Fórum - Angyal tanfolyam
Kategória:
Összes fórumtéma »
Szex & Psziché »
Ezotéria
A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
|
|
| Jövő hét végén megyek Villás Béla angyalkommunikációs tanfolyamára. Valaki volt már ott közületek? Ha igen milyen volt? |
|
|
|
|
| Én voltam ilyen tanfolyamon. . . bár nem vagyok egy született angyal :DDD |
|
|
| 27. Inken | 2007-08-19 10:20 |
|
| A pasim volt ilyenen. Ő biztos tudna mesélni, de még sosem kérdeztem. . . :P |
|
|
|
|
Próbáld meg, mlm cég ellen még nem nyertek! :DDD Egyébként is ilyen olcsón nem adhatsz minőségi szolgáltatást. Saját tudósaimmal kutatom az angyalokat, kizárólag biokörnyezetben, ami nem esik ózonlyuk alá. Az enyém azért olyan drága, mert klasszisokkal jobb, mint a te hagyományos angyal gyorstalpalód.
Ja, és garantáltan bárki a mennybe juthat, aki követi a felsővonalát. |
|
|
|
|
beperellek. . . . . . :))))
levédettem az angyaloktatást :) |
|
|
|
|
Te egy reménytelen vagy. Nem üzletelek veled! Inkább mással alapítom meg a vállalkozást.
Ha idővel mégis meggondolod magad, még mindig belépetsz, mint Smaragd-Gyémánt-Executive, feltéve, hogy kvalifikálod magad 15 belépővel egy nap alatt. |
|
|
|
|
| amúgy víziszonyom van. . . . :DDDD |
|
|
|
|
| háááát. . . egy pillanatra azt gondoltam hogy élvezek utána. . . és azon gondolkodtam, hogy most mi is van???? :))))) |
|
|
|
|
Majd elvezel utána, tudod a saját szigeteden, ahová a saját tengerjáródon mész, amiről a saját jeteddel is fel tudsz szállni!
Na??? |
|
|
|
|
| Te az nem angyal, LIBA!!!! |
|
|
|
|
| háááát. . . ez ellenkezik az elveimmel. . . pedig nem rossz ötlet :)))) |
|
|
|
|
| Ez így gagyi. De mi lenne, ha csinálnánk rá egy mlm vállalkozást és mondjuk 300 ezerért adnánk? Akik belépnek alánk és ugrás előtt beszerveznek másokat is, azok megkapják 200 ezerért, hm? |
|
|
|
|
ja az ára baráti :)
legyen 30000 ft :) |
|
|
|
|
| másfél perc alatt. . . felmegyünk a tetőre, leugrassz(előőte kifizeted a tandíjat persze :)) és máris angyal vagy! amire figyelni kell, hogy fejre érkezz :DDDDDDD |
|
|
|
|
Szuper! És mennyiért tartasz órát?:)
Milyen szintek vannak? Mennyi idő alatt tudom megszerezni a glóriát? |
|
|
|
|
| Jajj, nagy itt a zűrzavar a fejben, Anygi:))) |
|
|
|
|
| jááááijjj. . . . angyal. le tudom ám írni rendesen is :DDDDD |
|
|
|
|
| ööööö. . . izé. . . . . hát olyan fele-fele :DDDD |
|
|
|
|
| Nem inkább kisördög? :))))))) |
|
|
|
|
csókos vagyok :)))
bárhol reklámozhatok. . . elvégre anygalka vagyok :DDD |
|
|
|
|
| Ha reklámozni akarsz, akkor ott van Hoxa fizetős szolgáltatása, egyébként kimoderálnak:))) |
|
|
|
|
én eleve egy anygal vagyok :)
jó pénzért bárkit megtanítok. . . . bármire. . . :) |
|
|
|
|
| Szárnyakat növesztesz, meg ilyesmi;) |
|
|
|
|
| le tudja valaki írni, hogy miről szól egy ilyen tanfolyam? már annyit hallottam róla, de nem ismerek senkit, aki már részt vett rajta. |
|
|
|
|
| Nem bővebben: Vagy reiki, vagy angyalok. Ne keverd. |
|
|
|
|
| Tudnál erről bővebben írni? |
|
|
|
|
| Még nem. . de terveztem. . helyette REIKI |
|
|
FIGYELEM!
Egy nagyon rövid kérdőív kitöltésével LCD televíziót vagy vásárlási utalványokat nyerhetsz!
Ha időben jelentkezel a játékra, nyerési esélyed többszörös lesz!
Kattints a képre, és regisztrálj, hogy nyerhess!