| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Lehet hogy kommentelőtársam ezzel akart ráijeszteni a rendbontóra.Mert ha nem anoním a dolog akkor már nem írhat büntetlenül mindent. | ||
|
| ||
| És mit lehet azzal kezdeni ha megtudják az Ip-címet amiről ír? Lehet hogy egy internetkávézóból ír például. | ||
|
| ||
| Akkor ugord át és ne foglalkozz velük:)) | ||
|
| ||
| Na itt vagyok csak közbe dolgozok és nem tudok mindig itt lenni.Jó ötlet hogy ne olvassam de eddig jó volt minden csak vannak rendbontók akiknek az a céljuk hogy a normális kommentelőket elüldözzék az oldalról. | ||
|
| ||
| Akkor próbáld meg amit Tobzoska leírt már.
A másik lehetőséged pedig az,ha nem tetszik a hangnem és a társaság,akkor nem olvasod az oldalt:)) | ||
|
| ||
| Priviben azért leírhatnád melyik oldalról van szó... az nem reklám.
Én is kérdeztem melyik oldal ez,kíváncsi lennék rá.Meg a rendszergazdára:) | ||
| ||
| Ott nem lehet privát üzit küldeni. | ||
|
| ||
| Írjál privit,az adminisztrátornak,és mond el a véleményedet. | ||
|
| ||
| Nem írhatom le!Tod ez reklám lenne! | ||
|
| ||
| Kezdek kíváncsi lenni erre a portálra.:)) | ||
|
| ||
| Van itt is!Admin bejelentkezett egy olyan szöveggel hogy értelmi fogyatékosok írnak az oldalra . | ||
|
| ||
| Aha... köszönöm ezt megpróbálom. | ||
|
| ||
| Nekem dinamikus IP-m van, tehát mindig más, akár én is meg tudom változtatni. Vagyis a gép, csak amikor én akarom. De a simánál be lehet azonosítani. | ||
| ||
| De mindenhol van Admin,Mod.,vagy valami...:) | ||
| ||
| Az oldal alján találsz olyat, hogy kapcsolat.joginyilatkozat stb stb.Ott fel tudod venni az üzemeltetővel a kapcsolatot.Ők tudnak intézkedni.Mert elérhetőséget kell, hogy feltüntessenek.Telefon , mail... | ||
|
| ||
| Senki sem nevet ki. | ||
|
| ||
| Elárulom!!!Nem tudom hogy kell?Ne nevess ki eddig még erre nem volt szükség hogy ilyeneket tudjak. | ||
|
| ||
| Ha nem vagy rendszergazda akkor elvileg sehogy sem.Neki vannak olyan jogosultságai ami ezt lehetővé teszi.Elvileg.De vannak a heckerek.... | ||
|
| ||
| azt csak a rendszergazda jogosult látni.Mi kommentelők ha nem vagyunk olyan státuszban akkor elvileg sehogysem. | ||
|
| ||
| Miért nem teszel egyszerűen panaszt,az oldal működtetőjénél? | ||
|
| ||
| na ez is tuti.Ez eszembe sem jutott. | ||
|
| ||
| Itt nem törlik a kommenteket :(Nem vonják vissza a regisztrációt sem . | ||
|
| ||
| De azért neked is! :) | ||
|
| ||
| Elhiszem. :( | ||
|
| ||
| Köszönjük és viszont kivánjuk!!!!!! | ||
|
| ||
| Bocs ezt nem ide akartam. | ||
|
| ||
| Dinamikus IP -nél nem.
Max azt tudod meg,helyikeg hol van az emberke,és melyik szolgáltatónál. A gond hogy az ilyen folyton vissza regizik.Pl ha eddig Operával volt,akkor jön Firefoxal... Ismerős probléma,párom oldalát is látogatják ilyen "kultur emberek"...tiltjuk őket de vissza jönnek egy másik böngivel vagy telóról.. | ||
|
| ||
| Jó reggelt és szerencséd hetet Mindenkinek! | ||
| ||
| Ez nem komoly csak bosszantó:(((( | ||
|
| ||
| Köszönöm a választ de hadértetlenkedjek még egy kicsit .Egy másik kommentelő ezt az ip számot honnan tudná meg? | ||
|