Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. fórum

Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
2817. keszani (válaszként erre: 2815. - Kiscsijke)
2012. jan. 5. 09:34
ezt a forumot olvastad végig? szép :D
2816. keszani (válaszként erre: 2814. - Kiscsijke)
2012. jan. 5. 09:33
ha visszavezetunk eg ykaját mindig elso nap egy picit,másnap vmvel tobbet és harmadik nap mégtobet, de a legjobb egy alma példája, elso nap egy negyed, másnap fél harmadnap egy egész és vársz 3 napot,h mit reagál rá a szervezeted. pl ha puffadást okoz, akkor zat még egy darabig kerulni kell, pont az miatt, mert a szervezeted nemkészult fel rá. 1 hétig kitart neked akenyér? nekem 4-5 nap alatt a joghurt miatt penészsedett.
2815. Kiscsijke
2012. jan. 5. 09:10

Uh..ma befejeztem, végig olvastam elölről az egész blogot!

Sok mindent tanultam belőle, érdemes volt!Bár molyolós..és hosszadalmas...

:D

2814. Kiscsijke (válaszként erre: 2812. - Keszani)
2012. jan. 5. 09:01

Megpróbálhatom, csak úgy semmi íze nincsen...no meg ez kb 1 hét múlva lehetséges mert annyi kenyerem van még.

De azt nem tudtam hogy a sajt is puffaszthat.

Az elején nem volt tőle bajom..mármint nem az első szakaszban.....

De ezt is megnézem..

Tényleg, ha puffadok akkor az a kaja után mennyivel jöhet ki??

Ha reggel eszem akkor este? Vagy ha megeszem akkor utána hamarabb?

Ez is fontos lenne, mert így jobban tudok következtetni...

2813. xRamix (válaszként erre: 2795. - Veronika27)
2012. jan. 5. 08:44
én joghurtba szoktam keverni egy kis fahéjjal,műzliként.úgy nagyon finom.
2812. keszani (válaszként erre: 2810. - Kiscsijke)
2012. jan. 5. 07:50
és ha ugy sutod a kenyeret,h semmit mag nem lesz benne? arra nem gondoltál? és megtudod egyhamar
2811. keszani (válaszként erre: 2806. - Kiscsijke)
2012. jan. 5. 07:49
dehogyisnem...foleg ebbe a diétába. ha vmi puffaszt azt keruli kell
2810. Kiscsijke (válaszként erre: 2809. - Warj)
2012. jan. 4. 18:35

Eddig nem volt benne csak tökmag.

Amiket használok, tökmag,lenmag,szotyi, szezámmag.

De szotyit most tettem bele először, a puffadás meg volt előtte is.

Lehet h a tökmag?

2809. warj (válaszként erre: 2808. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 17:46
max a következőből hagyd ki a szotyit.
2808. Kiscsijke (válaszként erre: 2807. - Warj)
2012. jan. 4. 17:42

Jó lenne megtudni.

Viszont a kenyeremben is van szotyi.

Az nem baj????

Vagy sütve már nem olyan,nem okozhat puffadást?

2807. warj (válaszként erre: 2806. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 17:36

próbáld egyesével megvizsgálni egyél holnap a kenyeredből de ne egyél magvakat, és ha nem puffadsz akkor nem a kenyértől van.

Utána próbáld a magvakat egyesével, de minden nap csak egy valamit, és meglátod melyiktől puffadtál.

2806. Kiscsijke (válaszként erre: 2803. - Warj)
2012. jan. 4. 17:33

Még nem történt semmi puffadás..nincsenek szelek :o)

Csak ha ma nem is lesz akkor mitől nem?

Kenyerem?

magok?

mogyoró?

Egyiket sem ettem ma.

Viszont sajtot igen..de az nem puffaszthat..

2805. Kiscsijke (válaszként erre: 2801. - Warj)
2012. jan. 4. 17:31

Hízni????? Áhhhhhh isten ments!

Ki is akadnék, jól érzem magamat most igy!

2804. warj (válaszként erre: 2799. - Veronika27)
2012. jan. 4. 16:39
sajni én sem próbáltam, de azt mondják nagyon jó a diétában főleg, ha gondolod próbáld ki, a google-ben keres rá, hátha vannak receptek
2803. warj (válaszként erre: 2787. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 16:38
a brokolitól is lehet szeles
2802. warj (válaszként erre: 2784. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 16:35
Nem törvényszerű a fogyás, a fiam kb 2 kg fogyott és utána szép lassan hízott visszafelé. Azok fogynak inkább akik a canduda túlszaporodás miatt hírtelen meghíztak. Vagyis azt hogy a diétát jól csinálod nem lehet a fogyással mérni.
2801. warj (válaszként erre: 2782. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 16:33
Akkor miért akarsz fogyni? Neked pont hízni kéne inkább.
2800. Kiscsijke (válaszként erre: 2794. - Keszani)
2012. jan. 4. 15:59

A mai kajám

reggeli: műzlikeverék, fele víz fele rizstejjel

reggeli és ebéd között: tönköly keksz..


ebéd épp most volt: Brokkoli krémleves..

Még ma nem puffadok!!!


Viszont leírnám a krémlevest ahogy én készítettem..isteni (szerintem)


1 brokkoli

1 fej vöröshagyma

3 gerezd fokhagyma

2-3 szem csicsóka (elhagyható, de jó ízt ad neki)

só,bor,szerecsendió, natúr zöldségkeverék (vegeta)

kicsi vaj


A vöröshagymát felvágod és felteszed dinsztelődni kis vajon+olíván,vagy mangalica zsíron,kókusz olajon..amit szeretnél, aztán ha kicsit megüvegesedett rányomjuk a foghagymát. Amikor már van illata ráteszed a felkockázott csicsókát és a rózsáira bontott brokkolit. kicsit ledinszteled, majd felöntöd vízzel hogy ellepje. Mehetnek bele a fűszerek és puhára főzzük.

Ha kész akkor egy pár szép brokkoli rózsát félreteszel, a többi mehet a turmixba. Ha kell utánafűszerezel és készen is. Persze tedd vissza a kivett brokkolit.

Aki szeretné tehet bele joghurtot is de szerintem nem kell.

Jó étvágyat!

2799. Veronika27 (válaszként erre: 2798. - Keszani)
2012. jan. 4. 15:29

Köszi :D

Hát nem is tudom, hogy merjek-e venni :)

2798. keszani (válaszként erre: 2797. - Veronika27)
2012. jan. 4. 14:39
megkaptam a választ. o csak kiette a zacsibol, ami iylen légmentesen volt zárva. szoval enynit tudtam segiteni :D
2797. Veronika27 (válaszként erre: 2796. - Keszani)
2012. jan. 4. 13:57

Köszönöm!

Végülis azt írták róla, hogy fűszerezve párolva is jó.

2796. keszani (válaszként erre: 2795. - Veronika27)
2012. jan. 4. 13:05
én egyszer kóstoltam, íze semmi, de én csak pattogtatva, nyersen ettem. köretként szokták ajánlani, de pontos elkészítését nem tudom. megkérdezem a növérem, ö használta és utána írok ha megtudok vmit
2012. jan. 4. 12:43
Amarantot eszik valaki? Ha igen, hogy készítitek el? Milyen az íze?
2794. keszani (válaszként erre: 2793. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 10:53
a koelsgolyo? én azért ettem, és diéta után is és nem hiztam. rost tartalmuk magas és ha sokat iszol nem hiszem,h hiznál tole+laktat
2793. Kiscsijke (válaszként erre: 2792. - Keszani)
2012. jan. 4. 09:32

Hát akkor elhagyom ezt a dolgot, viszont sajna bulátát nem eszem, mert hizlal és a köles golyó is.

De ez az én problémám. Tudod, és nézem a ch tartalmat is és eddig is azért nem ettem mert ...

A mogyoró ezért volt jó nasinak..

Kíváncsi leszek, hogy ha elhagyom a magokat akkor mi lesz...

2792. keszani (válaszként erre: 2791. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 09:29
kenyérbe nem hinném, de nyersen tuti. és a mogyoro is puffaszt, negem legalábbis. ebbol indulok csak ki amugy. nem feltétlenul kéne iyleneket enned. vegyél buláttá, kolesgolyot, naturat
2791. Kiscsijke (válaszként erre: 2789. - Keszani)
2012. jan. 4. 08:44

Hoppá, akkor lehet nem is a mogyoró, hanem ez a keerék??

Ha külön eszem az jobb?

Vagy ugye szoktam a kenyerembe tenni...akkor hagykam el ezt is???

HELP

2790. keszani (válaszként erre: 2788. - Candies)
2012. jan. 4. 08:29
lehetsz tünetmentes attol,h tulszaporodásod van. bolti kenyeret nem eszunk. én még midnig nem ajánlok semmiylen bolti eknyeret, foleg nmem az elso szakaszban, másodikban is csak nagyon késon azt a nagyon lapos, sotét barna, pár szeletes kenyeret. semmi mást.
2789. keszani (válaszként erre: 2787. - Kiscsijke)
2012. jan. 4. 08:27
tökmag-szotyi keveréke. egyérelmüen puffaszt. még engem is, pedig semmi bajom nincs.
2788. candies (válaszként erre: 2440. - Keszani)
2012. jan. 4. 01:57

Ezt egy kedves pék ismerősöm küldte a kovászos kenyérről:


200-220 fokon történő sütés után a kenyérben már semmilyen élő gomba sem marad!

A búzalisztben jobban szaporodnak (a magasabb cukor stb. tartalom miatt), míg pl teljes kiőrlésű rozsban kevésbé találnak táptalajra.


Én eddig az egész diéta alatt csak ezeket a fajta kenyereket ettem,most nem mondok neveket!

Csak röviden:P.....i Ö.o vagy S... P....g kenyere

A.a. tönköly,rozs és csak pirítva!

Eddig ezektől semmi bajom nem volt soha!

Utána nem lettek tüneteim!


De őszinte leszek,nem tudom már mi a ó és mi nem,mert tényleg elejétől a végéig elolvastam a fórumot meg egy csomó írást a témában.

Kész útvesztő! :)

❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook