Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (40. oldal)

Kategóriák: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés / Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Ház, lakás, kert


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


78239. Anyagi2017-03-15 19:08
Köszi.
Én az alsó-felső sütést alkalmazom. Légkeverés nélkül....
(válasz csgybzs 78236. hozzászólására)

78238. Klingy 152017-03-15 18:58
Képzeld el,a múltkor hozott ki a lányom a kamránkból tökmagot,és mi is akkor vettük észre,hogy molyos,de hát télen,én eddig soha nem találkoztam ilyennel,ráadásul be volt csomagolva.
(válasz ... én 78230. hozzászólására)


78237. Klingy 152017-03-15 18:53
Én csak azóta tudok habcsókot sütni( szárítani), amióta van légkeverésem.
(válasz Anyagi 78233. hozzászólására)

78236. csgybzs2017-03-15 18:02
Nem az alját süti csak a cuccnak, hanem a levegő keringetésével a tepsiben lévő étel minden irányból egyenletes hőt kap és ezáltal szebben sül. Például a süteménynek is szépen megsül a teteje, nem jár úgy az ember, hogy az alja már kozmál, a teteje meg még sápadt...
(válasz Anyagi 78233. hozzászólására)

78235. Anyagi2017-03-15 17:57
Kaptam néhány cukkinit.
Lehet, összeszedem magam és kirántom még ma.

78234. Anyagi2017-03-15 17:54
Húúú, de jó neked! Irígykedem!!!
(válasz lúdanyó 78221. hozzászólására)

78233. Anyagi2017-03-15 17:54
:))))))

Nekem van légkeverésem, de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor használtam!

Valaki meg tudná mondani mitől jobb az??????
(válasz lúdanyó 78220. hozzászólására)

78232. Anyagi2017-03-15 17:52
A salotta hagymának is több tipusa van, van ami finom édes, de vettem már csípőset is.
Egyébként idén nagyon rosszak voltak a krumplik és a hagymák is.
Sokszor ettünk rizset....
(válasz Klingy 15 78213. hozzászólására)

78231. Anyagi2017-03-15 17:46
Tényleg...
Kedd este én is megkívántam a zöldet : Spenót lett, de nagyon finom!!!
(válasz Klingy 15 78193. hozzászólására)

78230. ... én2017-03-15 17:46
jaj, ne mondjátok! Épp tegnap agyaltam, hogy hozzá kellene fogni megint a nagytakarításnak. Ablakpucolás jutott eszembe, mikor a szomszéd macskája összekente az ablakomat, meg a spájz kipakolás, mert molyos lett a tökmag, és ahol egy van, ott jön a többi is.Pedig karácsony előtt mindent kipakoltam,átnéztem,áttöröltem ...Jövő héten hozzá látok.
(válasz forrest2010 78226. hozzászólására)

78229. Datolya2017-03-15 17:32
Így igaz, én csak a csontos húst szeretem.
(válasz forrest2010 78227. hozzászólására)

78228. Anyagi2017-03-15 17:28
De jó ez a hét közbeni pihenő!!!!!!

Nem mentem sehova, nem csináltam szinte semmit! :)))
Tegnap este elkészítettem egy pörköltöt és egy adag zöldborsó paprikást. Ma csak nokedlit és salátát kellett alkotnom.

Illetve csináltam reggel egy adag kevert diós sütit, de régi lehetett (????) a sütőpor talán, mert csak félig emelkedett meg :((
Viszont az íze jó lett...

És a tetejére is egy ismeretlen, kipróbálásra vett bevonó csokit öntöttem, ami alig akart megszilárdulni. Reggeltől délig még mindég folyt. Aztán az udvaron mégis összeszedte magát és elkezdett meghúzni, de nem az igazi...

Viszont holnaptól akciós a tacskóban a oetker bevonó. 299 Ft. Mindenképpen igyekszem eljutni néhány étcsokisért!

78227. forrest20102017-03-15 17:14
a legfinomabb husi a csont mellett rejtőzködik :))))))
(válasz lúdanyó 78219. hozzászólására)

78226. forrest20102017-03-15 17:13
irigyellek ! nekem is neki kéne állni a kistakarításoknak , h húsvétig a végére érjek :(
(válasz lúdanyó 78221. hozzászólására)


78225. Klingy 152017-03-15 16:30
Köszönöm szépen.
(válasz LadyBird 2015 78224. hozzászólására)

78224. LadyBird 20152017-03-15 16:15
Nem. Mindig őszi aszalót rakok a fagyóba, az nem túl nagy, pont gombócba való méret, és nem olyan lédús, mint a többi ilyen-olyan szilva.:)
(válasz Klingy 15 78222. hozzászólására)

78223. tumbo2017-03-15 15:39
hát leszopogatjuk.
(válasz lúdanyó 78219. hozzászólására)

78222. Klingy 152017-03-15 15:28
Nem áztatja el a tésztát???
(válasz LadyBird 2015 78218. hozzászólására)

78221. lúdanyó2017-03-15 15:00
képzeljétek Ruszlit csinálok..nagyon kíváncsi vagyok a végén milyen lesz:O)
Ma nagy takarítottunk a lánykám megpucolta az összes ablakot. Nagyon örültem neki..az uram elmosogatott a többit én csináltam ja és sütöttem 2 tepsi olajos kiflit most éppen sajtkrémmel..:) de minden elkészült és a húsvéti nagy takaritáson is túl vagyunk..:)

78220. lúdanyó2017-03-15 14:54
na jól vaaaan..:( légkeverés...???..:O Majd néha kinyitom a gázsütőt és megkeverem a levegőt...:DD
(válasz Granada 78203. hozzászólására)

78219. lúdanyó2017-03-15 14:47
azon nem sok husika van..:O)
(válasz tumbo 78177. hozzászólására)

78218. LadyBird 20152017-03-15 14:45
Én ugyanúgy készítem, mint a friss gyümölcsből. Soha nem olvasztom ki sem a szilvát, sem a sárgabarackot, úgy fagyosan teszem bele a gombócba. Nagyon finom a cukros-fahéjas leve a gombócban.:)
(válasz Klingy 15 78194. hozzászólására)

78217. Klingy 152017-03-15 13:57
Ok.Kipróbálom.
(válasz smudlaagi54 78216. hozzászólására)

78216. smudlaagi542017-03-15 13:37
Nyugodtan csináld meg belőle,nekem is azért van a fagyasztóban szilva meg sárgabarack lefagyasztva.
(válasz Klingy 15 78211. hozzászólására)

78215. smudlaagi542017-03-15 13:36
Nekem meg a lila hagyma még az ujjaimat is beszínezi!
(válasz Guruljka 78207. hozzászólására)

78214. Klingy 152017-03-15 13:31
Igen,azt hiszem,így lesz.
(válasz Guruljka 78212. hozzászólására)


78213. Klingy 152017-03-15 13:30
Szerintem nálunk ez a salotta hagyma nem lehet nagyon elterjedve,mert életemben egyszer láttam a zöldségesnél,csak akkor volt bőven hagymám,azért nem vettem,így nem is tudom,milyen az íze,a külleme,az tetszett. Sajnos most a saját hagymáink nem túl elállósak,szinte már csak a pici fejek a használhatók,a többit ki kellett dobni,de ami használható,annak jó az íze.
(válasz Granada 78204. hozzászólására)

78212. Guruljka2017-03-15 13:26
Jaaa! :D Akkor alaposan olvaszd ki, csepegtesd le a levét, azt igyátok meg. Akkor mehet a gombócba. :D
(válasz Klingy 15 78211. hozzászólására)

78211. Klingy 152017-03-15 13:22
Köszi Guruljka, süti,meg lepény receptjeim vannak szilvából,csak az jutott eszembe,hogy ideje lenne már gombócot is főzni,csak visszatart,hogy fagyasztott a szilvám,és még ilyennel soha nem készítettem,meg sok szép krumplink is van a pincében.Majd kitalálok valamit,köszi.
(válasz Guruljka 78209. hozzászólására)

78210. Klingy 152017-03-15 13:18
Meg is ették,illetve csak a kutyu,mert a cicc az mostanában elmegy udvarolni,aztán meg sérülten,étvágytalanul jön haza,biztos szerelmes.
(válasz fehérke111 78196. hozzászólására)