Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Aki szívesen emlékszik vissza a hetvenes -nyolcvanas évekre, mi volt jobb, és mi rosszabb, mint manapság?

Kategória: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Ház, lakás, kert


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

669. Miss. Lemon2017-02-18 15:40
Hát elég "meredek" és "kemény" témába keveredtünk.

Biztos, hogy ez az egész dolog egyrészt személyiségfüggő, másrészt sajnos hat a "csordaszellem".
Szóval mi biztos,hogy kevesebb ilyen "csábításnak" voltunk kitéve...
Akkor sikk volt a cigi, én mégsem akartam kipróbálni. Voltak osztálytársaim, akik már hetedikes korunkban "keményen"ittak, cigiztek, sőt voltak lányok, akik a közelben lévő munkás-szállóra jártak pasizni.Sosem értettem, miért, én nem tudtam ezzel a felfogással azonosulni.(Két osztálytársnőm nyolcadik osztály végére már másállapotban volt.)
Akkor én még szinte fel sem fogtam mi az a szex...Azok a lányok meg...Engem is hívtak...Cigizni is, inni is, pasizni is...Mégsem mentem, nem akartam. Akkor nem kerülök be abba a társaságba??? És??? Nem is akartam. De lehet, hogy valaki "vonzónak" tartotta azt a stílust, az ment...
Lehet,azért nem akartam, mert gyerekkoromban bagóztak körülöttem és " büdös" volt, lehet azért nem ittam, mert utáltam a részeg emberek látványát. Szóval sem a cigi, sem a pia nem vonzott, és több rosszat hallottam a drogról mint jót.Igaz ismerettségi körömben azért drog nem volt, csak tartottunk tőle. Szóval én úgy gondolom ez nálam tudatos volt.
(Persze idővel beleszívtam egy szál cigibe és megállapítottam, hogy tényleg nem jó,úgy ahogy gondoltam, ittam egy-egy korty alkoholt - azt most is csak ritkán, inkább a társaság kedvéért egy kicsit néha iszom.)
De akire hat a csordaszellem, meg a csakazértis, mert mondjuk otthon tiltják...De akkor sem értem, hogy miért hagyják magukat egyesek ebbe belerángatni. A drogba, tudatosan, vagy a rendszeres, mértéktelen piálásba. Hisz tudják, MINDENKI TUDJA hogy káros! Tényleg annyira jó lenne, akkora élvezetet adna, hogy az ember mindent kockáztat? Akár az életét is? Egy kis "kábulatért"? Nem, tényleg nem tudom milyen, lehet...van aki azt mondja a drog jobb, mint a szex, de akkor sem akarom kipróbálni!!!

A pia oldja a feszültséget...Ne oldja annyira, hogy az ember lánya annak hatására bárkivel hajlandó legyen lefeküdni...miért akar egy lány/egy nő így ellazulni? De egy pasinál is gáz. Ott már gond van, ha pia kell a szexhez.

A party-drogok meg aztán végképp.
Egyszerűen felfoghatatlan számomra. Nekem azt tanították, hogy ha társaságba megyek "csak olyan valamit egyél-igyál, ami bontatlan volt és ügyelj a poharadra, ha őrizetlenül hagyod már ne igyál belőle"...Pedig akkor még nem is voltak party-drogok. Nem tudom, hogy ezzel ezek most kivédhetőek-e? Bízom benne, hogy igen, mert én is csak ezt tudom tanítani. Illetve szorgalmazni, hogy megbízható helyre és megbízható ismerős alakokkal menjen az ember lánya.

(Persze hallottunk olyat, hogy azért kábítanak el valakit, hogy ellopják a táskáját, kirabolják a lakását...Az is aljas szemét dolog)

De milyen ÁLLAT az, aki oly módon szerez meg egy nőt magának, hogy bedrogozza és a kábult nő okozza számára élvezetet? Mert azok a csajok teljesen kábák.
És kiindulván abból, hogy régen is voltak olyan lányok,akik drog nélkül is bárkivel lefeküdtek egy munkásszállón, akkor most is el tudom képzelni, hogy ezek között is VAN OLYAN, aki tudja, hogy drog hatása alatt áll.
Mi visz rá egy embert arra, hogy így viselkedjen?
(válasz Titusz Titusz 2 664. hozzászólására)

668. Miss. Lemon2017-02-18 13:46
Akkor miért van ott a háremben a többi háremhölgy???
DÍSZNEK???
:-DDD
(válasz Titusz Titusz 2 658. hozzászólására)


667. Miss. Lemon2017-02-18 12:50
Így igaz. Az lett.

De nem könnyű engem táncba vinni. Ha így gondolod nagyot tévedsz.
(válasz Titusz Titusz 2 666. hozzászólására)

666. Titusz Titusz 22017-02-18 12:42
Hát igen...Valszeg valóban szándékos lehetett az a "véletlen" látogatás...Annyira ismerem már a palikat,de az a lényeg akkor, hogy "erős maradtál"...De egy szép emléknek jó volt az eset...Ugye jól mondom?
(válasz Miss. Lemon 665. hozzászólására)

665. Miss. Lemon2017-02-18 12:33
Mivel egy kis falu volt, még akár az is előfordulhatott volna.

De eljött 'hozzánk' (barátnőmhöz, mondtam, hogy haveri társaság) - az is lehet, hogy barátnőmmel beszélt előtte,- hogy engem keres, ott vagyok-e még?
(válasz Titusz Titusz 2 663. hozzászólására)

664. Titusz Titusz 22017-02-18 12:08
Hát igen...Változnak az idők valóban...Éshát az én időmben felénk még teljesen ismeretlen volt a "partydrogok" meg hasonlók fogyasztása...Mondjuk jó-jó...Álltalában a diszkóestek végére akkoriban is mindig volt jónéhány fazon amelyik be volt már kábulva kissé, de ezek kivétel nélkül CSAK a bortol,pálinkátol vodkátol,stb.stb, voltak "belőtt állapotban"...(Néha velem is előfordult az ilyesmi időnként, főleg olyankor,ha túl sokan poharazgattak mellettem az asztalnál,én meg ugye MINDIG nem lóghatok azért ki a sorbol...)De EZEKET a manapság már sajnos megszokott jelenségeket amikröl írtál te is, én még gyerekfejjel sem bírtam volna,nemhogy még felnőttként...És sajnálom az ilyen fiatalokat,mint amilyenekröl te is írtál...Mert el nem tudom képzelni, hogy az ilyenekböl hogyan lesz bármikoris normális, tisztességes ember...
(válasz Miss. Lemon 662. hozzászólására)

663. Titusz Titusz 22017-02-18 11:58
És akkor mikor derült ki,és hogyan, hogy másnap találkozni fogtok? Azért nehogy azt mond már,hogy csak "véletlenül" futottál össze vele valahol aztán...
(válasz Miss. Lemon 661. hozzászólására)

662. Miss. Lemon2017-02-18 11:57
Szegény...Kicsit változtak a dolgok az ő fiatal kora óta.
De a mi fiatal korunk óta is.
Nem tudom, most milyen szórakozási formák vannak, de sajnos hallottam már a party drogokról.
Pedig ifjoncként is hallottam már káb.szerről és féltettek minket a szüleink, pedig akkor töredékét nem hallottuk azon történeteknek, mint amilyeneket most hallunk.
Egy ismerősöm nemrég mesélte, hogy - szerinte - droghatás alatti csajokat látott egy egyébként "nívós"kultúrhely előtt a bokrokban. Volt aki már csak ott feküdt kábultan, volt akin még dolgoztak.
(Gondolom nem kell részleteznem mire gondolt.)
(válasz Titusz Titusz 2 655. hozzászólására)

661. Miss. Lemon2017-02-18 11:44
Akkor nem tudtam, hogy találkozunk még másnap...
(válasz Titusz Titusz 2 660. hozzászólására)

660. Titusz Titusz 22017-02-18 11:42
Még jó hogy lentebb valami olyasmit írtál,hogy másnap még találkoztál a fazonnal kettesben is,és közben egy-két csók is elcsattant...
(válasz Miss. Lemon 659. hozzászólására)

659. Miss. Lemon2017-02-18 11:37
Részemről ez inkább búcsúpuszi volt. És ezt ő is tudta.
(válasz Titusz Titusz 2 656. hozzászólására)

658. Titusz Titusz 22017-02-18 11:32
Jó...Akkor még pontosabban fogalmazok...ÁLLANDÓ JELLEGGEL...(Remélem ez már elég pontos megfogalmazás...)
(válasz Miss. Lemon 657. hozzászólására)

657. Miss. Lemon2017-02-18 11:27
Az idő relatív...
(válasz Titusz Titusz 2 654. hozzászólására)

656. Titusz Titusz 22017-02-18 11:14
Na...Egy pillanatig még a lélegzet is megállt bennem, amikor írtad,hogy a "harmadik puszit a szádra kaptad,és te elfordíthattad volna a fejedet,de NEM AKARTAD"...Még szerencse, hogy gyorsan hozzá is tetted,hogy "de aztán nem történt semmi egyébb dolog"...Mindenesetre bevallom, én erröl a sajátos "csókszertartásrol" eddig még életemben nem hallottam,de el tudom képzelni a lényegét azért...És tényleg okos ötlet arra, hogy "finoman-tapintatosan" a másik tudtára adja valaki, hogy "szeretne-e többet is tőle,avagy sem"...De azt nem egészen értem, hogy ha egyszer nem akartál a csókátol semmit sem, akkor MIÉRT hagytad,hogy a harmadik puszi szájra menjen? Ezt sehogyse értem...
(válasz Miss. Lemon 653. hozzászólására)


655. Titusz Titusz 22017-02-18 10:58
Igen...ERRÖL beszéltem, látod...(Amúgy ha csak bárki is hozzádért volna az este folyamán, abbol valszeg egyböl verekedés is lett volna,ez a dolog akkoriban így volt a szokásos...)És ahogy elnézem,valszeg mégiscsak megkedvelted volna ezek szerint a diszkóbajárást,amennyiben velem jártál volna ilyen helyekre...Nem "ördögtöl való" dolog volt az ilyesmi szórakozási forma,bár sok felnőttnek téves képzetei voltak mindigis ezzel kapcsolatban...Főleg olyanoknak,akik azt sem tudták hogy mi is az...Emlékszem, egyszer jól megtréfáltam a nagyanyámat is...Valamelyik vasárnap délután felmentem meglátogatni őket, éshát kérdezte hogy mi van velem,mert kicsit álmosnak,meg kimerültnek tűnök...Mire mondtam neki hogy:"Á...Semmi különös,csak kicsit álmos vagyok,mert tegnap este a diszkóban voltam,és vagy hajnali fél négyre értem haza"...Mire a nagyanyám egyböl lecsapott a témára hogy:Mi az a diszkó? Mire én meg mondtam neki nagy ártatlanul hogy:"Hát egy olyan modern táncest, ahol a résztvevők meztelenre vetkőznek, és úgy fetrengenek a padlón egész éjszaka"...Hű...Ha láttad volna a nagyit!A szeme kimeredt a borzalomtol és az elképedéstöl,és vagy egy fél percig szólni sem bírt a döbbenettöl,csak némán tátogott...Aztán utána is csak annyit bírt kinyögni hogy:"Úristen...És te meg ilyen helyekre jársz"? De ekkor már belőlem is kitört a nevetés, és mondtam neki gyorsan,hogy csak vicceltem, egy szó sem igaz abbol,amit az előbb mondtam neki,de még egy félóra mulva is csak hápogni bírt az elképedéstöl,mint valami kacsa...És alig bírtam megértetni vele, hogy tényleg csak vicceltem...Hiába na...Azért az ő 30-as évekbeli bál élményeihez hasonlítva az én magyarázatom valóban felérhetett neki egy szörnyű sokkal,és pokolbéli fertővel...
(válasz Miss. Lemon 652. hozzászólására)

654. Titusz Titusz 22017-02-18 10:39
Jól van na...Akkor hosszú távra is...Velem lehet beszélni...
(válasz Miss. Lemon 651. hozzászólására)

653. Miss. Lemon2017-02-18 08:47
Most, hogy itt ez a téma, eszembe jutott, hogy egyszer egy hétre meghívott egy vidéken élő osztálytársnőm/barátnőm magukhoz a nyári szünidőben.
Teljesen más élet volt ott, mint itt Pesten.
Az emberek közvetlenebbek, barátságosabbak voltak, korosztálytól függetlenül.Hétfőtöl vasárnapig voltam ott.
(Nem voltam szülői felügyelet alatt, nyilván barátnőm szüleire voltam bízva,ők sosem mondták, hogy kilencre haza kell érnünk.:-) ) Apránként megismerkedtem a "haverokkal" is, és szombaton mentünk a "Közösségi Házba". Senki sem emlegette DISCO-nak, pedig az volt, csak ez most tudatosult bennem, hogy mit írsz, hogy milyen volt "nálatok".
Tényleg "mindenki" erről beszélt, mindenki "zizegett". Fogalmam sincs már, hogy mekkora társasággal mentünk, de legalább 5-en voltunk.
(Hogy milyen naív vagyok...Így utólag belegondolva a fiúk valamelyest tuti leosztották maguk közt hogy mi legyen az új csajjal...most már mindegy, akkor még túl fiatal voltam, ilyen eszembe sem jutott.)
Szóval mentünk a Közösségi Házba (diszkó).
Így évtizedek távlatából csak a hangulat maradt meg és a (számomra) fontosabb momentumok. Igen volt olyan, hogy elveszettnek éreztem magam a hangzavarban, de ha el kezdtem keresgélni, találtam ismerőst. Az egyik sráccal többet táncoltam - a haveri körből - mint a többiekkel, és többet beszélgettem. Volt egy csendesebb terem, ahol azért már szinte lehetett hallani a másik hangját, de ki lehetett menni az udvarra is.
Aztán mikor vége volt a bulinak - gondolom hajnaltájt - elindultunk hazafelé - ez az 5-6 fős vegyes társaság, és ő (jé,még emlékszem a. nevére) R. mellettem sétált. Megfogta a kezem...Tudod, ahogy lenni szokott ez... :-)
De senki sem ment haza, hanem még jó darabig sétálgattunk, meg beszélgettünk. És amikor már úgy volt, hogy ideje szétválni és mindenki menjen haza, a búcsúra került sor. Akkoriban volt egy olyan divat (még itt Pesten is) hogy az ismerősök 3 puszival váltak el egymástól. Mindhárom puszi arcra ment.
És itt tőlük megtudtam,( már a hét közepén, hisz feltűnt, hogy nem mindenki ugyanúgy puszizkodik),hogy akiknél ez már "több, mint haver",ott a 3. puszi szájra jár. Na, erről a verzióról én itt Pesten addig nem hallottam.
(érdekes, hogy előjönnek az emlékek :-) )
És mindenkitől elköszöntem - a 3 puszival, ugye - és végül R-re kert a sor.
Emlékszem az egész "feszült" helyzetre, akkor is lassított felvételként éltem meg. Az egész társaság feszülten figyelt,(tudtam, mire várnak) de én nem indítottam el a puszikat, míg a többiek felé ugye én kezdtem.
R. indította, egy-kettő, de szerintem ő sem volt még biztos benne, hogy megengedheti-e magának, hogy a harmadikat a számra adja. Én meg kíváncsi voltam, meg meri-e tenni. Ha nem, valszeg. el is vágta volna nálam magát, mint férfi.
De a harmadik puszit a számra kaptam. Én pedig még az utolsó pillanatig megtehettem volna, hogy elfordítom a fejem, ha nem úgy akarom.
És persze a többiek viselkedése...hogy ez mekkora "szenzáció " volt... Egyesek csak mosolyogtak, mások tapsoltak. Aztán másnap délelőtt még találkoztunk kettesben, - nem Titusz, nem történt köztünk semmi más, talán csak egy-két csók - majd barátnőmmel együtt ő is kikísért a vonathoz, de többet nem találkoztunk.
Barátnőm még eleinte a suliban többször mondta, hogy R üdvözöl, aztán mi össze is vesztünk egymással, nem maradunk barátnők, nem jártam arra többet.

Szóval, hát nem tudom, hogy ez mennyire "diszkó-élmény"...de nekem ilyenem van... :-)
(válasz Titusz Titusz 2 620. hozzászólására)

652. Miss. Lemon2017-02-17 22:55
Jah, így értem. HÁt igen, ezt nem tudtam, mert nem jártam a 80-as években DISCO-ba.

Hát ha erről van szó, és nem nekik kell táncolnom, hanem miattad előttük is, az más.
De én azért inkább nekik csak amennyit nagyon muszáj a presztízsedhez.
(És ugye letöröd a kezeit annak, aki nem csak nézelődni akar??? :-) )

Tudod, akkor a kedvedért, csakhogy a tiéd legyen a legjobb csaj - titokban, hogy ne tudj róla, meglepetésként - beíratkoztam volna egy hastánc tanfolyamra.
Tudom, hogy a DISCO-BAN nem hastáncolni kell, de az ott tanultakat tudtam volna hasznosítani...főleg, ha ugye ha a zene ritmusa amúgyis szinte adja magától a nőknek az ilyesmi mozgást...Azt hiszem elégedett lettél volna velem ;-)
(válasz Titusz Titusz 2 650. hozzászólására)

651. Miss. Lemon2017-02-17 22:32
Jelenleg???
Hmmmmmm...
(válasz Titusz Titusz 2 637. hozzászólására)

650. Titusz Titusz 22017-02-17 21:25
Hogy lássák, hogy milyen remek nőm van...(Meg hogy titokban dagadjon a nadrágjukban lévő dolog is azért...)A diszkókban egykoron fontos státuszszimbólum volt az a férfiak-fiúk oldalárol,hogy "milyen kaliberü nővel" jelentek meg ilyesmi helyeken...Írtam már neked nem,hogy igazábol az ilyen helyek nem ismerkedési helyül szolgáltak egykoron, hanem a haveri társaságok tagjai közötti rivalizás szinterei voltak...És nagyon megnézte mindig mindenki,hogy melyik srác milyen volumenü nővel jött...Énis így tettem más faszik csajait illetően, és más faszik is így tettek az én nőimet illetően...Szóval CSAK emiatt kellett volna táncolnod időnként a haverjaim előtt is...Hogy ezálltal tovább nőjön a "presztízsem"...(De persze nem kellett volna valami virtuóz tánctudást bemutatnod,csak a zene ütemére kéjesen ringatni magadat, meg a csípődet egy kicsit...A diszkózene ritmusa amúgyis szinte adja magátol a nőknek az ilyesmi mozgást...)
(válasz Miss. Lemon 648. hozzászólására)

649. Miss. Lemon2017-02-17 20:59
Igen, nem hinném, mert velem nem olyan vagy.
(válasz Titusz Titusz 2 647. hozzászólására)

648. Miss. Lemon2017-02-17 20:58
Miért kell nekem a haverjaid előtt táncolnom?
(válasz Titusz Titusz 2 646. hozzászólására)

647. Titusz Titusz 22017-02-17 20:56
Na ugye...El sem hinnéd ugye,ha nem magam írnám örökösen, hogy álltalában milyen fölényeskedő,nagyképü,és öntelt szoktam lenni...Pedig tényleg ilyen az alaptermészetem...
(válasz Miss. Lemon 645. hozzászólására)

646. Titusz Titusz 22017-02-17 20:53
Igaz...A K-kat tényleg világ életemben kerültem...Szóval nem bánom, kiegyeztünk akkor egy combközépig érő miniszoknyában...De ugye tudod, hogy azért kellett volna táncolnod is előttem,meg a körülöttem ülő barátaim-haverjaim előtt is? Úgy szerettem mindig, hogy ültünk a srácokkal a törzsasztalunknál,ki-ki vagy kólát,vagy valami szeszes italt szopogatva,(Én álltalában kóláztam csak,de időnként azért került elém is némi tömény,ha nemis túl gyakran...)és közben szájunkat nyalva néztük az előttünk,(Vagy inkább előttem...) táncoló lányokat...Hiába na...Azért TT2 basának voltak valós életbeli előzményei is,még ha csak nagy vonalakban is...Szóval? Táncoltál volna előttem?
(válasz Miss. Lemon 644. hozzászólására)

645. Miss. Lemon2017-02-17 20:44
Nem, nem, velem tényleg sosem voltál fölényeskedő és nagyképű.
(válasz Titusz Titusz 2 643. hozzászólására)

644. Miss. Lemon2017-02-17 20:42
Nem apácaruhában akartam volna ám menni...

Egy combközépig érőben, vág ég icioicivel rövidebben nem egyezhetnénk ki? Az attól még szűk és érzéki, de mégsem csak egy. .... takaró (nem mondom ki.) A túl rövid az kurv-s,olyat nem veszek fel. Hisz nem egy K-t akarsz magad mellé, igaz Titusz?
(válasz Titusz Titusz 2 643. hozzászólására)


643. Titusz Titusz 22017-02-17 20:28
Persze hogy nem...Hát mikor voltam én veled fölényeskedő,meg nagyképü? Voltam már szerinted ilyen? Ugye hogy nem...Viszont azért ne feledd el, hogy ideális esetekben a diszkókba járó hímnemüeknek is kell valami,hogy ők is BÜSZKÉK lehessenek azért a nőjükre...Ha most belibegtél volna velem pl. egy térdig,vagy bokáig érő szoknyában,akkor szerinted büszke lehettem volna rád? Azért vannak helyzetek,amikor elégedetten szoktam szemlélni, ha a nőim meglehetősen érzéki megjelenést produkálnak mellettem...Főleg a diszkók közönsége előtt volt ez így egykoron...Szóval valszeg ragaszkodtam volna azért az "alig valamit takaró miniszoknyához" mindenképpen...Azért nehogy azt mond már,hogy ilyen szerelésben nem mutatkoztál volna mellettem? Ez azért kicsit elszomorítana...
(válasz Miss. Lemon 642. hozzászólására)

642. Miss. Lemon2017-02-17 20:09
Mert úgy kezdődött ugye, hogy TE úsztál volna a boldogságban hogy ÉN a barátnőd lettem.

És a szoknyám valamivel hosszabb lett volna.
Mert a "valamit" nem a DISCO összes férfi tagjai tekintetének szántam volna.
Ha csak a többiek felé sugároztad azt a stílust, akkor jó, de felém remélem nem tetted volna.
(válasz Titusz Titusz 2 639. hozzászólására)

641. Miss. Lemon2017-02-17 20:02
Örülök, hogy érted...

Eddig azt hiszem még nem mondtad.
Köszönöm.
(válasz Titusz Titusz 2 640. hozzászólására)

640. Titusz Titusz 22017-02-17 19:55
Így akkor már értem...Aranyos vagy,mondtam már?
(válasz Miss. Lemon 638. hozzászólására)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23