| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Köszönöm szépen a segítségeket! :)
Ma felhívom az orvosom. | ||
| ||
| Dehogy!
Ezt tanácsként írtam Orsinak. | ||
|
| ||
| Természetesen!!
Ha az olvasható ki a hsz-omból, hogy ne, akkor elnézést kérek! | ||
|
| ||
| Attól még nem árt,ha elmegy egy dokihoz.Az a biztos. | ||
|
| ||
| Meddőséget a PCO okozhat, ami összefüggésben van a magas inzulinszinttel.
Azt, hogy vetélést okozott volna az emelkedett inzulin, még nem hallottam. A kezeletlen magas cukorszint viszont okozhat vetélést. | ||
|
| ||
| Sajnos az inzulin is veszélyes,nem hiába okozhat meddőséget is.
Szerintem mindenképp keresd fel a dokit,ő majd tudja,mi a teendő. Egyébként már halkan is gratulálok a 2csíkoshoz:) | ||
|
| ||
| Csak a cukor?
Mert én úgy hallottam, h a magas inzulin ( ami nekem van) meddősséget ill. vetélést okoz. Már elveszítettem egy babát és nagyon félek nehogy valami baj legyen. | ||
|
| ||
| Otthon inzulinszintet nem, csak vércukorszintet tudsz mérni.
Egyébként a babára a magas cukorszint veszélyes. | ||
|
| ||
| Sziasztok!
2-3 napja késik a menzeszemmés nagyon halványan látszik a második csík a terhességi teszten. Még nem akarok orvoshoz menni amíg nem 100% 3hete vigyázok arra, h mit eszem. Cukrot ill. fehér lisztet nem. Ha terhes lennék akkor mennyire kell félnem, h valami baja lesz a babának? Azt hallottam, h a magas inzulin károsítja a kicsit. Nincs valami otthoni mérő műszer amin megtudnám mérni naponta többször,h milyen szinten van az inzulinom. | ||
| ||
| ezt nem velem kell megvitatni nem én találtam ki | ||
|
| ||
| Most látom, ugyanazt az oldalt linkeltük be :) | ||
|
| ||
| sajnos nekem is van, de én immunológushoz járok vele mivel ott derült ki először. (a másik ajtó felénk:D egymás mellett vannak) | ||
| ||
| PCOS kivizsgálást nőgyógyászaton kérhetsz, IR-t én csak endokrinológusnál kaptam (sajnos pajzsmirigy alul működésem is van, így ide is muszáj járnom:(( ) | ||
| ||
| Nőgyógyásznál vagy endokrinológusnál | ||
|
| ||
| a női meddőség leggyakoribb okaként említik az IR-t és a PCO-t. | ||
| ||
| szacharózt? Nem glükózt? vagy nincs különbség? cukor-cukor?
Itt minden le van irva az IR-ről, megmondom őszintén engem megijesztett!! :( http://www.endostop.hu/index.php/alternativ-lehetsegek /taplalkozas/inzulin-dieta/3-alternativ-lehetsegek/56-inzuli n-dieta | ||
|
| ||
| Szia!
Hol lehet kérni ilyen vizsgálatot? | ||
|
| ||
| Sajnos az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan. PCO? Policisztás óvárium szindróma az inzulinrezisztencia következménye. Erről sem egy fórum van itt a hoxán. Rengeteg és sajnos egyre fiatalabb nő küzd vele a helytelen életmódnak köszönhetően. :( | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Jövő héten megyek IR-re, meg a PCOS-t is nézik. PCOS-ról itt minden le van írva.. : http://www.webbeteg.hu/index.php?page=news_full&type=77 &menu=betegseg&news_id=860&cim=A-policisztas-petefeszek-bete gseg-%28PCOS%29 | ||
| ||
| Policisztás Ovárium Szindróma:-) =kis cisztákkal teli petefészkek | ||
|
| ||
| Úgy legyen!:-)Jó lenne fogyni kicsit:-) | ||
|
| ||
| És ebből kilehet gyógyulni? Vagy folyamatosan gyógyszert kell majd rá szedni? A pco mi? ;) | ||
|
| ||
| akkor szokjad máááááá! megint lefogysz! | ||
|
| ||
| arra vigyázzatok, hogy lehet annak is inzulinrezisztenciája, akinek tök normális az éhgyomri vércukra és inzulinja.
a terhelésre mutatja meg magát, mert máshogy termelődik az inzulin. sokkal intenzívebben reagál a bevitt cukorra. ebből lehet később az időskori cukorbetegség. ezért mondom, hogy diéta! | ||
| ||
| Találtam egy nagyon jó oldalt ezzel kapcs.
http://www.endostop.hu/index.php/alternativ-lehetsegek/tap lalkozas/inzulin-dieta/3-alternativ-lehetsegek/56-inzulin-di eta | ||
| ||
| a túlsúly csak kockázati tényező, a lényeg, hogy mennyi szacharózt eszel.Meg főként hogy hogy bírja a szervezeted. | ||
|
| ||
| ezt megcáfolnám. Egész életemben napi egy tábla csoki volt az adagom és 178 cm vagyok!!! Amugy most folynak a kivizsgélások, mert azt hiszem nem uúszok meg ennyi cukrot inzulinprobléma nélkül. Noha nincs túlsúlyom, remélem nem esem bele... | ||
|
| ||
| jah hogy most látom az is megvan. | ||
| ||
| inzulinrezisztencia. Innen már csak egy ugrás a PCO. Nem csodálom, hogy nem jön a baba. | ||
| ||
| Régen a Merckformint szedtem,hatóanyagra ugyanaz.Attól nem volt semmi bajom!
Most van,de állítólag csak addig,amíg meg nem szokja a szervezet. Én is úgy tudom,hogy érdemes diétázni,oda is figyelek már,hogy mit eszem.A doki annyit mondott,egyek sok gyümit,de kerüljem a szőlőt. | ||
|