Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
Lehet, hogy ezt a receptet én is kipróbálom:) | ||
| ||
Én sütöttem egészben egy kb. 2 kilós kacsát és tök jól átsült. Be kell sózni kb. egy órával előtte kívül-belül. Én csak almát tettem a hasába, besóztam és így natúran sütöttem meg, alufóliával letakarva kb. 2 órát, aztán levéve a fóliát megpirítottam. | ||
|
| ||
Én is ettől félek, hogy ha egészben sütöm akkor nem fog átsülni. Inkább szétdarabolva fogom megsütni. | ||
| ||
Uhh.. Az kellemetlen! Mi is sütöttünk kacsát a 7végén, egyben girlezztük a sütőben, és nagyon nagyon jól sikerült!
Nekünk is volt már hogy nem sült át, mert akkor biztos öregebb volt a kacsa.. | ||
|
| ||
Én próbáltam. 3 órát sütöttem római tálban, aztán simán még egy felet, de nyers maradt. | ||
| ||
Köszönöm, meg is nézem. | ||
| ||
[link]
Itt mindjárt 4 félét is találhatsz:D Kellemes készülődést:D | ||
| ||
A párommal beszélgettük, hogy karácsonyra valami különlegességet kéne kacsából készíteni az ünnepi asztalra. A narancsos kacsasült jutott eszünkbe, de még soha nem csináltam. Bevált recepteket várok. | ||