Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (55. oldal)

Kategóriák: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés / Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Ház, lakás, kert


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


86334. Anyagi2017-11-12 19:20
Nem lehet jobban szigetelni a tyúkok "lakosztályát"?
(válasz tumbo 86317. hozzászólására)

86333. Anyagi2017-11-12 19:18
A maradék, besűrűsödött sárgaborsófőzelék remek melegszendvicskrém!!!
De simán, pirítósra kenve is finom!
(válasz Guruljka 86309. hozzászólására)


86332. Anyagi2017-11-12 19:15
Én teszek bele. Meg fokhagymát is! És persze egy kis füstölt is feldobja! :))
(válasz fincsi5 86300. hozzászólására)

86331. Anyagi2017-11-12 19:13
Nem bírja gyomrod??? Nekem a nem létező epém!!!!

Már kivették, de a zsírosra/füstöltre azóta is begörcsölök! Visszamentem a dokihoz a panaszommal és azt mondta, hogy az ultrahang szerint minden rendben, sokaknál van ez a probléma.... Na, köszönöm!!!

Viszont az uborkát, karfiolt és hasonlókat simán bírom! :)))
(válasz hópihe14 86295. hozzászólására)

86330. Anyagi2017-11-12 19:08
Jó ötlet!!! :))
(válasz LadyBird 2015 86294. hozzászólására)

86329. Anyagi2017-11-12 19:07
Én mindenképpen kuktában főzöm a zúzát meg a szívet!!!! 40 perc és vajpuha!
(válasz hópihe14 86290. hozzászólására)

86328. Anyagi2017-11-12 19:05
"a zöldségesnél, megkérdi, hogy lével, vagy lé nélkül kérem"

Nálunk is megkérdezik, de csak az árú lemérése után töltik bele a levet ha kéred.
(válasz hópihe14 86288. hozzászólására)

86327. Anyagi2017-11-12 19:03
Én savanyított káposztát is csak pont ugyanattól az árustól veszek mindég a piacon! Pedig árulnak többen is.
(válasz forrest2010 86285. hozzászólására)

86326. Anyagi2017-11-12 18:54
Úgy hallottam, hogy ha évente egyszer hívod a kéményseprőt, akkor az ingyenes lesz ezek után is!

Mondjuk én haragszom rájuk, mert nagy urak, és azt csinálnak amit akarnak... Illetve akkor!!!

Jött a cédula, hogy kedden 8 és 14 óra között jönnek. Ha nem jó az időpont, akkor hívjam fel ezt a számot. Felhívtam...
Mondom nekik, hogy mint minden rendes ember, ebben az időpontban dolgozik mindenki a családból.
Mondták, hogy őket ez nem érdekli, menjek szabadságra!!!!????
Érdeklődtem, hogy nem ezen a számon lehet megbeszélni más időpontot? Válasz : De. de bármely nap csak 8-tól 14-ig.... :(((
Viszont felvilágosítottak, hogy ez kötelező, és ha nem vagyok otthon akkor megbüntetnek és a következő időpontban már csak pénzért jönnek ki.
(válasz forrest2010 86284. hozzászólására)

86325. tumbo2017-11-12 18:45
mert kevés van.amúgy nincs vele olyan nagy macera,de bármikor beüthet valami betegség,aztán az egésznek annyi.régen,mikor az ÁFÉSZ átvette a nyulat,sokan tartottak.a nagyüzemben nem tudom,hogy csinálják.lehet,hogy az is külföldi.
(válasz Anyagi 86321. hozzászólására)

86324. Anyagi2017-11-12 18:42
Hahahahaha !!!!! :)))))
(válasz hópihe14 86277. hozzászólására)

86323. Anyagi2017-11-12 18:41
Én 25 éve biztosan nem ettem libát....
Drága is és erősen jellegzetes az íze.
A család még a sült kacsát sem igazán szereti, pedig az milyen finom. Pedig levesnek cuppogva megeszik és leszopogatják a csontokat... ???

Csináljatok ludaskását! Olyan finom! (kacsából is.)
(válasz Guruljka 86276. hozzászólására)

86322. tumbo2017-11-12 18:39
sajnos itt nincs piac.kérdeztem egy asszonyt,aki szokott árulni,neki is csak annyi van,amennyit megesznek.mire pedig Pestről ideér?
(válasz Anyagi 86319. hozzászólására)

86321. Anyagi2017-11-12 18:38
Tényleg olyan nehézkes a nyúltartás? Mert sosem értem, hogy miért adják olyan drágán, mikor annyira szapora?
(válasz lúdanyó 86275. hozzászólására)


86320. tumbo2017-11-12 18:37
itt már 60.-ft a tojás.
(válasz Anyagi 86319. hozzászólására)

86319. Anyagi2017-11-12 18:33
Nekem is bejáratott tojásos nénim van a piacon! :)
(válasz smudlaagi54 86263. hozzászólására)

86318. Guruljka2017-11-12 18:33
Én eggyel is megelégedtem volna, de akkor tudják egymást az ólban melegíteni, ha többen vannak.
(válasz Anyagi 86315. hozzászólására)

86317. tumbo2017-11-12 18:30
az anyámnak is van három tyúkja,de már nem igen potyogtatnak.fáznak.
(válasz Anyagi 86315. hozzászólására)

86316. tumbo2017-11-12 18:29
hát,hol a régi jó magyar bab.bár én nem sírom vissza,mert a kukorica közé vetettük,mire leszedtük,főleg a nagy forróságban,lement a hajam.
nem is vetek,csak zöldbabot.
(válasz Anyagi 86314. hozzászólására)

86315. Anyagi2017-11-12 18:25
Ez jóóóó!!!!

Már meséltem, hogy ha nyugdíjas leszek valaha, szeretnék vagy 3 csirkét???? Csak kedvtelésből, a tojásért! :))
(válasz hópihe14 86255. hozzászólására)

86314. Anyagi2017-11-12 18:23
bangladesi bab????
Jesszus, ez tényleg "világvége"!!!
(válasz tumbo 86253. hozzászólására)

86313. Anyagi2017-11-12 18:22
De szorgalmas vagy!!! :)))
Gratula!
(válasz fehérke111 86251. hozzászólására)

86312. Anyagi2017-11-12 17:12
Ma az ünnepelt kedvence : gulyásleves és csokitorta volt az ebéd... :))

Remek napom volt. A legtöbb dolog már tegnap elkészült ( a takarítás is ) így reggel lehetett egy kicsit lustizni, tévézni. :)

86311. hópihe142017-11-12 14:06
:)))
(válasz lúdanyó 86310. hozzászólására)

86310. lúdanyó2017-11-12 13:38
ma elfogyott az egyik kacsa amit a múlt héten vágtunk egy evésre el is fogyott igaz 3 ettük de a lánykám olyan nagyon keveset szó mi szó macerás mire felnő macerás mikor levágom és fél óra alatt el is tűnk..:) igaz a kutya is kapott belőle..:)

86309. Guruljka2017-11-12 12:57
Én egyiket sem főzök bele.

A húsevő kap feltétet rá, ha kér. Akár sült kolbászt.
(válasz fincsi5 86300. hozzászólására)


86308. forrest20102017-11-12 12:06
tudom :) régen csináltam , jó is volt :) aztán leszoktam róla / arról is :)))))) akkoriba 2-3 ötliteresbe tettem , aztán + mikor már ehető volt , hagymazsírra dobva / hurkazsíros v kolbászzsíros hagymazsírra / megdinsztelve , utána lefagyasztottam :)
(válasz LadyBird 2015 86292. hozzászólására)

86307. forrest20102017-11-12 12:02
én rövid lével főzöm , besűríti az magát :)
(válasz fincsi5 86300. hozzászólására)

86306. LadyBird 20152017-11-12 11:19
Ha csak erjedés van, akkor kell két hónap. Így nem lesz büdös, hanem finom fűszeres illatú még tavasszal is!
(válasz smudlaagi54 86297. hozzászólására)

86305. tumbo2017-11-12 11:11
ja,samottoztam is a kályhát,a hátam közepébe nem kívánom,inkább nem eszem.
(válasz tumbo 86304. hozzászólására)