Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. fórum

Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯
2067. warj (válaszként erre: 2015. - Jueves)
2011. aug. 23. 05:27
Teljes kiőrlésű tönköly grízből
2066. warj (válaszként erre: 2007. - Ttimeaa)
2011. aug. 23. 05:25

Szerintem jól csinálod. Egyél pár szem meggyet úgy natúr is kb 10 dkg. (de aznap ne vezess be más újat). Ha nincs gond, akkor jöhet a meggyleves natur joghurttal lehet behabarni.


Érdemes bevezetni a mozzorella és a feta sajtot, a túrót, és a többi gyümölcsöt. Egy új étlet 2-3 napig célszerű bevezetni, mindig kicsivel növelve az adagot, így hetente kb 3 új dolgot tudsz visszavezetni, ha valami panaszt okoz, akkor pihentetni kell és mondjuk egy hét múlva megpróbálni újra.

2065. warj (válaszként erre: 1993. - Borso98765)
2011. aug. 23. 05:20

Reggeli: natur joghurt natur műzlivel, vizbegríz, görög saláta (második időszaktól só helyett feta sajt) (vagy az amit tízórai írtam), lecso (második időszaktól tojásosan is lehet)

Tízórai: tk kenyér teavajjal zölségekkel (mikor milyen pl paprika, ubi, paradicsom, hagyma), második időszaktól mozorellával (de lehet pl padlizsánkrémmel, második időszaktól körözöttel (saját készítésű házi túróval), növényi biokolbász, tojáskrém, bundáskenyér stb),

Második időszaktól: túrógombóc (lehet kapni tk grízt), lehet sütit is csinálni a második időszaktól ezeknek is fenn van a receptje a receptes oldalon (pl piskóta, palacsinta, almás süti stb)


Ebéd:

Levesek:

pl: brokkoli krémleves, fokhagyma krémleves, sütőtök krémleves, sárgarépa krémleves, tökleves, céklaleves(második időszaktól pl: meggyleves, csirkemellből gyenge húsleves friss zöldségekkel stb)


Második fogás: első időszakban pl: barna rizs zöldségekkel sütőben összesütve (második időszakban lehet rá mozorellát tenni)

durum tészta paradicsomszósszal (második időszaktól mozorellával), paradicsomos rakott padlizsán (első időszakban is jó), rakott zöldségek (második időszaktól rántva is lehet pl karfiol, patiszon, padlizsán, hagyma), húsok (heti egyszer persze): csirkemellből kölessel (egy tojás is kell hozzá) főszerekkel lehet fasított készítni és hotplane-ben megsütni, csirkemellből tudsz rántani, darált husit csinálni ebből pöri és rá a paradicsomszósz + mozorella + durumtészta és kész a makaróni, csirkemellből lehet töltött káposztát készíteni barna rizzsel) stb.

Második időszakban durum tészta (én házilag készítettem tk lisztből és laskavágóval laskát csináltam belőle lehet mákos vagy diós, vagy túrós laskát (itt tejfel helyett natur joghurtot használtam) készíteni. Itt már a mákhoz vagy dióhoz tudsz nyírfacukrot tenni.


Ezek a receptek fenn vannak a receptes oldalon. Természetesen tartani kell, hogy heti egy alkalommal egyél húst. Érdemes végig olvasni a receptes fórumot, ez nem olyan hosszú és kigyűjtejni magadnak a recepteket pl word dokumentumba.



Habarni natur joghurttal habartam mindent. Rántás esetén tk liszt.

Ecet helyett a citorm kicsavart levét lehet használni első időszaktól.

2064. warj (válaszként erre: 1983. - 0d1f2616af)
2011. aug. 23. 05:12

A nyírfacukor édesítésre kéne használni, én nem gondolnám, hogy jó ötlet a napi 1-2 kiskanállal való fogyasztása. A leírtak alapján neked az első időszakban sem ajánlom, mert úgy tűnik kívánod az édeset. Sárgarépát rágj nyersen,ha édességet kívánsz.

Egyébként ez pusztán biológia, ha kívánod az édességet és a szervezet kap (még akkor is ha ez a gombát nem eteti) még jobban fogod kíváni és könnyen bűnbe esel. Ezért nem ajánljuk az első időszakban az édesítő használatát.

2063. warj (válaszként erre: 1987. - 0d1f2616af)
2011. aug. 23. 05:08
Ha mindentől puffadsz akkor főleg kerüld a babféléket, 3 hetet ki lehet bírni nélküle. Én nem ajánlom az első időszakban.
2062. 5070cf4016 (válaszként erre: 2058. - Pm22)
2011. aug. 22. 21:05
én graham liszttel csináltam, azzal is letapadt kicsit, de rá kellett segíteni, aztán már meg lehetett fordítani
2061. keszani (válaszként erre: 2060. - Keszani)
2011. aug. 22. 20:57
vastagabb lesz, de sztem nem rossz, én abbol csináltam
2060. keszani (válaszként erre: 2058. - Pm22)
2011. aug. 22. 20:57
inkább csináld zabliszttel v csak tk liszttel
2059. keszani (válaszként erre: 2053. - 1c173974e8)
2011. aug. 22. 20:56
én nem enném, mert sztem magas a cukortartalma, inbb már csak a nagyon végégn ennék belőle 1-2 szemet. és sztem az is ppuffaszt
2058. pm22
2011. aug. 22. 20:04
bármilyen palacsintát csinálok ha teszek bele rozslisztet leragad! rozsliszttel nem lehet? vagy csak én vagyok ilyen béna?
2011. aug. 22. 18:13
Na jó senki nem válaszol akkor maradok a fagyasztott egész idared almámnál:( majd ha baj van be vágok fél liter grapefruit cseppet:D
2056. 1c173974e8 (válaszként erre: 2055. - 5070cf4016)
2011. aug. 22. 18:12
:D
2011. aug. 22. 18:05
na ez jó ötlet... közben már rájöttem, h a vaníliaaromában alkohol van, úgyhogy azt hanyagolom... :(
2054. 1c173974e8 (válaszként erre: 2052. - 5070cf4016)
2011. aug. 22. 17:57

szerintem ha ha vanília rudat vennél akkor az lenne az igazi:D

Én zabpelyhet is raktam bele de le kell utána szűrni attól egy picit krémesebb lesz:D

2011. aug. 22. 17:55
Szőlővel lehet kezdeni kísérletezni a második időszaktól???? Ide is beírom hátha válaszol valaki:D
2011. aug. 22. 17:32
nincs valami jó kis fagyi receptetek? a kókuszost azt olvastam, de nem szeretem a kókuszt :( valami vaníliás vagy karobos... tényleg, vaníliaaromát szabad használni? vagy az nagyon a mesterséges kategória?
2051. 1c173974e8 (válaszként erre: 2039. - Ttimeaa)
2011. aug. 22. 16:40
Én az összes bab félére puffadok:( Pedig a kedvencem tört paszuly csülökkel meg fokhagymás oldalassal.
2050. 1c173974e8 (válaszként erre: 2048. - Pm22)
2011. aug. 22. 16:38
Én a tönkölyt személy szerint utálom mert keserű íze van de ha felváltanád köles lisztel vagy hajdina lisztel már mindjárt más íze lenne:D Édesebb.
2011. aug. 22. 16:37
Szőlővel lehet kezdeni kísérletezni a második időszaktól???? Ide is beírom hátha válaszol valaki:D
2048. pm22
2011. aug. 22. 16:15

[link]


ezt a palacsintát szeretném megcsinálni. egyetlen gondom van vele: tönkölylisztből készített ételeimnek van egy keserű utóíze :(

ha felesbe csinálnám rozsliszttel szerintetek milyen lenne?

vagy mivel keverjem felesbe?

ötletek? tapasztalatok?

2047. 1c173974e8 (válaszként erre: 2044. - --márti--)
2011. aug. 22. 16:04
na ezt nem szeretem mert a virsliben köztudott minden van csak az nem ami kéne:( Akkor inkább hal
2011. aug. 22. 16:01
Elnézést, ezt nem ide akartam.
2045. 1c173974e8 (válaszként erre: 2043. - Hcs2)
2011. aug. 22. 16:01
Tudom sajnos, de hogy egyem mégis csak egy maréknyit?
2011. aug. 22. 16:01
Tökfőzelék, virslivel.
2043. hcs2 (válaszként erre: 2041. - 1c173974e8)
2011. aug. 22. 15:30
igen, azért vigyázni kell!
2042. keszani (válaszként erre: 2041. - 1c173974e8)
2011. aug. 22. 15:12
de akkoris ésszel :)
2041. 1c173974e8 (válaszként erre: 2040. - Hcs2)
2011. aug. 22. 15:10
csicseriborsót eszek és nem érdekel ha puffaszt olyan fincsi:D
2040. hcs2 (válaszként erre: 2039. - Ttimeaa)
2011. aug. 22. 14:57
lehet, de óvatosan mert puffaszthat
2039. ttimeaa
2011. aug. 22. 14:51
Borsót ugye lehet enni a 2.időszakban? Ez is puffaszt? Vagy kinek hogy?
2038. hcs2 (válaszként erre: 2025. - Pm22)
2011. aug. 22. 14:35
hát én egy csomag tönkölylisztet vettem, azóta mást használok, mert nekem nagyon nem jött be az "íze" a zabpehelyliszt nagyon jó "édességekhez", kenyérhez (meg minden máshoz) rozs, és grahamlisztet szoktam használni
❮❮ ... 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook