hogy éppen ma egy éve regisztráltam a Hoxán - a leanderek miatt. :)) Hihi! Évfordulóm van! ☺☺☺ És azóta sok jót kaptam a Hoxától! ♥ | ||
| ||
| És milyenek? Mekkorák? Nem raksz fel róla képet? | ||
|
| ||
| Igen.Kaptam magot Marianntól. :) | ||
|
| ||
| Már idén is vetettél? | ||
|
| ||
| Én is így csináltam eddig és nekem bejött. :) | ||
|