Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Jó fogorvos Budapesten

Kategória: Összes fórumtéma » Szépség & egészség » Egészség


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2 3 4

113. farkasne632017-07-17 14:13
Én a MindentMent társaságtól óvnám az érdeklődőket. Négy darab többtagú cirkónium fogpótlást készíttettem velük a Városmajor utcai rendelőjükben, a hidak közül azonban kettőt 2 év elteltével (az idén) le kellett vágni nem megfelelő illeszkedés, billegés miatt, ami alapján egyáltalán nem lehet kizárni, hogy hozzájárult az alatta lévő fogak tömeges méretű romlásához. Amikor jeleztem nekik, hogy úgy tartanám tisztességesnek, ha visszafizetnék az elrontott hidak árát, arra hivatkozva utasítottak el, hogy nem jártam vissza a félévente kötelező kontrollra, ami igaz, viszont engem sem szóban, sem írásban nem tájékoztattak ennek szükségességéről közben sem, utólag sem, pedig fél év alatt lett volna rá idejük bőven, ha fontos a minőségbiztosítás. Ráadásul kategorikusan kijelentette a kommunikációs handabandázásért felelős hölgy, hogy megkaptam a szükséges tájékoztatást a fogorvostól, s tette mindezt úgy, hogy halvány fogalma sem volt ennek bizonyosságáról, és nem is lehetett, mivel soha nem volt jelen akkor, amikor a fogorvosnál voltam. Ráadásul a fogorvos a legkevésbé sem azzal foglalkozott, hogy a garancia igénybevételének a feltételeiről tájékoztasson, hanem sokkal inkább tartotta fontosnak felhívni a figyelmemet arra, hogy hamarosan távozik a cégtől, és szívesen venné, ha én is követném. Ennyit a korrekt tájékoztatásról. S bár lehet, hogy azzal jogilag lefedik magukat, hogy a honlapon - kitartó keresgélés után - megtalálható a garancia feltétele, de attól függetlenül még tájékoztathatnák egyértelműen a pácienset is erről, mert így csak az marad meg az emberben, hogy kifizetett egy vagyont a trehány munkáért egy olyan cégnek, ahol utólag mossák kezeiket. Úgy hogy aki mégis őket választja, nagyon figyeljen oda a részletekre, mert utólag azt mondanak, amit akarnak, és azt is mondanak, míg az ellenkezőjét bebizonyítani képtelenség. Az már megint más kérdés persze, hogy egy magára valamit is adó többmilliós havi forgalmat lebonyolító cégnek mi a fontosabb: a páciens elégedettsége és visszatérése, vagy egy-két százezer forint. Az MDM-nél már tudjuk a választ.

112. gy_diana872017-06-17 19:44
Sziasztok! A Vitalitás Fogászatot a 16. Kerületi Rákosi úton nagy ívben kerüljétek el!!!! Igazi lehúzás! Apukámnak rettenetesen fájt a foga és mivel közel van őket választotta. Inkább ne tette volna... Röntgen alapján nem a fájó fogát kezdték gyökérkezelni. Utána egy hétig fájdalomcsillapítón élt majd mikor visszament már egy ottani másik fogdoki hoz és mondta neki hogy szerinte másik foga fáj a doki közölte hogy csak kisugárzik a fájdalom és folytatta a panaszmentes fog kezelését. A fájdalom persze nem múlt el így elküldtem apumat a fogszabalyzo dokimhoz aki egy komolyabb vizsgálat után észrevette hogy bizony apunak igaza volt és tényleg a gyökérkezelt fog előtti fla rossz pontosabban megrepedt fog. Azóta panasz es fajdalomentes.


111. anathea22017-05-05 21:09
Dr Honi Márta gyerekfogász,fogorvos
őt mindenkinek ajánlom
mobil száma:06203403748 nyugodtan menjetek hozzá
Gyökérkezelte a 6 fogamat megmentette

110. spacemankk2017-04-10 11:20
Èn már lassan 4 éve Dr Jáky Renátához járok:

[link]
Tel.: 30/287-3362

Bár már rég nem Magyarországon lakom, mégis hozzá járok vissza, mert kimagaslóan jó szakember, kedves, barátságos légkör fogad minden alkalommal és még a fájdalomtól való extrém félelmemet is hihetetlen türelemmel és kedvességgel kezeli ö és szakasszisztense.

Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki jó kezekbe szeretne kerülni!

109. demediná2017-04-09 18:57
X. kerületi sztk, Kőbányai út.
Dr Pásztor Emőke.

108. agnes12192017-04-09 16:24
Magándóki,vagy,más,isjó?

107. bnevor2017-04-09 16:06
Sziasztok!
Sajnos csak én is olyat tudok ajánlani, ahova
NE menjetek!
- Örs, SZTK rendelő: itt Bollog doktor úgy elrontotta a fogamat, hogy más helyen 70 ezer Ft-omba került, mire megcsináltattam! Mivel frontfog, nem akartam kihúzatni. Ja, és persze 3-4 alkalom szenvedésbe, mivel az injekció beadása is túlhaladt a dokin.
Illetve, itt senki más. Uis. ez a doki felvett praxisba (NEM kértem, ügyelet miatt vetett hozzá a rossz sors), ahonnan a többi orvos "ETIKAI" okok miatt nem vesz át. Ennyit a szabad orvosválasztásról, ugye?
Találtam egy jót, ami most Uniklinik néven fut, ezzel csak az a bajom, hogy az utóbbi években olyan magasra emelték az árakat, amiket már nem tudok megfizetni. Tényleg ennyire nehéz lenne?
Most viszont csak Zulgóban szeretnék keresni, tudtok ajánlani valaki megbízhatót - és megfizethetőt?
Köszi előre is!

106. vigyoriii2017-02-09 15:36
Sziasztok van akinek van tapasztalata altatásos fogászati kezelésben?Megosztaná velem tapasztalatait?Köszönöm

105. Gaborsport2017-02-02 14:08
Aki nem akar tovább keresgélni, menjen el a Makausz dr-hoz. És a fogaid meg vannak mentve! Csak be kell jutni hozzá, nekem 4 hét volt, de nem megyek már senki máshoz. Jászainál rendel (Tátra u 4), iszonyat profi, gyönyörűen, nyugodtan dolgozik, mindent elmagyaráz és nagyon kedves az asszisztensnő is!

104. EDO402017-01-16 21:55
Tudom, hogy két éve írtad a hozzászólást, de most olvastam. Ne sajnáld, hogy nem vállaltak, én nagyon pórul jártam velük! A Jó Isten állt melletted, hogy kihagytad!
(válasz farkasne63 78. hozzászólására)

103. EDO402017-01-16 21:50
Kedves Hoxa társak! Mindenkinek csak azt tudom mondani, hogy a Budapest Dentalba, ne menjetek! Ha most leírnám, hogy mi történt velem, nagyon hosszú lenne! Amit tudok mondani, hogy sok pénzembe, időmbe és idegeskedésembe van az egész, és mái napig is többször eszembe jut, és hibáztatom magam, hogy őket választottam. Arra felhívom a figyelmet, ha egy orvos nem tudja kikezelni a foggyökeret, ne higgyétek el, hogy azt azonnal ki kell húzni, hanem menjetek el más orvoshoz is, mert a következő lehet ügyes lesz, és simán megcsinálja, nem kihúzza. Nem csak nem lettek szépek a koronáim elől, a hátsó fogpótlásomból már letörtek darabok, a kihúzott fogak pótlására sajnos nincs pénzem, stb., stb. Elrontották a fogaimat, nagyon bánt! Amikor szóvá tettem a hibákat, attól a pillanattól kezdve fordult a bájos viselkedés, (egy fiatal doktornőnél voltam). A vezető főorvos annyit tett, hogy visszaadtak két korona, és két kerámia héj árát, fájdalom díjként. mit se mondjak, nem voltam vele kisegítve, inkább a fogaimat szerettem volna visszakapni, ahogy eredetileg voltak. Ha rábeszél valaki, hogy egészséges fogatokra rakjatok kerámiahéjat, mert az milyen szép, és fehérebb, SOHA ne menjetek bele, csak esetleg akkor, ha tényleg profi kezében vagytok. Azóta amúgy az is már harmadszorra esik le... stb., stb.,

102. csibe552016-12-27 20:12
Sziasztok! Én ajánlom mindenkinek a dentotal.hu -t. Nagyon profik és emberiek

101. Gabika11772016-11-30 13:17
Dr. Danka Eszter 06204462244. Csak ajánlani tudom én is.

100. Kitty292016-11-11 08:32
Én csak ajánlani tudom Dr. Balsai Tamást. 2.kerületben van. Én egy régebbi rossz tapasztalat után rettegtem a fogdokiktól. Így altatásban kezeltek. Rengeteg munka volt a számban de zömében minden kész. Már csak a végleges korona van hátra és egy egy gyökértömés.


99. Marcipanoscsoki2016-11-03 12:59
Üdv Mindenkinek!

Rengeteg fogorvosnál jártam már sajnos, és végre, végre találtam egy nagyon szuper dokit, akihez járok. Dr. Pipicz Sándor (drpipicz.hu) a neve, az Erzsébet körúton szerdánként és péntekenként rendel (még kétszer a héten Cegléden), délutántól estig. Fiatal, viszont nagyon-nagyon jó szakember, folyamatosan képzi magát, emellett nagyon kedves, szimpatikus. Nekem két problémás gyökértömésemet hozta (többek között) helyre. Az egyiket túl korán zárták le annak idején, úgy, hogy érzékeny volt, és ő kitartó munkával helyrehozta (egy sztárolt doki csinálta korábban).
Volt egy sokéves, rosszul megcsinált másik gyökértömésem, amire a "sztárdoki" azt mondta, hát, ezt nem lehet cserélni, mert régi. Mi van?? Nyilván meg lehetett csinálni, eltartott egy darabig, de megérte.Ja és hozzáteszem, egyik kezelés alatt se éreztem fájdalmat.
Szóval, teljes szívemből ajánlom mindenkinek, aki jó dokit keres, azoknak is, akik parások :).

98. sunking2016-10-29 13:10
Nekem a véleményem az, hogy az MDC fogászat felejtős , van Újpesten sokkal jobb ennél.Állandó a várakozás, simán ráhívnak a Te időpontodra mást is.
Próbáld a Szlovák doktornőnek megjegyezni finoman, hogy az időpontodhoz képest vártál egy órácskát
megkapod : Itt ezt meg kell szokni! Azért ilyet magánrendelőben ritkán hall az ember , véleményem
szerint enyhén felháborító.
(válasz peter04 92. hozzászólására)

97. Csillagomcsillagom2016-10-19 20:14
Ahová ne menjetek: Örs Klinika. Ahová igen: Dr.Fejérdy László, Mikszáth tér. Szívből ajánlom.

96. BattleGuru2016-09-20 12:34
Én Dr Lőrincz Edithez járok Zuglóba. Nagyon barátságos, kedves doktornő. Munkájára igényes és precíz. További információk: [link]

95. JuLyon2016-08-21 09:38
Sziasztok!

En is nagy fogorvos kereso dilemmaban vagyok, forumrol forumra jarok. Eleg sok dolgot kell csinaltatnom es szeretnek mindent egy helyen. Valaki esetleg ismeri a PresiDent fogaszatot? Nagyon jokat olvasok rola es a fogorvos interjui is nagyon szimpatikusak. Orulnek, ha itt is kaphatnek megerositest.
Elore is koszonom a valaszt!

94. Nico Nikolett2016-06-20 09:34
Szia!

A Homeodentnél (14 kerület, a Kerepesin) egy nagyon helyes doktornő végez esztétikai fogászatot. csak ajánlani tudom!
(válasz Zsizsik04 91. hozzászólására)

93. Nico Nikolett2016-06-13 12:16
Sziasztok!

Mi Dr. Szabó Beátánál, a 14. kerületben a Kerepesin csináltattuk a gyerekeknek a fogszabályzást. A doktornő nagyon kedves, a rendelő is kis helyes, családias, a gyerekek sem rettegtek így :)
Mi teljesen elégedettek voltunk vele.

92. peter042016-05-16 09:06
Ha még aktuális,akkor bátran ajánlom újpesten az MDC fogászaton Dr.Szlovák Anikót.Nem vagyok szakember,de régóta oda járok,és úgy érzem nála precízebb,normálisabb fogorvost nem találsz.Mivel rengetegen járnak oda,így csúszások,várakozás előfordúl,de ezt bőven kárpótolja a szolgáltatás minősége.
(válasz Zsizsik04 91. hozzászólására)

91. Zsizsik042016-04-10 18:21
Sziasztok!
Tudtok olyan esztétikai fogorvost ajánlani Budapesten, aki igényes a munkájára és normális?
Az én történetem:
Alkalomra szerettem volna készíttetni fehér fogakat. Korábban volt már 3 koronám a front fogakon (törés miatt) és, hogy szép legyen a mosolyom, beáldoztam még 3 front fogat. Így koronákat és héjakat kezdtem készíttetni.
7 hónapig ment a herce-hurca, mert készítettek egy ideiglenes pótlást a rendelőben, ami gyönyörű volt, de később a fogtechnikai labor képtelen volt ezt cirkóniumból rekonstruálni. Már közvetlenül a fogtechnikára jártam, de mint, akik nem értik amit mondok: sokszor az ellentétét csinálták annak, amit kértem és szörnyű pótlásokat akartak rám sózni. Hozzáteszem, előre ki kellett mindent fizetni.
Nagy nehezen (szabadságot vettem ki többször, vagy éppen 1-2 órával előbb elkéredzkedtem a munkahelyemről, házhoz mentem, stb.) elkészült egy olyan, ami formára elfogadható volt, de színre nem, szóval közel sem olyan, amiért fizettem. A kezdetekkor mindent megígértek, utána pedig egyfolytában azt szajkózták, hogy kompromisszum képesnek kellene lennem (közel 100 ezer/db-ért). Ennél jobban?! Hozzáteszem, a fogaimat naponta ragasztgattam, de így is kettőt sikerült étkezés közben lenyelnem.
Addig-addig, míg 7 hónap után a pótlások árának rám eső részét (felét a munkáltatóm fizette) visszakértem és a szájban levő pótlásokat "ajándékba" megkaptam, hogy ne legyek olyan, mint Szméagol. Így is maradt náluk bőven pénz és valószínűsítem, hogy a munkáltatóm sem kapta még vissza a pénzét.
Elkezdtem körbe telefonálgatni, hogy ki vállalná a már meglevő koronák pici átalakítását, de senki. Úgyhogy 1 hónapnyi utánajárás után úgy döntöttem, így nem maradhatok, és már egyébként is a francba kívántam az egészet, úgyhogy felragasztattam azokat, amik a számban voltak. Egy rendelőben elvállaltak. Most minden étkeznél és ivásnál fájnak a fogaim. A doktornő nem használt kesztyűt, nem tolta fel a fogakat a ragasztáskor a vállas kialakításig, így valószínűleg a fognyak egy része az íny alatt szabadon van, a héjakat pedig összeragasztotta, így nem tudom bevezetni a fogselymet a két fog között. Írtam nekik, hogy ez egy vicc és most várom a válaszukat, de nem valószínű, hogy visszamegyek hozzájuk.
A doktornőnek köszönhetően az is lehet, hogy le kell, hogy fúrják az összeset és újakat kell készíttetnem.
Szeretnék már pontot tenni ennek az ügynek a végére. Olvastam, hogy más is volt ilyen helyzetben a kommentelők között. Tudnátok ajánlani olyat, akire rábízhatom magam nyugodt szívvel?
Maximalista vagyok, úgyhogy az orvosnak is annak kell lennie, különben nem leszek elégedett a munkájával, ezért az ímmel-ámmal jó orvos nem elég.
Előre is köszönöm a segítséget.

90. rómaikömény2016-03-24 19:45
semmiképp sem ajánlom a Hóvirág utcai Magyar Agyart. Állati bunkók, és rengeteget kell várni, de semmi elnézést, a beteg ne szólaljon meg. A Keleti Károly utcai Bihari Gergőt sem ajánlom, ő is elképesztően goromba, faragatlan, és rosszul is dolgozik.

89. Gejza242016-03-05 10:59
Az én fogorvosom Dr.Jáky Renáta, aki tervezetten dolgozik, mindig segít együtt tervezni és minden időre történik nála és amit a legjobban szeretek, hogy nem hívja egymásra a betegeket. Engem pl. zavar ha mások is várnának kint rá és emiatt sietne velem.
(válasz csapig 88. hozzászólására)

88. csapig2016-01-22 14:46
jó fogorvost en sem tudok, csak olyat amit nem ajanlok...
ilyen az Egressy dental: esztétikai tömésre mentem el hozzájuk, de nagyon megbántam!!!
Egy fehér pontot hagytak a tömés anyagába, és mivel első fogról van szó, esztétikailag ez elég csúnya, zavaró...
21 ezer forintért ez nagy rossz, kókler "munka" volt...
Nem ajánlom senkinek az egressy dentalt!
amúgy én voltam az egyetlen paciens, mikor ott voltam, senki mas nem varakozott, szerintem önmagukról írják a pozitív értékeléseket is...


87. Nitaa882015-10-29 06:19
Naturadent és Fehérgyöngy fogàszat vélemény?

86. Szentesi Timi2015-08-06 13:00
Nekem az egész családom a Canaria Dentalhoz jár. Az ország több pontján is megtalálhatóak a rendelőik. Volt már olyan hogy nem tudtam elmenni a saját orvosomhoz, és máshoz kellett menni, de akkor is felkerestem egy másik Canaria Dentál rendelőt. Eddig nem volt olyan problémánk amit ne tudtak volna gyönyörűen megoldani. itt az oldaluk : [link]

85. szederke152015-07-15 13:51
Sajnos úgy jártam, hogy egytől egyig újra kell csináltatnom a fogaimat egy évnyi kezeléssorozat után, az összes koronát le kell cserélni, amit "Dr." Balsai Tamás csinált, mert teljesen rosszak, mind esztétikailag, mind technikailag. Az implantációt is rosszul csinálta, amit most ki kell venni. Nagyon sajnálom, hogy egy ilyen kontár munkát végző és tisztességtelen orvos kezei közé kerültem. A munkája csakis a pénzről szól (ezt a rendelője is mutatja) és mások lehúzásáról, nem pedig a minőségi, precíz munkáról. Aki most keres fogorvost, messze kerülje el "Dr." Balsai Tamást és a Perfect Smile-t!!!

84. marlenka702015-05-11 19:44
Évek óta hozzá járunk családostól. Én még az sztk-ból ismertem :-)
(válasz töhöske 83. hozzászólására)

1 2 3 4