Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Én csípem ezt a sorozatot. Nagyon tetszik a doki,mert bár mogorva,csuda nagy tudásu,és vajszivü.sündisznóállást vett fel a betegsége,és az ex neje miatt. Attol függetlenül nem szeretnék ilyen orvos kezei közzé kerülni.Filmben jó,na de életben...? | ||
| ||
Ma szerda, azaz dr House.
Már nagyon várom...:))) | ||
| ||
Vagány, jobb lenne ha itt is olyan orvosok lennének, mindenki jobban érezné magát a kórházban! | ||
| ||
Nekem... en nagyon szeretem a sorozatot... | ||
| ||
Ja, meg az exe. Stacy, azt hiszem. | ||
|
| ||
Imádom! Szerintem Cameron jön be neki. | ||
| ||
Jó fej pasi. Milyen csaj jön be neki szerintetek? Az aki hasonlóan beszólós? Volt már, hogy komolyan megtetszett neki valaki a sorozatban? | ||
| ||
Nekem nagyon bejön, bár én dolgoztam együtt hasonló stílusú dokival, de az életben annyira nem volt buli! | ||
| ||
A fél szemeddel nézhetted volna.(Öcsém).
Vagy megint egyenruhában voltál? | ||
|
| ||
Nekem szimpatikus. Habár már hozzá szoktam a hasonló stilusokhoz, Fateromnak van ilyesmi hozzáállása a dolgokhoz. :) | ||
| ||
Igen, nagyon szimpatikus:-)) | ||
| ||
Nejem azt mondta, a tennapi" rész nagyon izgi volt. Én nem láttam, mert valami Hoksza lefoglalt:-) | ||
| ||
Az a kedvencem, amikor "brainstorm" van.
Tábla, House írkál, s mindenki mondja a saját ötletét. | ||
| ||
Nekem szimpi :D | ||
| ||
Imádom! | ||
| ||
direkt írtam, hogy csak a 'beharangozók' alapján ítélek. az életben ha választani kell, inkább egy "ilyen figura", mint a "sunyi és beképzelt alak". ezzel valószínűleg az emberek nagy többsége így van. | ||
|
| ||
"IMÁDOM!!!!!! | ||
| ||
Nekem az is tetszik benne, hogy olyan témák vannak feldobva orvosilag, amire felhívják a figyelmet, hogy jobb orvoshoz fordulni vele. | ||
|
| ||
Tök" gilette a sorozat. A színész profi:-) | ||
| ||
Én körbe vagyok bástyázva az ilyen figurákkal.
És szeretem őket! Jobban mint a sunyi, és beképzelt alakokat! | ||
|
| ||
Biztos van:-) | ||
| ||
még nem láttam végig egyetlen részt sem, de ha meglátom az előzetesét a szőr föláll a hátamon. ennyiből ítélve sztem az a pasi idegbeteg, vagy átkozottul jó színész:)) maga a karakter - mert a kérdés gondolom rá vonatkozik - kifejezetten unszimpatikus. | ||
| ||
Ő olyan mint Jockey a Dallasból vagy Bartha Zsolt a Barátok köztből. Ha valós személy lenne, ki nem állnám, de így imádom. | ||
| ||
érdekes, ez eszembe sem jutott, csak a saját HP-m :))) | ||
|
| ||
HP= <A HREF="[link] TARGET="_blank">Harry Potter</A>
Ez egy film főhőse, a moziban néztük meg a lányommal. | ||
|
| ||
House egy arrogáns, nem túl szép, sőt rút, de lefegyverző, szexis, kiállhatatlan, cinikus állat, ezért imádom:)
de nem szimpatikus :D a kettő nem ugyanaz, ugye? :) | ||
| ||
Nálad mit jelent a HP? :) nálam/unk barátnőimmel: HáziPasi :)) | ||
|
| ||
Imádom! | ||
| ||
Naná, hogy van! | ||
| ||
imádom, de ma este lecseréltem HP-ra | ||