Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Baráti társaságnak főzés - mit ajánlotok? fórum

Baráti társaságnak főzés - mit ajánlotok? (beszélgetős fórum)


2010. jan. 16. 17:23
mi általában bográcsozni szoktunk vagy tárcsán húst sütni!! jó buli!!
2010. jan. 16. 14:14
Hát igen. :)
12. gyöngyszemü (válaszként erre: 10. - Annah18)
2010. jan. 16. 14:07
Auuu ahhoz azt a mennyiséget amit írtam 3-4szeresre kellene emelni. :-)
11. moonlight1984 (válaszként erre: 7. - Annah18)
2010. jan. 16. 13:35

Volt már rá példa,hogy a megmaradtat is elkérték otthonra :-)

Még nem panaszkodott senki...

10. annah18 (válaszként erre: 9. - Gyöngyszemü)
2010. jan. 16. 13:33
Köszönöm! Természetesen nem 1000 Ft-ból szeretném megvalósítani... Egyébként kb 25en leszünk...
9. gyöngyszemü (válaszként erre: 1. - Annah18)
2010. jan. 16. 13:30

Én egy Afrikai harcsapaprikást ajánlanák, túrós csuszával, amit békonnal betakarva a sütőben megsütnék...

-2szelet harcsafilé felkockázva

-túró

-tészta

-szalonna

-bacon

-lecso: 2-3 paprika, 2-3 paradocsom, hagyma

ez kb 2500ft-ból jön ki

Persze attol is függ hogy hányan lesznek, nameg mennyi az a nemtúl drága.

8. annah18 (válaszként erre: 6. - Clugie)
2010. jan. 16. 13:27
Hmmm Jobbnál jobb ötletek! Köszi! :)
7. annah18 (válaszként erre: 5. - Moonlight1984)
2010. jan. 16. 13:26
Köszi! Gondolom sok sikert arattál már vele!?
2010. jan. 16. 13:24

Ami most eszembe jut: 10 tojás, 2 fej lilahagyma, fél doboz margarin, majonéz és só ízlés szerint, esetleg pritaminpaprika apróra vágva (ettől jó színes lesz:)) piritóst vagy egyszerűen kenyeret hozzá.

Nállam mindig sikere volt. Jó bulizást!!!! :))))

5. moonlight1984 (válaszként erre: 1. - Annah18)
2010. jan. 16. 13:22
Gyors tepsis rablóhusi?Lehet variálni,hamar kész van és álltalában mindenki szereti.Nem kell felfűzni se,csak felaprítani mindent,befűszerezni,kis olaj rá,mehet a sütőbe fóliával lefedve,max 1 óra.Közben meg marad idő,nem kell vacakolni,nézegetni.
2010. jan. 16. 13:22
Ó, ez nagyon jól hangzik...! Köszönöm!
3. cicaanya (válaszként erre: 2. - Cicaanya)
2010. jan. 16. 13:20
sajtot szoktam tenni rá,de előtte meg kennem tojással,és belülre pizza krémet szoktam néha tenni
2010. jan. 16. 13:19

Tésztában sült virsli



Hozzávalók:

40 dkg virslit (vagy cserkészkolbász)

45 dkg liszt

2,5 dkg élesztő

2 dl tej

15 dkg vaj

3 tojás

cukor


Langyos tejbe morzsolom az élesztőt, amibe egy csipetnyi cukrot is teszek és felfuttatom. A lisztet először a puha vajjal, összekeverem, majd hozzáadom a felfuttatott élesztőt, a tojásokat és a sót. Alaposan kidolgozom és letakarva 30-40 percig kelesztem.


A megkelt tésztát lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtom, és 2 cm-es csíkokra vágom. A tésztacsíkokba egy-egy darab virslit tekerek, tojással megkenem és 200 °C-os sütőben megsütöm.


megkenem a tojással, meg szóróm szezámmaggal,sajttal is,vagy bele sem forgatom semmibe csak tojással kenem meg!

2010. jan. 16. 13:16
Szeretnék segítséget kérni. Bulit szervezek és nem tudom mit csináljak vacsorára. Eddig nagy sláger volt a csilisbab. De újítani szeretnék. Természetesen nem bánnám ha nem lenne túl drága, illetve nagyon macerás....

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook