Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Hogyan készül az igazán puha hagymás rostélyos? fórum

Hogyan készül az igazán puha hagymás rostélyos? (tudásbázis kérdés)


2009. dec. 31. 19:10
Sikerült!! Isteni finom puha omlós lett.Először megsütöttük a két oldalát és utána 180 fokos sütőben fél órát sütöttem tepsiben, fedő nélkül.
10. gyöngyi (válaszként erre: 9. - M_Marcsa)
2009. dec. 30. 21:15
Én is így csináltam legutóbb, puha is lett, de valahogy nem volt sülthús íze, inkább, mintha főtt lett volna.Amit az étteremben adnak az más...
2009. dec. 30. 20:18

Itt a titok.


Na, nekem mindig puha.

Hagymát dinsztelem, rá husi, fűszerek, víz. A lényeg a víz, mindig utánatöltök keveset. És párolom így. legutóbb 2 órát készítettem a marhahúst, de omlós lett.

2009. dec. 30. 18:52
Sziasztok! Nem sok tapasztalatom van, de próbálkozom. A bepácolás kötelező! Ízlésnek megfelelően, előtte HÚSPUHTÓVAL megszórom, olyan puha lesz, mint a vaj. Inkább zsírral sütöm.
2009. dec. 30. 17:48
én csak olajban szoktam sütni.
2009. dec. 30. 17:19
Mit tegyek alá? Csak zsírt?
2009. dec. 30. 16:58
Nekem mindig rágós maradt. Mostanában úgy sütöm, hogy elég sokáig csak takarék lángon, és csak a végén veszem feljebb a lángot, hogy megpiruljon egy kicsit. Tökéletes lett. Természetesen pár nappal előtte bepácolom.
2009. dec. 30. 16:56
Csak zsírban sütöd, vagy öntesz rá valamit? (vizet, vörösbort?)
2009. dec. 30. 16:54

szia

én elötte akár egy-két nappal be szoktam pácolni.Igy amikor sütöm, fini puha lesz, és ugy sütöm rá a hagymakarikákat.

2009. dec. 30. 16:50
A hagymát már kiválóan meg tudom sütni ropogósra, de a hús vagy kemény vagy inkább főtt húsra hasonlít. Ha tudja valaki a "titkot" kérem ossza meg velem!
2009. dec. 30. 16:49
Hogyan készül az igazán puha hagymás rostélyos?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook