| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Ronda, de aranyos és van stílusa! | ||
| ||
| Jaaj, a Fekete Viperában én is jobban bírom. . . nagyon nagy. :D | ||
|
| ||
| Utálom! Egyetlenegyszer volt szimpatikus, amikor úgy nézett ki a csapzott fejével, mint egy kisfiú. Egyébként nagyon nem bírom a stílusát, lényegileg az egész filmet hanyagolom. | ||
| ||
| Jó fej a "sánta" :) | ||
| ||
| Igen, nagyon! | ||
| ||
| Nagyon! | ||
| ||
| Jaj nagyon jóóóóó!:) Imádom a stilusát!:))))) | ||
| ||
| annyira jó pasi, és remek színész is, nagyon bejön neki ez a figura, fantasztikusan csinálja. . . és azok a szemek!!!!! | ||
| ||
| eredeti nyelven kétszer olyan jó kb, mint magyarul. . imádom én is, hihetetlen alakítás szerintem. | ||
| ||
| Imádom!!! A TV nálam csak kedden és szerdán van bekapcsolva . House alatt. Imádom a lényét, ahogy kinéz. Szerintem jó. | ||
| ||
| Nekem az. | ||
| ||
| Nekem nagyon az:) | ||
| ||
| Miért? | ||
|
| ||
| Egyre kevésbé. | ||
| ||
| Én bírom | ||
| ||
| szerencsére nem fejezték be! Volt egy -két rész ami nekem se volt 10/10-es, de a további évadok is ugyanolyan jók | ||
|
| ||
| Hugh Laurie-t imádom. A House első 2 évada jó volt. Aztán eljutottak oda, hogy jobban jártak volna, ha befejezik. . .
Magát a karaktert szerettem egyébként. De magát Hugh-t jobban, mert zseniális színész. . . De pl. a Fekete Viperában sokkal jobban szeretem. | ||
| ||
| A sorozat igen, de maga a szereplő nem annyira:) | ||
| ||
| Nem tudom, nekem biztosan nem! | ||
| ||
| ez a kedvenc sorozatom, (ill. az egyetlen amit nézek, ja és a nevem earl-t) karácsonyra ha véletlenül nem kapnám meg mindkét évadot majd megveszem magamnak ;-)
imádom a karaktert amit játszik, plusz a könyvei is szuperek. | ||
| ||
| . . . és még mindig szimpi. . . | ||
| ||
| nekem az:-)) | ||
| ||
| lehet. . :) amint mondtam max 4 reszlt lattam. . . s lehet azokat sem neztem vegig. . . ;)) | ||
|
| ||
| Nem is mindig csak ő tudja. Jó párszor volt rá példa, hogy a csapatából jött rá valaki. | ||
|
| ||
| Talan egy dolog . . hogy sosem tudjak mi a baj. . majd rajonnek. . . ez a tema. . . de miert mindig csak o tudja. . ez tul tokeletes ugy. . ;) | ||
|
| ||
| "mi az hogy mindig nem tudjak mi a baj. . "
az, hogy ritka kórképek diferenciáldiagnosztikai probematikája a sorozat témája kimondottan. Amikor a mentősökről szól egy sorozat, ott mindig balesetek vannak, amikor meg nyomozókról, ott meg váletlenül mindig bűncselekmények. ". . a tobbi gyanakszik egy betegsegre. . . de o rajon mindig csak o. . . pedig mas orvosok is vannak a korhazba. . . " Azért, mert ő a legfelkészültebb, de az ún. brain storming módszerrel a többiek 5leteire építi fel a diagnózist. | ||
|
| ||
| Nekem a foszereplo szimi erdekesen alakit. . . kis ironikus. . a soraozat kicsit csampas. . . mi az hogy mindig nem tudjak mi a baj. . a tobbi gyanakszik egy betegsegre. . . de o rajon mindig csak o. . . pedig mas orvosok is vannak a korhazba. . . es minden reszbe ez megy le. . . kb 2-3 reszt lattam de nekem ez jott le | ||
| ||
| Már megvan az egész két évszak 12 DVD-n, legalább megnézhetem nyugodtan, nem kell reklámokat néznem a szennytévében. | ||
| ||
| hát igaz. . . láttam a 2 elött egyet majd kettöt nem. . szal azota kettöt :D LOL. . . | ||
|
| ||
| Igen, a szőke. | ||
|