| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| bujok is az agyba | ||
| ||
| fonok mondta ulhetek itthon delutan, de holnaptol szuksege van ram, gyogyuljak meg! | ||
| ||
| jo reggelt! Meg mindig beteg vagyok. :( | ||
| ||
| Igyál forró teát! | ||
| ||
| en ugy meghultem
csorog az orrom rendesen:(( | ||
| ||
| Köszike :-) | ||
|
| ||
| jajj de jo. Jo szoarkozast:) | ||
|
| ||
| Amikor épp ezt írtad akkor nagyon jól voltam :-D
Mostmár fáradtan. Várom a holnapot, megyünk temesvárra. Remélem mondják megint hogy fogytam :-) Ajánlom nekik :-) | ||
|
| ||
| h vagy? | ||
|
| ||
| Hahóóóóóó :-D
Okéééééééé :-D | ||
|
| ||
| haho, fo a zakuszka:) | ||
| ||
| Pihizz egész hétvégén de tényleg. Mindig ilyennel kezdődik egy alapos megfázás sajnos :-S
Én ma takarítottam picit de csak nagyjából, most nem vittem túlzásba. Lusti vagyok ez van. . . :-S | ||
|
| ||
| Haho! KEzdek rosszul lenni, reszel a torkom rendesen. Az elob ittam egy forro mezes teat, akkor jo volt, de mar megint erzem. Ma nem is tornazok, kell a pihi is. Szerintem hetvegen is lazitani fogok, mert jovoheten beindul a Turbo Jam. Mar letoltottem mindent, csak senki sem akarja velem csinalni, de sebaj, egyedul is megcsinalom. | ||
| ||
| en total pozitiv vagyok most, mert mindent betartottam, jot kell mutasson | ||
| ||
| Csak pozitívan állj a mérlegre:-)))) | ||
|
| ||
| ez abszolut igy van! Ha sokat eszek a tornaval max sulyttartok, de meg az sem biztos.
A heten megvolt az 1200-1300kcal, kivancsi vagyok a merleg iteletere. | ||
|
| ||
| A mozgás diéta v kaja szint megtartás nélkül sajnos szart sem ér.
Hiszen az étkezés 60%-ban a mozgás pedig 30-40 %-ban szól bele a súlyveszteségbe. Tényleg tornázhatsz nagyon sokat ha a kajában elcsúszol. | ||
|
| ||
| Mano nem izmosodsz a sok tornatol? | ||
| ||
| Sziasztok!Ma megint ráálltam a mérlegre. Bár ne tettem volna-69, 5!!!Tényleg nem szabad este ennem semmit, elég volt!Az bánt, hogy közben naponta jártam edzeni!Nem elég csak a mozgás!!!Még 4-5kiló súlyfeleslegnél sem!!Nekem ez a tapasztalatom. | ||
| ||
| Hahó csajok!!! Mizu???? | ||
| ||
| haho | ||
| ||
| Hűha csajok! Úgy látom nem csak én nem voltam ma. . . . | ||
| ||
| Ha sós lesz, ráfogom a szerelemre:D | ||
| ||
| Jo reggelt!
Ssiszikeccs, ne izgulj, mert elsozod a kajat:) | ||
| ||
| Jó reggelt!
Jaj, már most izgulok, pedig csak 4-től lesz a banzáj:S Délelőtt itthon vagyok, főzőcskézek egyet, utána megyek. Szép napot Nektek! | ||
| ||
| Sziaszok.
Mit is mondhatnék. . . Fáradt vagyok :-S | ||
| ||
| Helló-belló !
Beindult a malomkerék, nem nagyon lesz időm írogatni:( Vagyis lesz, de csak így este. Visszajött 2. 5 kilóm, de gondolom ez gyorsabban lemegy. Legalábbis remélem:D Ti hogy haladtok? | ||
| ||
| megvolt mar a vacsi is, megyek fozok lecsot, elpakolok a konyhaban es aztan torna. Ma 20p comb, turbo jam cardio party es 17p piltes lesz | ||
| ||
| ja, jo reggelt | ||
| ||
| en is hiztam az utobbi idoben, 3 kilot en is, csak 3 het alatt. Tartottam egy gyuminapot es egy tejnapot, hogy allitsam le a hizast. Remelem jovoheten mer lefele megy gyuminap nelkul is:) | ||