| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| hátfájás ellen fitball labdát érdemes kipróbálni! ban hozzávaló tornagyakorlatokat tartalmazófüzet is. Hosszú távú megoldást nyújt! | ||
| ||
| Neten vannak gerinctorna videók szerintem azok is biztos jók. | ||
| ||
| Én is lefogytam és mióta sportolok nem fáj a hátam!!! De tényleg nagyon jó ez, mert már annyira fájt a gerincem főleg a nyakam alatt hogy már zsibbadt. Úszás is jó lenne, de én nemtudok úszni :( | ||
| ||
| Sziasztok! Az lenne a kérdése, hogy ti hallottatok-e már az iplikátorról? Ez valami akupresszúrás matrac, ami állítólag jó a hátfájásra. Egy ismerősöm használ ilyen matracot, és állítólag régen el voltak meszesedve az izmai a átában. Aztán amióta használja, már jár focizni, meg ilyenek... Valakinek van véleménye a termékről, mert akkor kipróbálom? Válaszotok előre is köszönöm! Üdv: Ricsi | ||
| ||
| Ha gondolod én másolok neked abból ami nekem van!ezt a DVD-t, megmutattam gyógytornásznak,azt mondta mehet.Pedig engem már 3szor műtöttek.
Ha érdekel írj privit!:) | ||
|
| ||
| Szia!
Köszönöm! Láttam nemrég gerinctorna DVD-t, de nem mertem meg venni, mert mostanság már annyi fajta van és ki tudja melyik megbízható. Majd nyomozgatok még a témában. | ||
|
| ||
| Leevee jól eltűntél... belefeledkeztél a foteledbe? :) | ||
| ||
| Szia!
Esetleg speciális gerinctorna, jóga, tai chi, vagy BodyArt, de azt hiszem, hogy BodyArt-ot jobb edzőteremben kezdeni. A többiről lehet kapni DVD-t. Hajni | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Nekem az ékpárna (a pontos nevét nem tudom, mert ajándékba kaptam) nagyon tetszett. Az előző munkahelyemen használtam, mert ott nagyon rossz volt az asztal elrendezése, és a szék mérete, szóval elég természetellenes testtartást vettem fel. Az új melóhelyemen már nincs ilyen gondom, a nyakam viszont rettenetesen merev, a nap végére alig tudom elfordítani a fejem. Beszereztem egy MENS készüléket (Micro Doctor), pár hete használom és eddig baromira bevált. Kíváncsi leszek, hogy hosszú távon visszajön-e a probléma. Szeretnék valami sportot is elkezdeni, de nem igazán van időm rá hétköznap. Tudtok valami olyan tornát vagy bármilyen mozgásformát ajánlani, ami otthon is végezhető és jót tesz a gerincnek? | ||
| ||
| Sziasztoook!
Boldog új évet! Már megint itt ülök a munkahelyen... Na, de nem baj, otthon vár a gépecskééém! Igeeen, megvan! Megkaptam magamtól karácsonyra és annyira imádom! Soha nem gondoltam, hogy ilyen nagy szám lesz, de most már nem cserélném el semmiért! | ||
| ||
| Na akkor most már csak eldöntötted...
A kettő közül választottál már? Nemsokára itt a karácsony :) | ||
| ||
| Voltam, megnéztem, és olyan szépek, ennél csak kellemesebbek. Karácsonyra meg lesz, addigra összejön a pénz is. Csak még nem tudom, hogy melyik legyen, mert kettő is van, ami tetszik. Olyan profik voltak a boltban, még azt is mondták, hogy melyiket nem ajánlják... na ilyet ritkán mondanak boltban szerintem. | ||
| ||
| Na igen, ezt még nem említettük. Pedig tényleg jó!
Livi hol tartasz az ügyben? :) | ||
|
| ||
| Nagyon jó a lapocka gyalogolás!!!!!!
Feküdj le a szönyegre, a lábaidat húzd a hasad felé, a kétkönyököddel probáld megtolni magad és lassan a szőnyeg végéig haladj.Nehezebb vissza húzni magad. vagy meg fordulsz és kezded előről. jó tornázást!!!!!! | ||
| ||
| Nyugi, voltam, megnéztem, de úgy döntöttem, hogy sok helyre elmegyek, mert nagyon mások ezek a profi dolgok, mint amikbe pénzt kell dobálni. Úgyhogy most gyűjtögetem a cégeket. | ||
| ||
| szerintem olyan sokáig húzod, hogy a végén el sem mész... :) | ||
| ||
| Oké, oké, bejelentkeztem, hogy legyen idejük is rám, ne csak úgy odacsöppenjek. | ||
| ||
| ja, és próbáld már kiii! Azon dől el minden! | ||
| ||
| Minőségben nem hiszem, hogy nagy a különbség, mármint a külső minőségében ugye van, kinézetben is, de legjobban a funkciókban van. De őket kéne kérdezni, biztos több felvilágositást tudnak adni. | ||
|
| ||
| De minőségben is van különbség közöttük? Vagy erősségben? | ||
| ||
| Igen, ez igaz, nem olcsóak. És hatalmas különbségek vannak az áraik között. Lehet, hogy egyik boltban olcsóbban megkapjuk azt, amit a másikban halál drágán. | ||
| ||
| Megnéztem a weboldalt, hát nem tudom. Nekem lehet, hogy picit sokba kerülnek. | ||
| ||
| Igen, valóban sok boltban voltam már, de igazából engem a masszazsdepo pont hu weboldalú fogott meg. Ott nagyon profik voltak. Egy rokonomnak kerestünk és mivel a szakmámhoz azért ez közel áll, én is elmentem. Szeretek minél több dologról tudni :) | ||
|
| ||
| Dehogy egy ilyen bolt van. Sok-sok bolt van és sok-sok cég. Arra kell szerintem figyelni, hogy a lehető legjobban értsen az adott cég a saját termékéhez és személyre szabottan tudja ajánlani. | ||
|
| ||
| Tényleg, a térdeplő széket kihagytam :)
A lumbágó én is tudom, hogy visszatérő, viszont hosszú távon kialakulhat egy gerincsérv is, nos ezt talán meg lehet akadályozni a masszázsággyal. | ||
| ||
| Sziasztok!
A dyn air párna illetve a labda, nagyon jó és használ de nem mindegy kinek hogyan. A hátfájásnál sem mindegy kinek, mikor, mióta, miért...stb. Én minden betegnek azt szoktam javasolni , főleg ha ülő munkáról van szó, hogy megfelelő pozícióba üljön , dolgozzon. Aztán jöhet az egyéb. Akinek lumbágója volt, van, annak lesz is még valószínűleg, sajnos. A legjobb megoldás ha hetente egyszer hátizom-gerinc tornára tud menni az ember. Annál jobb szerintem nincsen hosszútávon. A gyógyszer a krém az jó lehet de nem fogja rendbe tenni a dolgokat ,pillanatnyi segítségre van de arra jó. | ||
| ||
| Sziasztok!
Én elég rég óta küszködök,volt műtétem,jártam kezelésekre,van derékövem és beújítottam egy térdeplő széket,ami április óta,rengeteget javított a tartásomon,mert hát tudjuk,a helytelen test tartás okozza a legtöbb problémát. | ||
| ||
| És van ilyen bolt valahol Budapesten? Csak egy ilyen cég létezik? | ||
| ||
| Ha a gerinceddel lehet a probléma és régóta kezdődött, akkor szerintem dokihoz kéne menned. Amúgy meg inkább a masszázságyra lehet szükséged. De nem vagyok ezeknek a termékeknek a szakértője, talán fel kéne keresned valakit, aki jobban ért hozzájuk. | ||
| ||
| A felfújható ülőpárnákról már hallottam, egyet ki is próbáltam. De igazából azt hiszem, hogy azok nem segitenének az állapoton, először valami terápiás kéne.
Akkor azokra a masszázsfotelekre gondolsz, amiket a plazákban ki lehet próbálni? Olyat lehet venni is? | ||