FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Kártyajóslás, jövendőmondás, hihetünk, vagy átverés az egész?!

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Ezotéria

A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

1 2
34. abigail3332013-01-25 10:00
Mennyire igazad van. :-) Jobbulást!
Kevés a rendes jós, aki elhivatott és valóban segít az embereknek, a többiekhez is pozitívan áll. Sajnos az egyik oldala, hogy hiteltelenné válik ez a szakma: a rosszindulat, az irigység, az istent játszás. A másik az, hogy divattá is vált és sokan úgy gyakorolják, hogy nincs mögötte tudás. Illetve saját magát prófétának képzeli, előírásokat gyárt stb. És jó sok baromságot etet meg hiszékeny emberekkel. Nem a fényt, a bölcsességet hirdetik... Ó hány ilyen önmagát nyájasan leíró, nyájasan beszélő jósocskáról (híresebbről is) derült ki, hogy igazából egy galád ember. :-( Lehet, nem mindenkivel volt ilyen, de elég csak egyszer megtenni nekik. A másik az, hogy a nagy ezosulikban sem hiszek. Illetőleg vannak ott olyan egyének, akik visszaélnek a tudásukkal. Mert a tudásukat hatalomként élik meg és istent játszanak emberek sorsa felett. Mindezt persze jópénzért úgy, hogy számlát sosem fogsz tőlük kapni. ;-)
(válasz judith 2010 30. hozzászólására)

33. sunshine192013-01-25 00:52
nehez hinni tenyleg.en is elvoltam egy josnonel es mindossze csak 1 dolog jott be semmi mas nem.nem igazan hiszek bennuk.


32. anyuci912011-06-05 21:21
Az egész átverés jó pénzért, így sokkal könnyebb keresethez jutni csak elmondja a sok hókusz pókuszt aztán elkéri a magas tarifát. Nem szabad elhinni egy szavukat sem. A tévében erről beszéltek az egyik áldozattól kicsaltak 28 millió forintot, a másiktól pedig 40 milliót nekem ez túl sok és sikerült rászedni a hiszékeny kuncsaftokat. Én a részemről, aki ezeket kérdezi jobb, ha körültekintőbb és óvatos lesz, mert különben pórul járhat. Üdv.Ágnes

31. babubaba2011-02-07 18:24
Tudtok ajánlani nekem valós,hiteles kártyajóst Budapesten?

30. judith 20102010-10-09 19:07
Sziasztok! Tényleg létezik jóslás , én is ezzel foglalkozom egy ideje:) kb 30 éve. DE míg lesznek kóklerek addig lesznek szkeptikusok is. Sajnos Az igaz jós nő segit a bajban és megpróbálja legyőzni a gonoszt, ami tönkreteheti a lelket és a testet is. Nem tudom mit is írjak. nem rég voltam kórházban és csak azon az osztályon 3 jósnő feküdt. Sugárzott belőlük az ellenszenv , Tuti azt hiték h riválisai vagyunk egymásnak......Nem szóltam semmit.Nincs 2 egyforma kirakási módszer és 2 egyforma vélemény sem .

29. Gretaa2010-03-02 14:28
Sziasztok!
Végülis van benne igazság szerintem!De olyanhoz kell menni,aki tényleg ért is hozzá.

28. mazsidrazsi762010-01-14 01:01
Szia .
Én sajna ebben nem tudok neked segíteni,100km-el errébb lakom.De ha mennél messzebbre én meg tudom adni neked a néni telefonszámát akinél én voltam.Állítólag sokfelől járnak hozzá az emberek Ha érdekel írj egy privit nekem.Szia.

27. kocsisnerita2010-01-12 12:57
Sziasztok!
Rita vagyok,érdeklődnék nem tudtok Miskolcon egy jósnőt ajánlani aki nem kókler!Sajnos annyi rossz történt velem az elmúlt évben sorozatosan,jó lenne tudni tartani fog-e a balszerencsém vagy fellélegezhetek egy kicsit.

26. mazsidrazsi762009-11-18 08:24
Szia.Az első nénit a kőművesek ajánlották,adtak egy telefonszámot,nem volt jó,letettem róla,majd az idén áprilisban egy utcabeli asszonnyal beszélgettem,és mikor már elköszöntünk,ment el akkor csak úgy mellesleg megemlítette,hogy jósoltatott...és pont annál ahová én is menni akartam,azt mondta megadja a tel,sz-ot.és én ezt jelnek vettem,itt az ideje,most jött el.Persze beszerveztem mindenkit,A tesóm,a ógornőm,Anyuka.....és persze volt tök egyformaság az elmondottakban,de javarészt olyanokat mondott.ami valójában megtörtént veled,és persze mondott a jövőre vonatkozóan furcsaságokat.A másikka pedig nemrégiben egy teljesen más városban a piacon akadt össze Apuka,és csinált egy családi kivetést,magyarul mindannyian hallottuk a másikét,és nekem ez is ugyan azt mondta mint a másik,szóval anélkül,hogy bármit beszéltünk,vagy tudott volna rólam.....Apukának mondta,hogy a gyerekeinek szeretethiányuk van,ami igaz,de nem érti miért,holott Apuka szereti a gyerekeit/csak nem mutatja ki/meg olyat,hogy a fiát nem szereti eléggé...na ezek a dolgok valahogy bizonyítanak,mert vadidegenekről ilyet az ember ránézésre nem tudhat....ez a néni ukrán......szerintem van az embereknek,persze ezt nem mindenki tudja,és akarja használni,természetes veleszületett intuíciós képessége,Most képzeld el a keresztlányom 5 éves,és mielőtt mentünk a temetőbe gyertyát égetni,mondta reggel:dédipapának fehér mécsest kell vinni,ne pirosat,mert a fehér szín a kedvence...az éjjel beszéltem istennel,és Ő mondta.Naa,ehhez mit szólsz????Anyuka azt mondta tényleg a fehér volt a kedvence papának,és ezt pl,a gyerek honnan tudhatta,hiszen nem beszélt róla soha,senki??????Vannak adottságok,és sarlatánok,csalók,akiknek a pénzszerzés az első..Én ezekben a tv.s jósdákban pl,nem hiszek ,de egy egyszerű öregasszony,az már más tészta,ja meg férfijósban se hiszek....majd még írok:))))szia

25. Notre2009-11-18 00:17
Én is így gondolom:)Bekattant hogy találnom kellene valakit,és itt a neten bukkantam rá egyből egy kis hírdetésre.Körbekérdeztem ki mit tud róla,de se negatívat,se pozitívat nem tudtak hozzászólni...Én általában kiszúrom ha valaki hazudik,de rajta nem láttam ilyesmit,szóval mindent amit mondott elhittem neki.Nem akartam túl ismertet sem,mert azokról sincs egyöntetű pozitív vélemény.Te hogyan is bukkantál rá,véletlenül?
(válasz mazsidrazsi76 24. hozzászólására)

24. mazsidrazsi762009-11-17 23:08
Szia:)))Tudod mit tapasztaltam,az az ember aki magát magasztalja,nem ér semmit..Ha valaki jó,akkor híre megy...te is így találtad meg????
(válasz Notre 23. hozzászólására)

23. Notre2009-11-17 18:21
Szió:)Én se tudtam hogy van-e papírja,vagy bármije akihez elmentem,tök véletlen bukkantam rá egy szakításom után,ő mesélt magáról sokat,és azt mondta eddig szinte mindenkinek bejött amit ő mondott,negatív visszajelzése soha nem volt.Azt mondta visszajön hozzám az exem,de ebből semmi nem lett.Aztán tiltott 1dologtól,hogy meg ne merjem tenni,mert nagyon nagy bajom lesz belőle,de nekem nem voltak negatív megérzéseim,ezért megtettem.Erre mi történt?Életem egyik legcsodálatosabb élménye volt:)Szóval olyan ellentétes dolgokat mondott,hogy ekkora bakit nem lehet annak elkövetnie aki ezzel foglalkozik,nem is akarok vele erről beszélni,mert tudom hogy kimagyarázná magát mindenféle zagyvasággal.Volt időm megfigyelni ahogy reagál dolgokra,és nekem úgy tűnik,semmivel se jobb megérzései vannak mint az emberek többségének,néha azt vettem észre,hogy én jobban átlátom a dolgokat,mint ő:)Az álmok szerintem mindig megmondják a valót,mert a tudatalattiból jönnek,úgyhogy támaszkodok ezekre,és a megérzéseimre ezek után,ez a biztos.Szerintem aki rendelkezik bizonyos képességekkel,az nagyon el van bújva a világ szeme elől,persze azért lehetnek kivételek.De azért még mindig nem tudom elhinni,hogyha eddig negatív tapasztalat nem volt a pályafutása alatt,miért pont nálam jöttek elő ezek a hülyeségek?:)Pedig váltig állította,hogy most kerültem a legjobb kezekbe a sok kókler után,ennek így kellett történnie hogy megismerjem őt:)És a szabad akarat..én is úgy tudom,hogy ők bizonyos lehetőségeket vázolhatnak fel,az már a te döntésed melyiket választod,ebben az esetben nem így volt,csak egy dologra mentünk rá teljesen.Egyébként ezzel egyidejűleg még rájöttem valamire:eddig mindig szerettem tanácsot kérni másoktól,ha nem más meghallgatni mi a véleménye másnak egy adott dologról.Volt 1szitu,amit el kellett döntenem:a megkérdezettek 98%-a,illetve a jós is egy véleményen voltak.Kezdtem hülyén érezni magam,hogy biztos én látom rosszul a dolgokat,mert nekem más volt a véleményem,ha már ennyi ember állít valamit,annak van alapja biztos.Erre kiderült,hogy totál félrenézték az egészet,ez is csak azt igazolja,hogy a legjobb mindig csak magunkra hallgatni:)
(válasz mazsidrazsi76 22. hozzászólására)

22. mazsidrazsi762009-11-17 17:36
Hát ,ha visszajössz akkor elmondom,bár olvastad,hogy én olyannál voltam akinek se papírja,se semmije,de a másik,érdekesség beigazolódnak dolgok....Ne ,veszítsd el a hited,lehet pont erre az egészre volt szükséged,hiszen írtad többször álmodtál,lehet ez kellett a megvilágosodásodhoz:))))Azt mondják a sorsunk meg van írva,de mégis mi választunk és döntünk,én például el se tudom hinni,hogy valaha,ha kikérném egy jós tanácsát ,akkor azt tegyem amit ő mond...elképzelhetetlen,mert hol marad a szabad akarat törvénye!!!!Mit gondolsz???csupán nem a megfelelő emberrel akadtál össze,nekem a néni azt mondta,ne is menjek addig jósoltatni,míg be nem következik abból valami amit mond,nincs értelme,mást mondani nem tud,ugyanazért meg miért kérjen pénzt....ne veszítsd el a hited......nem csak csalók vannak:)))
(válasz Notre 21. hozzászólására)

21. Notre2009-11-17 16:30
Én eddig hittem a jóslásban,ezotériában,de ez 1csapásra megváltozott nemrég.Voltam én is kamusoknál,akik csak általánosságot mondanak,de rátaláltam egyre,aki teljesen más volt mint a többi,az egész családja ilyesmivel foglalkozik,történeteket illetve olyan példákat mesélt,ami teljesen hihető volt,illetve nagyon sok problémát megoldott már emberek életében ilyen úton.Teljes mértékben megbíztam benne,nem kevés pénzt hagytam ott nála 1hónap alatt.A végeredmény:teljesen mást jósolt,mint ami történt,amiért hozzámentem az nem oldódott meg,és ha rá hallgatok egy olyan lehetőségtől fosztott volna meg,ami nem minden nap jön 1ember életében,ezért nagyon haragszom rá,és többet nem akarok vele beszélni.Érdekes az egészben,hogy ez idő alatt többször álmodtam vele,és az álomból kiderült hogy nem az fog történni amit ő mond,csak nem akartam elhinni,mert bíztam benne.A megérzéseim is teljesen mások voltak,mint az övéi,úgyhogy inkább magamra hallgattam.És teljes mértékben jól tettem.Biztos hogy többet nem fogok elmenni egyhez sem,mert most rájöttem az én példámból,hogy nem másra kell hallgatni,meg a sok hablaty szöveget meghallgatni,hanem saját megérzéseinkre kell támaszkodni.Kissé szomorú vagyok azmiatt,hogy ez az eset teljesen eltávolított az ezotériától,és amiben eddig hittem,most már nem hiszek,soha nem szerettem a szkeptikusokat ez ügyben,de úgy tűnik most már én is ebbe a táborba tartozom.Pénzlehuzigálás az egész,arra jó hogy reménykedj valamiben.Ráadásul nem 1mezei jósról van szó,eredetileg mindene megvan ami ehhez szükséges:ajánlás,papír,iskola,szövetség,megérzés(?),stb,úgy
hogy ennyit erről.


20. mazsidrazsi762009-10-31 19:16
astronet,nőklapja cafe

19. csillagfény362009-10-31 18:33
nem, és nem is tudom, hol lehet....???
(válasz mazsidrazsi76 18. hozzászólására)

18. mazsidrazsi762009-10-31 18:31
Nem szoktál jósolgatni a neten?
(válasz csillagfény36 17. hozzászólására)

17. csillagfény362009-10-31 18:07
bocs
elnéztem, amit írtál....
de a hallottaktól is félek...
és nem is ismerek jóst.
(válasz mazsidrazsi76 16. hozzászólására)

16. mazsidrazsi762009-10-31 18:05
Nem a halottaktól,hanem a hallottaktól,mármint amit mond.Van egyébként olyan személy aki járt már jósnál és jók a tapasztalatai?ill ismersz jóst?
(válasz csillagfény36 15. hozzászólására)

15. csillagfény362009-10-31 18:00
az is benne van? attól nagyon félek, igen
(válasz mazsidrazsi76 14. hozzászólására)

14. mazsidrazsi762009-10-31 17:59
Mi tart vissza???Én jelnek vettem azt is mikor nem sikerült felhívnom,és azt is mikor ismételten a véletlen folytán megkaptam a számát és felhívtam...Félsz a hallottaktól???
(válasz csillagfény36 13. hozzászólására)

13. csillagfény362009-10-31 17:56
már sokszor gondoltam én is arra, hogy jósnőhöz megyek, de valami mindig visszatartott....
(válasz mazsidrazsi76 11. hozzászólására)

12. mazsidrazsi762009-10-31 17:26
Na úgy látszik lanyhult az érdeklődés:((Pedig milyen jó lett volna olyanokat találni,akiket érdekel az ilyesmi......

11. mazsidrazsi762009-10-24 00:42
Sziasztok!
Szóval,amikor én voltam májusban a jósnál,egy iszonyú depresszióból másztam ki,saját erőből,úgy,hogy nem volt mellettem senki sem,még a barátom sem vette észre mi zajlik bennem/jól figyelt rám/A néni nem kérdezett semmit,viszont mondta,hogy márciustól megváltozott az életem,az őrangyalaim eljöttek segíteni,és kárpótolnak azért a sok rosszért,ami idáig történt velem.Hát tényleg sok bántás ért,a párkapcsolatomról azt mondta,hogy egy nálam idősebb férfivel van kapcsolatom,ami igaz és,hogy ebben az évben váratlanul fogok találkozni valakivel,aki elismer,megbecsül mint embert,és el fog venni feleségül és hihetetlen jó életem lesz mellette.Ez a férfi nem lesz bőbeszédű,viszont a tettek embere lesz,az évet úgy zárom,hogy Ő már mellettem lesz.Namármost a másik néni,egy egészen más városban azt mondta,hogy két férfit lát az életemben egyet,aki sokkal idősebb nálam,megkérdezte,hogy ez a férfi már jelen van?,mire én igen,viszont jön egy másik aki nem sokkal lesz idősebb,és az lesz a párom.Na?Akkor most igaz vagy sem?Persze Ő is azt mondta jó életem lesz,sikeres leszek.Szóval vannak kételyeim,mivel ilyen rossz évem mióta az eszemet tudom nem volt,viszont a többi dolog stimmelt.Tudom,hogy a kártyalapoknak megvannak a jelentéseik,de az,hogy két személy,egymástól függetlenül is szinte ugyanazt mondja.....Most vagyok szakítófélben a barátommal,9 év után...ezt senki nem tudhatta,még én sem..Azt mondta a néni,akkor lehet menni legközelebb,ha változás állt be az életemben,mert ugye akkor a sors változik....Azon gondolkodom ismét el kellene menni,most vajon mit mondana????Ez a második,mivel családi jóslást csinált,komolyan olyan sok igaz dolgot mondott,és ez oly hihetetlen...Apukáról,a kapcsolatáról velünk a gyerekeivel,3-an vagyunk testvérek,és szín igazat mondott.Mégis,honnan tudta,nem beszéltem vele mégis elmondta milyen ember vagyok,képtelen vagyok mégis hinni benne.Nincs hitem,talán,ha amit mondott megtörténik......Szóval,egyik felem hisz,a másik kétkedik.Milyen képességgel rendelkeznek emberek,persze vannak csalók,akik tényleg nagyon a pénzre mennek,de egy egyszerű ukrán asszony......Egyébként,az az egyetlen tiltott dolog a jóslásban,hogy megmondják meddig élünk,úgyhogy ne parázzon kedves,tuti a 100év!!!!!! :-))

10. brózsa2009-10-23 10:12
Sziasztok!
Én fizetős jósnál még soha nem voltam. Egy ismerősöm vetett kártyát néhányszor.
Én úgy tudom hogy csak egy kis időre előre tud mondani valamit a lapok alapján,mert az életünk folyamatosan változik... és persze vannak váratlan dolgok is :)

9. baromijókedv2009-10-23 10:06
nem is hiszek benne, mert ha hinnék, már begolyóztam volna!-:)
Bár azt mondta, hogy nem betegségben fogok meghalni, hanem hirtelen....ezért kész a végrendeletem, és slussz!-DDDDDD
(válasz xxLady 8. hozzászólására)


8. xxLady2009-10-23 09:30
Ebben nem is lehet és nem kell hinned! Én úgy gondolom, egy jóslattal arra kell rávilágítani, hogy milyen erők dolgoznak bennünk és milyen lehetőségeink vannak. A tarot legalábbis ebben nagyszerű segítség.
A probléma gyökere amúgy az, hogy a jósokhoz forduló személyek többsége eldöntendő kérdéseket tesz fel (szeret-e még xy, megkapom-e ezt a munkát stb..). Ebből tudnak üzletet csinálni a magukat jósnak kikiáltó emberek.
(válasz baromijókedv 4. hozzászólására)

7. Gordiusz262009-10-23 09:07
Nem pszichológia akkor, ha bekövetkezik.
(válasz naki 6. hozzászólására)

6. naki2009-10-23 08:16
Persze jóslás közben, hogy jobban teljen az idő, beszélget, ugye? Tesz fel kérdéseket, amire kap ilyen-olyan választ. Nem olyan nehéz ez, pszichológia :)

5. anda19862009-10-23 07:56
Egyik ismerősöm is volt még nagyon-nagyon régen jósnál, akkor még boldog családként éltek. A kártyákból válást, komoly nézeteltéréseket (családon belül) és még tetlegességet is kiolvasott. Akkor hülyeségnek tartotta, mert hogy minden jól ment otthon. A lényeg hogy néhány év után minden bekövetkezett. Szerintem érdemes hinni benne, de az is biztos, hogy én nem lennék kíváncsi a jövömre. Ha netán valam rosszat mondana tuti, hogy amíg be nem következik azon stresszelném magam.

1 2