Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Tudásbázis - Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

8. gevi19312010-06-13 21:51
A friss tészta akkor jó ha feljön a víz tetjére.
(pár perc)

A száraz tészta tovább fől

7. Zsóka542009-12-12 18:26
Akkor jó, ha a közepén nincs fehér csík


6. csincsillus2009-12-03 19:04
Kevesebb ideig,mindenképpen.

5. fdóri2009-12-03 11:31
Köszönöm:)
(válasz ria0712 3. hozzászólására)


4. fdóri2009-12-03 11:30
Senki? :(

3. ria07122009-12-03 11:30
Természetesen kevesebb ideig.

2. fdóri2009-12-03 11:28
Most csináltam, fele fehér-fele graham lisztből...

1. fdóri2009-12-03 11:27
Friss tésztát kevesebb vagy több ideig főzzem mint a száraztésztát?