Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
A dal élő bemutatója 1987. május 30-án zajlott, ám az idő hiánya miatt nem lehetett felkészülni, ezért a hang felvételről ment. Az olimpiai játékok kezdetét Mercury már nem érte meg (1991. november 24-én hunyt el), ezért ott Caballé José Carrerasszal adta elő.
Wikipédia | ||
|
| ||
Freddie 1991. november 24.-én hunyt el Londonban. | ||
|
| ||
A dal élő bemutatója 1987.május 30.- án volt. Az olimpia kezdetét Freddie sajnos nem érte meg. | ||
|
| ||
A nevét így kell helyesen leírni: Freddie Mercury | ||
|
| ||
én akkor is szeretem,és nem tudom megmomdani,h miért. | ||
| ||
Most néztem meg, a megnyitón Caballé,Carrerassal énekelt, valami egészen mást! | ||
|
| ||
Nem az olimpiai megnyitón énekeltek, hanem az olimpiai láng tiszteletére...1988-ban! | ||
|
| ||
[link] | ||
| ||
Nekem az nagyon korainak tűnik...de most utánakutakodok én is! | ||
|
| ||
igen
utána olvastam. | ||
| ||
Nekem nagyon összefutnak az évek...de biztos, hogy Freddie 91-ben halt meg? | ||
|
| ||
Ha Freddi Mercury 1991-ben meghalt,hogy énekelhetett 1992-es barcelonai olimpián,Monseratt Caballéval? | ||
| ||
Nem a barcelonai olimpián? | ||
|
| ||
valami számomra nem tisztázott!A Barcelona számot mikor adta elő Monserat Caballe-val? | ||
| ||
persze :)
ez a queen-album persze nem jazz, hanem ugyanolyan rockzene, mint amit mindig csinálnak, csak vannak benne jazzes elemek. de egész jó lett. | ||
|
| ||
Én is imádom:D
A kedvencem a We will rock you című számuk Kár, hogy Freddy Mercury meghalt, nagyon jó énekes volt pedig. | ||
| ||
Én mostanság ebbe vagyok beleszerelmesedve....ezek szuper jók!!
[link] | ||
| ||
Belehallgattam, ez tényleg nagyon jó...szégyen, hogy nem ismertem!! :((
Szereted a jazz-t is? | ||
|
| ||
Én azt még régen az öreg Willie Boskowsky-val néztem. :))) | ||
|
| ||
van egy nagyon jó felvétel a you tube-n!Daniel Barenboin vezényli 2009-es újévi k
koncertet,,,rhadetsky mars,az is nagyon jó. (Vienna 2009) | ||
| ||
nekem a kedvencem amúgy a queen jazz című albuma, amit alig ismer valaki, pedig nagyon jó kis lemez lett
[link] | ||
| ||
Jó bizony!! :))) | ||
|
| ||
Jamiroquai | ||
| ||
dire straits | ||
| ||
sultan of swing? ez is jó | ||
| ||
Az én kislányom is szereti a queent. | ||
|
| ||
Guns and Roses!! Az is jó!!
Phil Collins? | ||
|
| ||
Igen. És ez az igazi jó zene, amire még a gyerekek is rácsodálkoznak. Az én fiaim is szeretik.
Én örülök annak, hogy a kicsivel(most 13 éves) együtt tudunk hallgatni még kemény rockot is, mert ő is inkább a klasszikus zenekarokat szereti. Pl. AC/DC, Mettalica, Tankcsapda, KISS..... | ||
|
| ||
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=57669 | ||
| ||
Én én én!!!Örökké. | ||