| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Nem, mert elment és még a csövet is más doki szedte ki belőlünk, nem a Görcsi aki műtött. Így nem tudtam vele még beszélni. . . | ||
|
| ||
| Szia Mery!
Ne aggódj, a betadint nem lehet túladagolni, akár fürödhetsz is benne, öntsd tele a köldöködet, úgy is kifolyik belőle:))) Na beszéltél a másik műtétedről a dokival? Tudod beszéltünk róla a kórházban. | ||
|
| ||
| Köszi lányok.
Én is belecsepegtetek akkor. Csak ezt nem tudták volna elmondani a korházban is? Direkt kérdeztem mit csináljak, mire figyeljek. . . . . | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Én most várom a második babánkat, de már most tudom hogy biztos hogy hasplasztika lesz a vége, mert nagyon csúnya:((( az lenne a kérdésem, mennyibe fáj (ára) ma egy ilyen műtét? mire készüljek fel? van még olyan hogy az OEP támogatja a műtétet és úgy olcsóbb? | ||
| ||
| Én telefújtam mindennap 2x. Csak én nem betadinnal, mert valszeg allergiás vagyok a jódra, hanem Dettollal fujtam. | ||
|
| ||
| Igen! | ||
| ||
| Okés, csak nekem nem mondta ezt senki azért lesek csak. . . mennyit csepegtessek bele? 3-4 csepp? | ||
|
| ||
| Szia! Ma vagyok 6 hetes, és már egy hete biciklizek, és jövő hét hétfőn megyek pilates órára:)))) | ||
|
| ||
| Volt valaki, aki elment homeos dokihoz, hogy az Arnican kívül mit érdemes még ekkor szopogatni? (pl. valami gennytisztítót, mint a Hepal Sulfur. . . ?, vagy gyulladáscsökkentő Belladonnat?) | ||
| ||
| Nekem a doki is belcseppentett és otthonra is ezt javasolta. Semmi pobléma nem volt a köldökömmel. | ||
|
| ||
| Csepegtessem bele?Biztosan?
Nekem azt mondták betadinos vattával kenjem át a köldököm. | ||
|
| ||
| A köldöködbe is csepegtess betadint. | ||
|
| ||
| Mikortól lehet futni és hasizmot erősíteni? | ||
| ||
| Simán zuhanyzom, utána átkenem Betadinnal.
A köldököm viszont nagyon váladékozik. . . és egyre jobban húznak a varratok is. Rosszabbúl mozgok, mint amikor kijöttem. . . | ||
|
| ||
| De persze mindig a szomszéd kertje zöldebb :) :) | ||
|
| ||
| Nekem nagyon csinosnak tűnsz!! Nem látlak pufinak. . Azért még csak 6 hetes vagy. . sokat fog ez még változni!! Én nagyon örülnék ha így néznék ki mint te :) És a sebeim is ilyen szépen gyógyulnának majd :) | ||
|
| ||
| Köszi, de most néztem anzi képeit és nekem is felül nagyobb. nem? | ||
| ||
| Szia!Nekem "csak" 5 hónapot késett az első gyed. . . | ||
|
| ||
| szerintem pár napig biztos, így reagál a szevezeted, akkor van gár ha naon magas lenne a lázad. | ||
|
| ||
| lehet így lesz hétvégén átgondolom, és megérdeklődöm a dolgokat egyáltalán lehet e?
:-))) | ||
|
| ||
| Sziasztok! Üdv katának, remélem rendesen tűri:-))))Jobbulást neki ha váltanál vele smst, vagy valamit. | ||
|
| ||
| Kár lett volna meg nem műttetni. Kiabál a különbség. Gratula! | ||
|
| ||
| Hatalmas a különbség. . És duzzadtnak sem látszik. . A varrat nem látszik közelről. . De a színe egy év múlva teljesen elhalványodik :) /nekem legalábbis így működtek a hegek. . /
Szerintem nagyon klassz!!! | ||
|
| ||
| na tettem fel képeket . 6 hetesnek megfelel?köszi a választ. | ||
| ||
| A Honvédban lesz, TB támogatott. | ||
| ||
| Teljesen normális a véraláfutás, nagyon nehezen múlik el mivel nincs rendes vérkeringés. Nekem két hét után is 150 ml váladék jött. Ahol folyik a váladék simán zuhanyozd és kenjed betadinnal. Természetes jelenség. | ||
|
| ||
| NEKEM A 7. NAPON KIVETTÉK, MERT AZT MONDTA A DOKI HOGY 30 ML ALATT ÁR ELDOLGOZZA A SZERVEZET. DE AHOGY ELNÉZEM, A LYUK HELYÉN ÉS VARRAT MENTÉN IS JÖN KIFELÉ MÉG NEKEM A VÁLADÉK, DE NEM IS KEVÉS.
HOLNAP MEGYEK VISSZA HOZZÁ, KIVÁNCSI LESZEK MIT MONDD. A VÉRALÁFUTÁS MITŐL VAN?KINEK VOLT ILYEN? | ||
| ||
| jó reggelt!látom újabb versenyzőnk van. -))Üdv!!!
Menten agyvérzést kapok, az egész ország megkapja a gyedét és stb, a kedves államkincstár bakija miatt meg a levegőben szó szerint van valahol 2 számlavezető közt kóborol a pénzem. , hogy vágná őket agyon a 220!!! | ||
| ||
| Bennem ilyenkor még bennem volt a cső. Kis lyuk amin szivárgott még keletkezett 4 hét múlva is. | ||
| ||
| Akkor még beleférek a normálisba :) Köszi | ||
|