Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
FőoldalDiéta & FitnessBabák & MamákSzex & PszichéSzépség & EgészségHobbi & OtthonEgyéb témák
CikkekNaplókFórumokTudásbázisSzavazásokKépgalériaApróhirdetések
KépeslapokReceptekKlubokJátékokFórum játékokBannereinkFacebook
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - Kedvenc idézetek (13. oldal)

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Psziché


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


55022. Emy 352017-03-20 06:14
Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
H. Jackson Brown

55021. turkkati2017-03-19 06:49
"A boldogságot mindig holnapra várjuk, holnaputánra, majd... Közben most élünk, most érzünk, most kell a szívnek örülni, hogy emberi legyen élete."

Mácz István


55020. Emy 352017-03-19 06:05
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti. Vagyis a szeretetnek behunyt szemmel is érezhető jelenléte. Aki éli saját lényének tisztaságát, az többé nem foglalkozik azzal, miként járja az útját más - csak ragyog, tiszta fénnyel... és tudatában van annak, hogy bármi történjék is, a szereteten túl nincsen igazság"./Müller Péter : A szeretet ereje és tisztasága/

55019. Cilumiluci2017-03-18 21:43
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti. Vagyis a szeretetnek behunyt szemmel is érezhető jelenléte. Aki éli saját lényének tisztaságát, az többé nem foglalkozik azzal, miként járja az útját más - csak ragyog, tiszta fénnyel... és tudatában van annak, hogy bármi történjék is, a szereteten túl nincsen igazság!"
Müller Péter

55018. Cilumiluci2017-03-18 21:00
"Az ébrenlét más embereké, csak az álom a mienk;
ha jót álmodtál, örülsz, hogy jó volt; ha rosszat álmodtál, örülsz, hogy csak álom volt."
Jókai Mór

55017. cicaaa652017-03-18 07:40
"Légy olyan, mint a madár,
Mely alól, ha kivágják a fát,
Nem zuhan le, hanem
Még magasabbra repül."

Prohászka Ottokár

55016. AugusztIzabella2017-03-18 06:50
"Egy ölelés sokkal többet jelent két test érintkezésénél. Egy ölelés azt jelenti: nem vagy fenyegető, nem félek ennyire közel kerülni hozzád, el tudok lazulni, otthon érzem magam, védett helyen, ahol megértenek. A hagyomány szerint valahányszor szívből átölelünk valakit, egy nappal meghosszabbodik az életünk."
(Paulo Coelho)

55015. Emy 352017-03-18 06:22
Aztán egy szép napon arra ébredek, hogy nem ő jár a fejemben, és rájövök, hogy túl vagyok a nehezén. A szívem súlyos sebet kapott, de majd begyógyul, és akkor majd újra tudok örülni az élet szépségének. Történt már velem ilyen, és fog is még történni, ebben biztos vagyok. Ha valaki elmegy, az azért van, mert jönni fog helyette valaki más - és újra rám talál a szerelem.
Paulo Coelho

55014. AugusztIzabella2017-03-17 21:07
1. A férfiak nem gondolatolvasók.
Néha nem árt őszintén és tisztán kommunikálni.

2. A férfiak is szeretnek bókokat kapni a külsejükkel kapcsolatban, főleg ha dolgoztak valamin, és büszkék rá.

3. Mondanom sem kell, hogy ők is ugyanúgy aggódnak a külsejükkel kapcsolatban, és őket is ugyanúgy nyomás alá helyezi a média ideálja, szóval nem fair viccet csinálni pocakokból, vagy kopasz fejből, mert te se vennéd jó néven, ha ő viccet csinálna a narancsbőrödből, vagy a lógó cicidből.

4. A férfiaknak is vannak érzelmei, és nekik is vannak gyenge pillanataik. Betegek, fejfájósak, rossz kedvűek, szerencsétlenek, irracionálisak, sőt, néha sírnak is. Ez van. Ettől nem kevésbé férfiak.

5. A férfiak általában a legegyszerűbb módon kommunikálnak, így ha bármilyen hátsó értelmet bele lehet magyarázni a mondanivalójukba, az általában hülyeség.

6. Mondd ki, amit valójában gondolsz. Ha nem tetted, akkor az a te problémád. Ha leokéztad a fiús estét, majd passzív-agresszív üzeneteket küldözgetsz, mert tudhatta volna, hogy otthon kell maradnia, akkor te vagy az idióta. Bocs.

7. Ha nem érdekel a férfi, akkor udvariasan közöld vele randikérés után, hogy "Köszönöm nem", vagy randi után, hogy "Sajnos nem érzem". Korrekt és tiszteletteljes. Soha ne tűnj el és ne válaszolj többet az üzeneteire, mert te sem vennéd jó néven, ha veled csinálnák.

8. Ha a rosszfiúk vonzanak, akkor szokj hozzá a gondolathoz, hogy fel fogják veled törölni a legénylakásuk padlóját, és arrébb fognak rúgni, hogy a következő csillogó szemű hölgyemény ne rajtad lépjen át.

9. Soha nincs rendben megütni egy férfit, bármennyire is apró vagy. Olyan bánásmódban részesíts másokat, amit te is szeretnél kapni.

10. Ha meztelen vagy, akkor már boldogok. Nem lesznek kevésbé boldogok, mert felszedtél egy pár kilót, vagy mert utálod a hasad.

11. Ne várd, hogy hercegnőként kezeljenek.
A legtöbb férfi egyenrangú partnert keres, és a legtöbb nő átgyalogol az olyan férfiakon, akik piedesztálra helyezik őket.

12. Ha folyamatosan azt kérdezed tőlük, hogy mérgesek-e rád, egy idő után azok lesznek.

13. Ne használd a szexet jutalomfalatként, a szex csapatsport, nem agárverseny.

14. A férfiak is rettegnek az elutasítástól, hiába az ő "dolguk", hogy kezdeményezzenek.

15. Soha ne feltételezd, hogy mit gondol a férfi. Valószínűleg a múlt heti Trónok Harcára, nem pedig arra, hogy mennyire zavarja, hogy nincs olyan lábad, mint Gisele Bündchennek.

16. Ha egy férfit érdekelsz, lesz ideje rád. Ha elfoglalt/talán jó/kifogásokat keres, akkor nem érdekled. Ilyen egyszerű.

17. Ha komoly kapcsolatra vársz, többnyire nem bárokban fogod megtalálni.

18. Az a beszélgetés, ami a fejedben zajlott, soha nem az a beszélgetés, ami valóban elhangzott. Általában a férfiaknál nincs semmi a sorok között.

19. A férfiak is elvárják, hogy tiszteld a privát szférájukat. Nekik is szükségük van térre, nem azért mert misztikusnak szeretnének tűnni, mint mi, hanem mert néha szeretnének egyedül lenni. Ennyi.

20. Minden férfi különböző, és egyikük sem kezelhető az "ismerem a fajtádat" és "minden férfi ilyen" mantrák alapján.

21. Ha egy férfi bókol neked, azt kell mondani, hogy "köszönöm", nem pedig azt, hogy mennyire nem is vagy szép aznap, mert nem mostál hajat, és ez a ruha ezer éves, bárcsak látná azt a másik zöldet. Magabiztosság a kulcs.

22. Ha egy férfi valamit bizalmasan elárul neked, nem oké elmondani a legjobb barátnőidnek. Az meg főleg nem oké, ha ők utána szóba hozzák nála.

23. Ha megkérdezel egy férfit a véleményéről, ne csodálkozz, ha valóban elmondja azt.

24. A férfiak nem sárkányszelídítők, fogalmuk sincs arról, hogy mikor és milyen okból változol át irracionális, hisztis, agresszív, emberevő szörnyeteggé. Valószínűleg te sem tudod, de számon kérni rajtuk, hogy tudniuk kéne mikor vagy fáradt, éhes, vagy mikor jött meg, az nem reális.

25. A férfi beleszeret egy nőbe, azt remélve, hogy nem változik, de valójában mást sem fog csinálni. A nők beleszeretnek egy férfiba, és megpróbálják megváltoztatni, de a férfiak soha nem változnak.

55013. Emy 352017-03-17 06:14
"Meddig lehet hinni? (...) Hány kudarc szükséges ahhoz, hogy valaki föladja a hitét? És végül a legfontosabb: Mikor derül ki a hitről, hogy vakhit? Mikor derül ki, hogy becsaptam magamat? S amit vártam és reméltem, nem valósul meg soha! Mikor derül ki, hogy a vágyad - bárhogy hiszed, akarod, reméled s bármennyi áldozatot hozol érte - nem teljesül? Mikor történik az, hogy a hit egy eszmében, egy vallásban vagy akár a saját jövőmben elévül? Mikor jön el a pillanat, amikor a padlóról már hiába állsz föl - vesztettél." /Müller Péter: Gondviselés/

55012. Emy 352017-03-17 06:13
"Az ember értékét nem az esze, a műveltsége, nem a hatalma vagy a tehetsége, hanem a lényéből áradó melegség minősíti. Vagyis a szeretetnek behunyt szemmel is érezhető jelenléte. Aki éli saját lényének tisztaságát, az többé nem foglalkozik azzal, miként járja az útját más - csak ragyog, tiszta fénnyel... és tudatában van annak, hogy bármi történjék is, a szereteten túl nincsen igazság"./Müller Péter : A szeretet ereje és tisztasága/

55011. Cilumiluci2017-03-16 21:34
Ahogy kutyánk maga a napfény az életünkben, elvesztése úgy maga a teljes napfogyatkozás. Elveszítjük egyik felünk, de annyival leszünk egyben többek is: amennyire szerettünk és szeretve lettünk. Kutyáinkkal örök hűség mindig, de halhatatlanság sajnos nem jár együtt. Halálukkal nem csak őket, nem csak egy életet veszítünk el, saját életünkből, lényünkből is kitörnek darabok. Hiszen egyik felünk ember, a másik felünk pedig… valami jobb. A kutyák meghalnak. De élnek is. És még hogy! Velünk. Értünk. És olykor még helyettünk is..

55010. Pipi572017-03-16 15:43
"A szépség egyszerűen a valóság ,a szeretet szemével nézve."
(Rabindranath Tagore)

55009. Pipi572017-03-16 15:42
"Van olyan nap, amikor azt érzed, kárpótlást kaptál minden rosszért. Amikor elérkezik egy pillanat, amelyet szeretnél megállítani, megfogni és soha el nem engedni."
(Csitáry-Hock Tamás)


55008. Pipi572017-03-16 15:41
Tudod, a kommunikációs zavarok legfőbb oka, hogy csak meghalljuk a másikat, de nem vesszük a fáradságot, hogy meg is értsük, amit a másik mond!

55007. Pipi572017-03-16 15:41
"Van, hogy nem tudod megmagyarázni, mi fogott meg valakiben. Egyszerűen csak olyan helyre visz el, ahová senki más nem képes."

55006. Pipi572017-03-16 15:40
Ha tudni akarod, hogy egy nemzet mennyire becsüli a múltját, nézd meg a temetőit.
Széchenyi István

55005. Pipi572017-03-16 15:39
"Bár az a lényeg, hogy az ember mindig magában higgyen, azért egy kis segítség másoktól nagy áldás tud lenni."

55004. Cilumiluci2017-03-16 08:21
"Ha nem lehet tied az, amit szeretnél,
Szeresd azt, ami a tied még!
Álljunk meg néha, s vegyük észre a csodát,
Vigyük magunkkal nehéz utunk során,
mert egy mosoly, egy ölelés, egy szál virág,
mind-mind maga lehet a boldogság."
/részlet, Nyiraty Gábor : Vedd észre!/

55003. Emy 352017-03-16 06:20
Úgy kell bánni a szerelemmel, mint egy törékeny kismadárral, aki odarepül hozzád, beül a tenyeredbe. Nem zárhatod össze az öklödet, mert azzal szétlapítanád, megölnéd a túl szoros fogással. A szeretetnek bizalomra van szüksége. Szabadon kell engedned a madarat, hogy szárnyaljon, és ha nem jön vissza, sosem volt a tiéd. Ha visszajön, amíg a kezed nyitva van, mindig a tied lesz.
Brandon Bays

55002. Cilumiluci2017-03-15 19:59
"Van egy szó mit úgy hívnak
REMÉNY!
Ha vigyázol rá,örökké benned él."

55001. Emy 352017-03-15 06:15
Úgy kell bánni a szerelemmel, mint egy törékeny kismadárral, aki odarepül hozzád, beül a tenyeredbe. Nem zárhatod össze az öklödet, mert azzal szétlapítanád, megölnéd a túl szoros fogással. A szeretetnek bizalomra van szüksége. Szabadon kell engedned a madarat, hogy szárnyaljon, és ha nem jön vissza, sosem volt a tiéd. Ha visszajön, amíg a kezed nyitva van, mindig a tied lesz.
Brandon Bays

55000. Emy 352017-03-15 06:14
Elég egyszer elkövetni egy hibát, mindenki azonnal kételkedni kezd benned és elfelejti, hogy mi minden jót tettél.

54999. cicaaa652017-03-14 18:00
"Minden bánattól megnő az ember itt bent egy kicsit, itt bent (...) -, itt bent, érted. Megnő az ember, meglombosodik, mint a fa. Megtanul valamit. Mint a fa, a lombja által. Több napfényt magába szívni, ameddig süt a nap, és félretenni belőle valamit a levelekbe... érted? Jobban örvendeni az örömnek, érted? És félretenni belőle valamit. Ehhez kell értsen az ember. És erre való a bánat, hogy megtanítsa."

Wass Albert

54998. Emy 352017-03-14 06:27
Te sosem fogsz megöregedni. Az élet lassan elvonul majd az arcod fölött, ennyi lesz, semmi több, és te attól még szebb leszel.
Öreg csak az, aki már nem érez semmit.
(Erich Maria Remarque)

54997. Cilumiluci2017-03-13 20:51
Soha ne ígérd
Soha ne ígérd, hogy örökre veled,
hisz nem tudod az élet még, mit rejtegethet.
S nem tudhatod azt sem, szíved mikor veszti el
azon boldog érzést, mit öröknek hiszel.
Soha nem ígérd, hogy hűséges leszel,
s hogy társad kezét sem engeded majd el,
mert pár perc alatt összedőlhet az a kártyavár,
melyről úgy hitted szilárd talapzaton áll.
Hisz mindig jöhet valaki, ki elporlasztja benned,
halhatatlannak vélt lángoló szerelmed,
azt a nagy szerelmet, melynek tüzes lobogása
szórja majd hamvait szíved tájékára.
Kun Magdolna


54996. cicaaa652017-03-13 17:56
" Néha a csend is lehet olyan csodálatos, mint bármilyen dallam."

Rob Thurman

54995. libikókalibikóka2017-03-13 12:46
"A barát az az ember, aki mellett mersz önmagad lenni"

54994. Emy 352017-03-13 06:25
Ilyen az ember: sohasem látja helyesen a sorsát, míg az ellenkezőjét is meg nem tapasztalja és csak azt tudja igazán értékelni, ami elveszett.
Daniel Defoe

54993. Pipi572017-03-12 14:07
Egymásért.

Van egy olyan helyzet, amikor nem a másikkal szemben vagy hátrányban. Hanem együtt vagytok hátrányban. Amikor közösen játszotok, látszólag egymásért, de valahogy mindig hiba csúszik a játékba. És vesztésre álltok. És innen szép győzni. De csak úgy lehet, ha mindketten érzitek, hogy szükségetek van egymásra, hogy kell a másik, hogy akarod a másikat. Igen, akkor lehet győzni. De csak együtt. A célért. A győzelemért.
Egymásért.

Csitáry-Hock Tamás