Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért esik össze a tojásfehérje a máglyarakásomon miután kihűlt? fórum

Miért esik össze a tojásfehérje a máglyarakásomon miután kihűlt? (tudásbázis kérdés)


2013. máj. 3. 17:32
Én a tojáshabba mindig teszek egy pici sót. Keményebb a hab tőle.
14. vargapálné (válaszként erre: 1. - Minina)
2013. máj. 3. 16:43

ahány tojás annyiszor 3dk kristálycukor!NEM PORCUKOR !

hA FELKENTED A SÜTIRE VILLÁVAL KICSIT MINTÁZD MEG.nem fog összeesni.

13. salabakter (válaszként erre: 11. - Somzsuzsa)
2010. febr. 12. 11:31
Ez a cukor nagyon kevés!!!
2010. febr. 12. 11:01
Szerintem egy kis cukorral kemenyebben maradna!Sok szerecset!Es jo etvagyat!
2010. febr. 12. 11:01
Félig felvert tojásfehérjéhez keverj annyiszor 2 dkg porcukrot amennyi a tojás,majd keverd addig amíg nagyon kemény hab lesz belőle
2010. febr. 12. 10:58
Bocs, kávés kanál!
2010. febr. 12. 10:57
Rengeteget csinálok máglyarakást, nekem nem esik össze szerencsére. Verd fel a fehérjét és egy kis kávás kanál ecettel verd még tovább. Ecet ízt nem lehet benne érezni egyáltalán, attól nekem kemény marad végig míg el nem fogy. (bár egy pillanat alatt elfogy):)
8. ccf45f55f2 (válaszként erre: 7. - Ccf45f55f2)
2010. febr. 12. 10:55
Már az hogy nem elég kemény a hab
2010. febr. 12. 10:54
Elég keményre vered a tojásfehérje habot? Lehet hogy az a baj...
2010. febr. 12. 10:54
A habfixáló por egyáltalán nem jó,szerintem nincs megsülve.Leforrázod a felvert habot a sziruppal?Mert azon is múlhat,meg azon is,hogy kevés cukorral csinálod.
2010. febr. 12. 10:49

Van az a habfixáló por,amit tejszínhabba kell keverni,az nem lehet jó a fehérje habba is esetleg?:))

Egy próbát megér.

2010. febr. 12. 10:45
nekem is mindig összeesik.
2010. febr. 12. 10:44
Azt már próbáltam... Miután szépen megsült, kikapcsoltam a sütőt és benne hagytam hogy lassan hűljön ki, de akkor is összeesett...
2. 40163fd81d (válaszként erre: 1. - Minina)
2010. febr. 12. 10:36
hagyd benn tovább,kisebb lángon vagy lekapcsolva ,hogy megszáradhasson.
2010. febr. 12. 10:34
Heló, fontos kérdésem lenne... A máglyarakáson a tojásfehérjehab szépen feljön sütés közben, de miután kihűl, összeesik... Van valami jó tippetek hogy ugyanolyan szép maradjon mint a sütőben?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook