| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Szia!
Még a mai napig sem tudom,hogy mitől van. Egyszer mutattam bőrgyógyásznak,azt mondta alergia,ennyi | ||
|
| ||
| Szia! Mi lett a kiütéseiddel? Elmúltak? Kiderült, hogy mitől volt? Én is sajnos hasonló cipőben járok | ||
| ||
| Köszi a választ.
És szerintetek ha éppen tünetmentes időszakban elmegyek háziorvoshoz,ő elküldhet allergiatesztre?? Nekem már sokszor volt ilyenem,de ez most elég durva volt:( | ||
|
| ||
| Sógornőmnek van ehhez hasonló - neki az arcán jönnek elő. Most vizsgálják, hogy mire lehet allergiás. | ||
|
| ||
| Szaisztok!
Azt szeretném kérdezni,hogy más is tapasztalt-e már hasonlót,és ha igen mitől. Nem először jártam már így,de ez most sokkal rosszabb volt:( A mellkasomon(2 mellem között)olyan vörös mintha leforráztam volna,benne vörös kiütések. A nyakam 2 oldala szintén vörös,benne kiütések. Nem kaptam levegőt rendesen(mintha nem ment volna elég mélyre a levegő) Aztán elkezdett kegyetlenül viszketni az állam. A kiütéses részek is égnek ,és viszketnek. Már sokszor volt,de még nem jöttem rá mitől:( A válaszokat előre is köszi. Másnapra halványul,harmadnap nem látszik. Volt valakinek hasonló? | ||
| ||
| Hajas fejbőrőn van? | ||
| ||
| Szia ! Kinek vannak kiütései ? | ||
| ||
| Kiütések a mellkason és a nyakon | ||