Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Igen, hallottam róla egy-két sejtelmes megjegyzést.:)Már alig várom!CSI szokott még ilyet kiváltani belőlem, pedig nem vagyok egy nagy tvnéző.:) | ||
|
| ||
Eleinte nem volt szimpi, de ahogy megnéztem egy-két részt szimpi lett. Nem hagyok ki egy részt sem. | ||
| ||
Nem fogsz benne csalódni. A legjobb évad mind közül :) | ||
|
| ||
én még csak a 4.re...:) | ||
|
| ||
Igen, a TV2-n most indul a 4. évad.
Amerikában pedig 16-án az 5., én már arra vagyok ráizgulva :))) | ||
|
| ||
akkor a negyedik évad jön most, mert utoljára én azt láttam, hogy szétmegy a csapat. | ||
|
| ||
Hát nem tudom. Ha az utolsó részben szétment a csapata, akkor a következő a negyedik évad a tévében. | ||
|
| ||
:)) igen ! | ||
| ||
Ez egy nagyon jó hír!!!!!!:))))) | ||
|
| ||
jövőhéten folytatódik! | ||
| ||
az a következő évad, amit leadnak? | ||
|
| ||
Késő van, hülyeségeket írok. Évad és nem évfolyam.... | ||
|
| ||
Húú, most fejeztem be a negyedik évfolyamot. Az utolsó két rész nagyon-nagyon ütős lett. | ||
| ||
Hú, én meg azt várom, hogy Cuddyval jöjjön össze. :) Pedig Cuddy egy hülye p*csa, de akkor is, nagyon összeillenek :)) | ||
|
| ||
Én ott tartok, hogy most utasította vissza a volt feleségét. Szomorú vagyok, de remélem egyszer még összejönnek. :-))
Egyébként imádom a pasit. | ||
| ||
igen nekem | ||
| ||
Nekem nem szimpi. | ||
| ||
Minden téren bejön | ||
| ||
Nekem, nekem! Nekem nagyon szimpatikus! Sőt, még annál is több. A könyve címlapját nézegetem, ha rossz kedvem van! | ||
| ||
Nekem is! | ||
|
| ||
Imádom a sorozatot és Dr.House,mint pasi is nagyon bejön!:) | ||
| ||
tehát mi láttuk a 15részt, ami még a 3évad.
és a 16rész, ami a 15.folytatása, az már a 4.évad?!?!? ha így van akkor értem, ha nem .. :) | ||
| ||
:) bocsi, tényleg kicsit értelmetlen volt... szóval a 4. évad 16 részes, és a 15. és 16. rész az egybetartozik. ilyen folytatásos. szóval a 16. a 15.-nek a második része. remélem most nem kavartalak még jobban össze :D | ||
|
| ||
szia
ezt a mondatot nem értem "a 4. évad utolsó része az utolsó előtti folytatása" bocsi ha egy kicsit értetlen vagyok:) | ||
|
| ||
nekem szimpatikus. | ||
| ||
Én meg pont azért töltöttem le, mert nem szeretek várni. Pl. a 4. évad utolsó része az utolsó előtti folytatása, és az annyira izgalmas volt, hogy bele is haltam volna, ha egy hetet várnom kell rá! A legjobb évadzáró, amit valaha is bármely sorozatban láttam! | ||
|
| ||
én is nagyon szeretem, és örülök h megmaradnak a régi szereplők, mert ők is nagyon jópofák. egyébként én nem tölteném le, mert akkor nem izgulnék minden szerdáig h mi lesz benne.. | ||
| ||
imádom! | ||
| ||
igen nekem | ||
| ||
mi is letőlthetnénk!
akkor nem kéne annyit várni! :) | ||