Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Hónap végi spórolás: nagyanyáink és saját ötleteink: (12. oldal)

Kategóriák: Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Sütés, főzés / Összes fórumtéma » Hobbi & Otthon » Ház, lakás, kert


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


76186. Anyagi2017-01-14 18:41
??????,??????
Rossz napod volt???
Sajnálom!
(válasz mmacus 76081. hozzászólására)

76185. Anyagi2017-01-14 18:39
Készül majd még spenót és fasírt is.


76184. Anyagi2017-01-14 18:37
Ma nem volt takarékos az ebéd. :((
Sertéspörkölt volt tésztával és savanyúval. Ilyenkor persze jóval több hús fogy, mint egy rizseshúsnál vagy rakott valaminél. A maradékot fel is használom gulyáslevesnek.

76183. katus32017-01-14 18:22
Hasonlóan voltam én is az októberi esèsemnèl. 😨😁 Nekem a bal bokám-jobb térdem volt rögzítve. Imádtam. 😄
(válasz smudlaagi54 76177. hozzászólására)

76182. LadyBird 20152017-01-14 17:19
Ne bosszants!!:)) Most tettem oda ázni a másik zacskóval. Csakazértis megfőzöm!!:))
(válasz Anyagi 76179. hozzászólására)

76181. tumbo2017-01-14 17:10
szegény gondolom nem tartotta annak.a másik kezem is nagyon megütöttem,úgy hogy fogni is alig tudtam sokáig.
(válasz smudlaagi54 76177. hozzászólására)

76180. Anyagi2017-01-14 17:02
Én is így csinálom, már évek óta!! :)))
(válasz ... én 76178. hozzászólására)

76179. Anyagi2017-01-14 17:02
A múltkor volt szó a csicseriborsóról.
Itt egy egyszerű falafel recept:
[link]

76178. ... én2017-01-14 16:52
Én az élesztőt soha nem futtatom, hanem: régen a TV paprika valamelyik szakácsától tanultam, hogy az élesztőre cukrot szórok,azzal összetöröm, és kb.1 perc alatt elfolyósodik, ezután meg úgy használom, mintha felfuttatott lenne.Ha a fagyóból veszem ki az élesztőt, akkor előtte lereszelem, és a továbbiakban ugyanígy járok el.
(válasz LadyBird 2015 76164. hozzászólására)

76177. smudlaagi542017-01-14 16:06
A tesómnak szerencsétlennek amikor elesett,mind a két lábát be kellett térdig gipszelni,az egyik bokája eltört,a másikban meg szalagszakadás volt ha jól emlékszem.Ment a balesetibe kötözésre,mindenki rajta nevetett.Humoros is volt ahogy szegény kinézet.
(válasz tumbo 76148. hozzászólására)

76176. tumbo2017-01-14 14:56
hogy te milyen okos vagy,én a kis tortaformába valót fólián szoktam.de ez tényleg egyszerűbb.
(válasz lúdanyó 76174. hozzászólására)

76175. tumbo2017-01-14 14:54
vigye vissza,aztán kész.mert ilyen még nem volt a történelemben.
(válasz lúdanyó 76173. hozzászólására)

76174. lúdanyó2017-01-14 14:36
ma sütöttem kókuszos sütit, és ami nekem korszak alkotó találmányom mostanában mindent nejlon tasakba nyújtok ki ez szerintem akkora ötlet szép téglalap alakú lesz és nem ragad a deszkára kevesebb a takaritani való.. szóval egyszerűbb én egy zseni vagyok..:D

76173. lúdanyó2017-01-14 14:33
morgok kicsit nektek..:( tegnapi híradó... valaki vett egy csirke mellet amibe egy betokosodott sérülés volt... és jaj ez borzasztó és majdnem oda adta a 7hónapos gyerekének.. mert ezek a csirke feldolgozók hú ez borzasztó talán le kéne lőni mindet.. mért hír ez kérdem? minek kel minden sz@rból ekkora hírt gyártani.. a lényeg + elsiklik..:( mindig mindenki mindent lefényképez és teszik közzé mint valami világ vége hírek..:( szörnyűűűűűű (bocs)


76172. lúdanyó2017-01-14 14:27
szurkolok neked..:)
(válasz csikil4ny 76152. hozzászólására)

76171. lúdanyó2017-01-14 14:25
jaj szegénykém..:(
(válasz tumbo 76148. hozzászólására)

76170. lúdanyó2017-01-14 14:24
nálam van mindig fagyasztott élesztő.. jól megmelegítem a tejet amibe felfuttatom és a fagyott élesztő lehűti a kellő hőmérsékletre ..jó szokott lenni.
(válasz Guruljka 76145. hozzászólására)

76169. Guruljka2017-01-14 14:23
Előfizetéses menü pár héten át, minden leves vegeta alapú... mindnek ugyanaz az íze, mert annyi semmiből nincs benne, hogy az dominálna.

Ha itthon gyártom le ugyanazt, akkor esetleg valamire mégis hajaz, de nem érzem alkotásnak, kompozíciónak... :D
(válasz LadyBird 2015 76165. hozzászólására)

76168. lúdanyó2017-01-14 14:19
40db..:)
(válasz fehérke111 76120. hozzászólására)

76167. csikil4ny2017-01-14 14:12
Úgy látszik, hogy elméletben jobban megy, mint gyakorlatban, de úgy elég nehéz, hogy tehetetlenül nézem nagybátyám küzdelmét a halállal. Nagyon közel áll hozzám. Persze nem megoldás, hogy én is mellé betegedek.
(válasz LadyBird 2015 76166. hozzászólására)

76166. LadyBird 20152017-01-14 14:00
Rázd magad helyre lelkileg!:) Sok sikert hozzá!:))
(válasz csikil4ny 76157. hozzászólására)

76165. LadyBird 20152017-01-14 13:58
Semmilyen gyári keveréket nem használok, de még soha nem fogalmaztam meg, hogy azért, mert elveszi a spontaneitást:))) Én azt hittem, hogy csak önfejű vagyok.:))
(válasz Guruljka 76162. hozzászólására)

76164. LadyBird 20152017-01-14 13:55
Dr-os élesztőt használok, 70-100 dkg liszthez egy zacsival. Mindig meleg tejbe-vízbe szórom, és felfuttatom. Ebben a fajtában még nem csalódtam, másikban már igen... A liszt mennyiségét mindig érzésre keverem, ezért lehetnek ilyen eltérések.
(válasz globus 76160. hozzászólására)

76163. csikil4ny2017-01-14 12:06
Valamikor imádta a brokkolit, most csak az uborkát eszi meg. Változik.... A múltkor azt mondta, hogy spenótfőzeléket maj akkor eszik, amikor felnő. XD
(válasz LadyBird 2015 76159. hozzászólására)

76162. Guruljka2017-01-14 12:05
Én megnéztem, ha akarnék sütni, minden megvan itthon. Ami összetevő nincsen kéznél, azt amúgy sem tennék bele.

Nem szeretem a gyári keverékeket, elveszik a spontaneitást.
(válasz LadyBird 2015 76161. hozzászólására)

76161. LadyBird 20152017-01-14 11:54
Mindig sajnáltam a pénzt erre a fűszerkeverékre, mert annyit nem sütök, hogy egy zacskóval elfogyjon, a többivel mi lenne... Őrölt gyömbér-fahéj-szegfűszeg meg mindig van itthon. Mást meg nem is nagyon szoktam beletenni. De ezek után nem is nézegetem:))
(válasz tumbo 76149. hozzászólására)


76160. globus2017-01-14 11:53
Szárítottból mennyit adagolsz?
Nálam nem jött be, de nem tudom, hogy jól csináltam-e :)
(válasz LadyBird 2015 76159. hozzászólására)

76159. LadyBird 20152017-01-14 11:50
Fagyasztottam már élesztőt, általában semmi baja. Aztán a múltkor olyan folyós lett, kidobtam. Szárított mindig van itthon, szerintem semmi különbség. Az enyém simán nem ette volna meg a spenótot.:(( A zöld ételek közül csak a medvehagymát és a salátát eszik meg.
(válasz csikil4ny 76143. hozzászólására)

76158. csikil4ny2017-01-14 11:43
Köszönöm!
(válasz Datolya 76156. hozzászólására)

76157. csikil4ny2017-01-14 11:43
Két hetes szabadság után vagyok, elkaptam....
(válasz globus 76155. hozzászólására)