Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - A trónörökös apaszemmel

Kategória: Összes fórumtéma » Babák & mamák » Újszülöttek


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!

12. annelly2009-08-28 21:33
Bocsi, csak eltűntem pár napra. Közben a naplód olvasója lettem, és már mindent értek, bocsi, ha félreértelmeztem anyuddal kapcsolatban a dolgokat, és hogy összekevertem az októberi project indítással. Drukkolok, hogy elsőre összejöjjön.
(válasz emelint 10. hozzászólására)

11. emelint2009-08-28 14:10
Nha ez a fórum ki is halt? Senkinek nincs véleménye ezzel kapcsolatban?


10. emelint2009-08-27 10:09
Sziasztok! Látom szóba kerültem. Annelly, én is azon gondolkoztam, hogy már amikor megvan a babó (mármint a hasamban van) akkor közlöm anyuval. És azért októberben kezdünk neki a babaprojektnek, hogy egy tanévet le tudjak járni egy évet a suliban.

9. annelly2009-08-27 00:11
Na közben én elolvastam a párod naplóját. És már teljesen izgulok, hogy összejöjjön a babátok, úgy látom mindketten rátermettek vagytok arra a nemes feladatra, hogy gyereket neveljetek, és akarjátok is, és ez tök jó. De egy valamit árulj el kérlek: A szerelmed írta, hogy mielőtt belekezdtek beszél az anyukájával, és reméli, hogy beleegyezik. Én úgy gondolom, hogy ez a ti döntésetek, és ha kételyeitek vannak afelől, hogy a leendő naygmama szívesen fogadná az unokát, akkor ne előre kérjetek engedélyt, hiszen felnőtt emberek vagytok, hanem állítsátok helyzetbe. Ez a ti döntésetek, ragaszkodjatok hozzá. Egy ygermek a legcsodálatosabb dolog a világon, senki nem foszthat meg tőle benneteket, azért mert más az értékrendje. A másik, ami sztem még fontos, hogy sulit biztos, hogy nem fog tudni legalább egy éves koráig kezdeni. Én most érzem úgy, hogy lenne időm és energiám tanulni-most 13 hós a lányom. Az első fél évben minden energiám leszívta (szó szerint:) utána is csak lassan, fokozatosan értük el azt, hogy másra is legyen időm a gyereken és a háztartáson kívül.
Ja és még azt szeretném kérdezni, hogy miért csak októbertől próbálkoztok? Nagyon jó dolog a tervezés, meg hogy mikor szülessen, hogy is legyen, de sajnos az élet nem ilyen, legtöbbször nem jön össze elsőre, arra készüljetek fel, hogy hónapokat kell rá várni (kívánom, hogy legyetek szerencsések, és egyből összehozzátok), de ne adjátok fel soha, ez a legfontosabb, előbb-utóbb megjelenik a ti gólyátok is.

8. feku2009-08-26 23:50
Misszióba egyenlőre nem szeretnék menni.Már voltam kint egyszer félévet.De ettől függetlenül vannak évközben gyakorlatok.Vannak amiket én vállalok el,ezeket persze a baba után nem fogom.Természetesen nem szeretnék az ilyenekről lemaradni.Nagyon várom már.A megcsinálást is:),a születését,az első mosolyt,szót,lépését,stb.

7. annelly2009-08-26 23:42
És nem fog változni a helyzet? Mármint, hogy otthon leszel. mert lehet addigra kellene időzíteni a babát, mikor te is otthon tudsz lenni. Nemcsak hogy egyedül nehéz és fárasztó, lelkileg is megterhelő, de neked sem jó, hogy távol vagy a családodtól. Gondolj csak bele, nyilván nem szeretnél lemaradni a fontos pillanatokról, mint pl első mosoly...

6. feku2009-08-26 23:26
Az a baj(vagyis nem baj,csak kicsit nehezebb),h katona vagyok,és van olyan, hogy hetekig nem jöhetek haza.Igy rá zúdul minden,a baba,takarítás,tanulás.

5. feku2009-08-26 23:23
Hát mi most úgy vagyunk,h októbertől rá fogunk állni.(A párom is hoxás(emelint))Imádom a gyerekeket,és nagyon várom már.Csak azért szeretném tudni,hogy milyen,hogy felkészüljek rá.Szerinte gyerekes vagyok.Kell ehhez egy minimális komolytalanság is,nem?


4. annelly2009-08-26 23:02
Hú, most eszembe juttattad, az ilyen apró segítségeket, amiket szinte felsorolni sem lehet, de milyen jó. emléxem régen, mikor éjszakáztam akkor ha a férjem szabadnapos volt reggel odatette a babát cicire, aztán mikor végeztünk a szopival kivitte a szobából, és szólt, hogy pihenjem ki magam nyugodtan. Ez nagyon sokat jelentett nekem.
(válasz ritaanyu 3. hozzászólására)

3. ritaanyu2009-08-26 22:54
szia! nekem hatalmas segítséget jelent a párom!ő engedi a vizet fürcshez ha látja h nagyn féradt vagyok meg" idegbeteg" akkor főz helyettem elmosogat elvisz sétálni a gyereket hoz nekem valami kis apróságot... bevásárol helyettem( meg se tudnám neked mondani mikor mentem én bevásárolni utóljára...)

2. annelly2009-08-26 22:49
Szia! Ez nagyon változó, sok mindentől függ, de leginkább az számít, hogy mennyire érett vagy egy gyerekhez és hogy alapvetően mennyire érted meg a hangot a csöppségekkel. Az én párom egy álom volt már akkor is mikor megszületett a baba, amiben lehetett segítségemre volt, pelenkázott, örömét lelte a fürdetésben, ringatta-nem kis sikerrel, ugyanis amíg altatni kellett apa ringatása sokkal hatékonyabb volt mint az enyém. Miért kérdezed? most született gyermeked, vagy most fog?

1. feku2009-08-26 22:45
Hali mindenkinek.Arra lennék kíváncsi,hogy az apák hogyan boldogulnak a babával,és milyen feladatot csinálnak meg otthon a párjuk helyett????