Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Miért esek be a kenyér teteje a sütőgépben? fórum

Miért esek be a kenyér teteje a sütőgépben? (tudásbázis kérdés)


2010. jan. 29. 14:02
emargit és Limara a tuti válasz
2010. jan. 15. 14:38
Dagasztás közben látod, hogy ha nagyon ragadós a tészta, evőkanalanként szórj bele lisztet, amíg a megfelelő állagú nem lesz. Ugyanez a helyzet, ha nagyon nem akar összeállni, akkor szintén evőkanalanként adagold a vizet.
2010. jan. 15. 09:43
Kicsit több lisztet használj, vagy kicsit kevesebb vizet tegyél bele!
2010. jan. 15. 09:34
nem értem......??
2010. jan. 15. 06:37

itt nagyon sok okosság van, mazsolázd át az oldalt:


[link]

2010. jan. 15. 06:36
Sok benne a nedvesség.
2010. jan. 15. 06:22
Miért esek be a kenyér teteje a sütőgépben?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook