| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Szerintem próbáld ki :)
Van képzett edző, aki segít mindenben. És elég sok emberről hallottam, hogy fogyott. | ||
|
| ||
| Sziasztok!
Valaki fogyott már evvel a mozgásformával? Vagy van valakinek olyan problémája, hogy visszeres a lába és úgy járt el a Dr. fitneszbe? Valami tapasztalat attól, aki már régebben oda jár? Köszi | ||
| ||
| Szia!!!
Te is jársz oda.....:-)) én is! Nagyon szeretek járni, de most egy hét kényszerpihenőn voltam.Majd meg evett a fene hogy nem mehettem, de hétfő délután megyek az tuti!!!! | ||
|
| ||
| van honlapja, google ba üssétek be. nyári akciók, aerobic, szauna, kedves emberek, nagyon szeretek ide járni :) és az első óra tényleg ingyenes. | ||
| ||
| sziasztok!új vagyok szegeden,és nem tudom hol sportolhatnék:S szeretnék aerobikozni,jógázni,kondizni vagy mindhármat egyszerre:D ti mit ajánlotok,(ahol még a nép is rendes:P)?Mert így kicsit parázok egyedül elmenni:( a city fitnessről mi a véleményetek?:) kösziiiii=D | ||
| ||
| Én is járok már három hete...nagyon jó!!!!!
Csak ajánlani tudom! | ||
| ||
| Azóta is jársz?
Hiába keresem, nem találom a neten, van esetleg honlapjuk, és mi is pontosan a neve, hátha úgy rátalálok! | ||
|
| ||
| Szia!
Van honlapcímük! (drfitnesz-re keressetek rá) Érdemes jelentkezni az ingyenes órára és állapotfelmérésre. | ||
| ||
| Szia Babcsosz!
Engem érdekelne ez az ingyenes állapotfelmérés! | ||
|
| ||
| Szerintem sem a kg a legfontosabb. Jó hangulat, kedves emberek, és a mozgás öröme.
Én járok rendszeresen és teljesen elégedett vagyok. | ||
|
| ||
| Nem a kg a lényeg! Meg nem is régóta van! | ||
|
| ||
| szia!
Én járok a győribe a nyitás óta rendszeresen: tiszta, rendes hely, nagyon kedvesek. Felmértek, kontroll havonta. Ami furcsa: 30 másodpárc gépen, utána 30 mp. taposón vagy step padon, majd újra gép. így mész 3 kört. Ez teszi ki a 40 percet. felnőtt havi bérlet 8500, nyugdíjas 6500. van diákkedvezmény is. alkalom sajna nincs.. én egy dekát sem fogytam még, de kellemes az edzés , tetszik. | ||
|
| ||
| Most nyílt Győrben is, gondolom az árak hasonlók, esetleg valaki elárulná, jó priviben is!
Köszi! | ||
| ||
| Sziasztok, most olvastam csak a fórumot. Én is járok a dr. Fitnesz-be, nagyon tetszett ahogy az első alkalommal (is) foglalkoztak velem és felmérték az állapotom. Csak jó tapasztalatom van. Már fogytam is és jobban érzem magam. Az az igazság én együtt csinálom a tornát alakformáló kezeléssel. Van egy új hely Szegeden ahol mikrohullámú karcsúsítás is van és szerintem tök jó. nagyon hatásos így együtt az biztos. Ti hallottatok már róla? | ||
| ||
| köszi! és mennyibe kerül? ha ciki leírni, jó priviben is. | ||
| ||
| Havi bérlet van, azzal annyi mehetsz amennyit akarsz. Diákoknak, nyugdíjasoknak kedvezmény. De érdemes előtte csak bemenni ingyenes alakelemzésre. Akkor lemérnek (súly, magasság, bmi, testzsír, stb.) és bemutatják a gépeket, kipróbálhatod, stb.
Én járok már, és nagyon élvezem. | ||
|
| ||
| hello! tudnátok írni valamit az árakról? engem is érdekelne a dolog. | ||
| ||
| Még nagyon új, szerintem még nincs. | ||
|
| ||
| Próbáltam rákeresni hátha van honlapja...vagy én vagyok a béna vagy nincs....???? | ||
| ||
| Szia!
Úgy is lehet nevezni, pénteken volt epeműtétem, és 4 lyuk van a pocimon.Azoknak be kell gyógyulni lesőbb és utána nagyon szeretnék valami testmozgást. | ||
|
| ||
| MA voltam először edzeni! Jó volt :)
Jó volt a hangulat, végig foglalkoznak veled, segítenek, kedvesek. A hely tiszta, az öltöző is, tusoló van. Szerintem érdemes megnézni, mert tényleg nem olyan, mintha elmennél egy sima konditerembe. Sokkal vidámabb, inspirálóbb. Miből lábadozol? Lesérültél valahol? | ||
|
| ||
| Szia!
Nagyon jó lenne, de egyenlőre még lábadozom kb 3-4 hét utána indulhat a "játék". Persze hogy érdekel...naná! Addig lécci egyéb infó, milyen a hely??.... | ||
|
| ||
| Kaptam meghívót ingyenes állapot-felmérésre. Ha gondolod adok nektek is. Kapnátok kártyát, én meg bejelentem a telefonszámotokat. Felhívnak, hogy időpontot egyeztessenek veled. Ez ingyenes, inkább reklám célzata van, hogy megismerd a helyet. Ha érdekel, szólj. | ||
|
| ||
| Szia!
Írnál a nyitva tartásról, esetleg be kell jelentkezni?...anyagiak? egy-egy alkalom, bérlet?Érdekelne engem is,és a barátnőmet is! Köszí! | ||
| ||
| Elmentem, megnéztem. Szuper!
Lehet, hogy járni fogok. Nagyon tetszik. Mindenki nagyon szimpi. És a hely is jó, tágas, tiszta, stb. | ||
| ||
| Ott dolgozom a környéken, lehet, hogy beugrok megnézni. | ||
|
| ||
| jah, erről én is csak hallottam, hogy nyílni fog..
a régi Eurofitness helyén van, tényleg a Szilágyi utcában. Ezt a köredzést pedig a tv2-n a Két testőr c. műsorban láttam még régebben. Nem akarok hülyeséget írni, de valami olyasmi a lényege, hogy pl. 6-8 fő vesz részt az adott órán és különböző kardió és/vagy erősítő gépeken edz mindenki egy bizonyos ideig (pl. 5-10 percig) - majd csere, mindenki átmegy a mellette lévő gépre amin újabb X percet nyom le.. aztán újra csere, újra szomszéd gép.. és így az óra végére mindenki körbeér, és mindenki végigcsinálja az összes gyakorlatot. Állítólag nagyon hatékony alakformáláshoz, fogyáshoz - bár azt nem tudom, hogy miben más/több egy hagyományos konditermi edzésnél.. | ||
|
| ||
| van egy szórólapom, arrol olvastam
"40 perces köredzés csak nőknek" Hidraulikus gépek vannak, és orvosi felügyelet A Szilágyi utcában Én is kiváncsi vagyok. | ||
| ||
| én nem hallottam még róla, de engem is érdekelne!
Te valamennyit azért tudsz róla? csak tornákat tartanak, vagy van konditerem is? koedukált vagy csak női? merre van? több kérdésem egyelőre nincs..:D | ||
|
| ||
| Hallott már valaki erről az edzőteremről? Most nyilt Szeged, állítólag jó! Esetleg járt már valaki ott? Tapasztalat? | ||