Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle! fórum

Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle! (tudásbázis kérdés)


2010. jan. 13. 09:42
Nagyon szépen köszönöm a segítséget mindenkinek!
8. 5e76004fb5 (válaszként erre: 6. - BollerKrisz)
2010. jan. 13. 09:30
vagy 1 nappal előbb veszem ki és a hűtőben szépen felenged, vagy félig fagyosan felvágod és úgy sütöd meg, mert egyik esetben sem lesz semmi baja.
2010. jan. 13. 09:25

Naná!

Minden évben csinálok szalámit,ha úgy jobb vastagkolbászt.Füstölés után 1 hónapot hidegen szikkasztom,5-8 szálat kinthagyok a többit be a "fagyosba".Még októberben is finon puha kolbászt fogyasztunk.Amíg erre nem jöttem rá már júl-aug.ban kerítéscölöpnek volt csak jó,úgy kiszáradta paprikától.

2010. jan. 13. 08:25
És utána hogy olvasztod ki? Vagy fagyosan használod fel? Leginkább paprikás- és rakottkrumpliba, tojásrántottába és rántott husiba tekerve használjuk
2010. jan. 13. 08:15
Semmi akadálya...........a pirospaprika igaz veszít a színéből egy idő után de az íze megmarad nekem is van vagy 20szál most is a fagyóban:)
2010. jan. 13. 08:13

én a saját házi készítésűt mindig fagyasztom,,és még nyáron is jó mikor kiveszem!

nálunk amikor 1 mázsa van az megromlana!!

2010. jan. 13. 08:13
Lehet, én is szoktam.
2010. jan. 13. 08:12
Lehet! Álltalában, annyi ideig, amíg a hústermékeket. 3-6 hónap
2010. jan. 13. 08:12
Kolbászt lehet fagyasztani? Meddig? Jan 20-án jár le a szavija, sok van belőle!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook