| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Indiai Pálmalevelek. Megtudhatod a múltad a jelened a jövőd. . .
Kedves ide látogató! Aki esetleg nem ismerné a fenti fórumot és érdekli a pálmalevelek hitelessége (tapasztalatok által) az látogasson át arra a fórumra. Ott, ha figyelmesen olvas kiderül az igazság! Senki ne bánja, ha nem jut el hozzájuk, nem veszít semmit. Olyan, mint egy rosszabbfajta jóslás, keverve egy kis asztrológiával és némi hindu szokással. Tényleg nincs semmi felemelő érzés a felolvasásban. Abban annál inkább, ha rájövünk az igazságra :), hogy a sorsunkat magunk irányítjuk és akkor meg tényleg minek a pl. . Sem nem különleges, akinek megtalálták (mert én sem vagyok az), sem nem segíti az életvezetését, mert sablonos dolgokat ír le. Hát, igen, lehet ők pénzhez jutnak. . . :) Ne dőljetek be, nekem iszonyú érzés volt, mert éreztem, hogy kamu, de az elején találták meg a levelem és így majdhogynem egyedül voltam a tapasztalataimmal. Sziasztok! :) | ||
| ||
| A jó ez esetben nem szó szerint értendő :-) | ||
|
| ||
| Az első kettő balul is elsülhet.
1. szerencsésebb lenen, ha mindenki inkább a képességei és lehetőségei alapján próbálna boldogulni. 2. Az önbizalom növeléséhez nem kell hogy különlegesnek, pláne másoknál többnek érezzük magunkat. Elég ha megtanulunk racionális döntéseket hozni. | ||
|
| ||
| Röbb dologra is jó:
1. aki hisz benne, az elkezdi aszerint alakítani az életét, amit megírtak neki 2. különlegesnek érzi magát, ami növelo az önbizalmát 3. a történet kitalálói pedig boldogan meggazdagszanak | ||
| ||
| A tolmács. . .
Istipisti meg Zolika, aki szereti csogatni a nyálát a nőkre. . . gondolom azért nem volt szimpi az egyik lánynak. | ||
|
| ||
| Az meg ki az ördög? :) | ||
|
| ||
| Megfejtettem!
Úr Isten, hogy eddig nem jöttem rá. Horche=Balázs Ezt csak hirtelen leírtam a lenti fejleményeket még nem olvastam. És ez könyv olvasás közben esett le, még csak nem is agyaltam rajta!!!:) | ||
| ||
| Én sem jósolok túl hosszú jövőt neki.
De nem kell aggódni, lesz majd helyette más átverés a hiszékeny emberek számára, hiszen ahogy Banachek mondta: "Minden percben születik egy balek, aki sok pénzt hajlandó fizetni azért, hogy azt mond neki amit hallani akar" | ||
|
| ||
| A pálmalevél-hiszti el fog múlni. Majd lesznek néhányan, akik falba verhetik a fejüket, türelem :) | ||
|
| ||
| Nem vagyok én olyan ?
Ha hibáztam beismerem, legalább magamnak? | ||
| ||
| NAGYON remélem a felolvasás után is ilyen vélemeénnyel leszel!
Báár ezekután nemis vallanád be ha most tévednél!? | ||
|
| ||
| Nem erővel, de hazugsággal vették rá őket.
Bár aki felnőtt fejjel hisz a mesékben. . . | ||
|
| ||
| Hát ezt megcáfolnám, mert mindig is a nőket jellemezték leginkább a hisztivel. No meg persze pár pp. -t. Igaz, hogy a mai korban a nőknek is már két lábbal kéne a földön állni, de ezt némelyik nő nehezen hozza össze.
Nem mindenkinek azonos a tűrő képessége és a türelme. Őket leginkább megkéne nyugtatni? Nem de? Én azt gondolom, hogy egy segítségre specializálódott csapatnak tudatában kell lennie azzal, hogy mennyire különbözőek vagyunk és tudniuk is kellene bánni velünk. Örülj neki, hogy te lazán veszed. | ||
|
| ||
| Mennyi pénzzel csaptak be? | ||
|
| ||
| Én nem értem a nyafogó, hisztis embereket, pláne a nőket mert mint tudjuk a nők két lábbal állnak az életben!És jobban eligazodnak a való világban, tudtommal senkit nem erőnek erejével rángattak bele abba amit most olyan reménytelennek látnak?Állítólag felnőtt, a tetteinkért felelőséget vállaló lények vagyunk?Nekem is keresik, elmondták egy évet is lehet hogy kell várni. Hát várok, van más dolgom is? | ||
| ||
| Szia Izabella!
Azért látod nem csak te érzed magad kellemetlenül magad miattuk. Na, ezzel is bemutatták, hogy csak akkor keresik az embert, ha nekik kell valami. Hidd el, egyszer csak megunja ezt valaki vagy tényleg olyan rossz hírük lesz, hogy már a kutya sem fog feléjük szagolni. | ||
|
| ||
| Hamég nemis találták meg. . neked miből jött le az hogy csalás ezaz egész? | ||
|
| ||
| Szia Csajszi!
Nekem már február 9. -e óta "keresik"a pálmalevelem!Mikor érdeklődöm, semmitmondó válaszokat kapok, a pénz visszafizetésétől természetesen elzárkóznak. Nem is tudom hogy lehettem annyira hülye, hogy bedöltem ennek a rafinált szélhámos bandának. Mindennek ára van, itt most a hülyeségemnek. Nehogy bedöljön már más is, s gazdagitsa őket!Még feljelenteni se lehet ezt a mocskos bandát, mert ugyanmár ki foglalkozik ll eFt-os csalással? | ||
|
| ||
| :)
Mi a valóság? :) | ||
|
| ||
| Semmivel sem rosszabb a te világodnál, mert egyik sem a valóság.
Vissza ne kérdezz!:) Mert nem tudom rá a választ. :) | ||
|
| ||
| "Tudom, az előadáson is beszélgettem egy lánnyal és sajnáltam, mert látszott rajta ő is vígaszt vár, valamit, ami ad némi reményt. "
Na, ezzel szépen ellentmondtam magamnak, hihetnénk. Én nem vártam vígaszt, csak néha olyan oktondi vagyok, hogy átveszem mások érzéseit és azonosulok velük. | ||
|
| ||
| Álomvilágban élnek. | ||
|
| ||
| Egyáltalán nem haragszom. Sőt! Nagyon örülök, hogy több ember is ír végre és elindult a kommunikáció. Nem akartam nyálas lenni, de próbáltam a "harmonikus fórum érzést" fenntartani. Az, hogy az ellenzők rögtön tagadnak nekem ugyanolyan bosszantó, mint ahogy a rajongók rajonganak. Középút a legjobb.
És teljesen egyet értek. Ezért iszonyatosan nagy bűn a szememben, amit a szövetség tesz. Mert az ingatag embereket használják ki. Tudom, az előadáson is beszélgettem egy lánnyal és sajnáltam, mert látszott rajta ő is vígaszt vár, valamit, ami ad némi reményt. Ez elvi kérdés morálisan romlottnak kell ahhoz lenni, hogy valaki ezt üzletszerűen űzze. | ||
|
| ||
| Azt az üzenetet, ami a szavak mögött van, azt a leírhatatlan valamit, amit én már éreztem és igaz is volt. De a pálmalevelemnél nem tudtam ezt felfedezni és erőlködve nem is akartam. Vagy hat rám valami vagy nem, ne magyarázzák belém, hogy de nem jól értelmezed. Erre a következtetésre jutottam, mert sok ember ezt írja le csak érdekesen tudnak fogalmazni. Mármint a realistáknak nagyon elrugaszkodottnak és érdekesnek hat. Nem mondom, hogy hazudnak, mert ők így élnek a saját kis világukban és ezt akarják velem is láttatni, megértetni. Szerintem. . .
De tudom. . . túldimenzionálom a dolgokat. | ||
|
| ||
| Ugye nem haragszol meg, ha azt mondom, hogy stabil lelkiállapottal rendelkezők soha nem kívánják elolvasni a pálmalevelüket.
Egyrészt látják benne az abszurdumot, másrészt egészséges ember soha nem képes a jövőjét egy befejezett múltnak látni. Egészséges lelkületű ember csak úgy képes élni, ha hiszi, hogy befolyásolhatja, például a döntéseivel, a saját sorsát. | ||
|
| ||
| Miféle üzenetet? | ||
|
| ||
| Csak stabil lelki állapottal rendelkezőknek ajánlom a pálmalevél felkutattatásának kalandját!
Ja, és elég értelemmel rendelkező is legyen az egyén, mert utólag kiderült mégsem fogja fel minden egyszerű ember az üzenetet és valamiért nem áll össze a kép. Ezt saját tapasztalat, némi kérdezősködés és kemény önmarcangoló munka után állapítottam meg. | ||
| ||
| :) Köszi, ettől aztán nem lettem okosabb. Akkor én meg folytatom tovább a szembe széllel h. . . | ||
|
| ||
| Megmenteni a világot. ;-) | ||
|
| ||
| Kedves Szabadgondolkodó!
Szeretném megtudni tőled, hogy miért fektetsz ennyi energiát a pálmaleveles ügybe? Jó, a felületes válasszal tisztában vagyok, hogy keresztbe tegyél a szövetségnek, hogy megmentsd a sok "bamba birkát". . . de mi az igazi ok? Én számtalan ismerősömet kérdeztem már pl. -lel kapcsolatban. Vagy nem érdekli őket vagy nem is hallottak róla. Nekem személyes ügyem, mivel érintett vagyok, de veled mi a helyzet? | ||