| Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó |
| ||
| Ivartalanítás,póráz. | ||
| ||
| Próba megvolt,a kan még mindig idejár.A spray sem vált be igazán.Befújás után a saját kutyánk prüszkölések közepette lenyalja magáról!
3 illóolaj van benne:gimbó,eukaliptusz ,és borsmenta.Kevés.Marad a bezárás... | ||
| ||
| Megvettem a sprayt.Befújtam a kutyut.Várunk..
Bár azt mondták ez sem 100%-os Úgy érzem mi megtettünk mindent hogy jó legyen a kutyának.Várakozás és folyt.köv. | ||
| ||
| esetleg előbb elolvashatnád legalább a nyitó hsz-t... | ||
|
| ||
| Ivartalanítás? | ||
| ||
| felháborít, amit ezzel a szerencsétlen kutyával műveltek. ember esetében már régen perelni lehetne őket műhibáért... | ||
| ||
| A vércseppek származhatnak mástól is. Mikor volt a műtéte?
Szerintem minél előbb vidd el egy normális orvoshoz, vagy nem tudom hol laksz, de lehet, hogy érdemes lenne egy állatklinikára vinni. | ||
|
| ||
| Utánanéztem a spray-nek.
2 félét találtam.Dog Stop Spray, Trixie Tüzelésszagtalanitó Spray Nincs 2000 ft.Kipróbálom.Nagyon köszönöm. | ||
| ||
| nagyon:) | ||
|
| ||
| Nafógyon jópofa!:)
Nekünk is az egyik németjuhikeverék, de csak az egyik füle áll fel.:) | ||
|
| ||
| Köszönöm.Utána nézek | ||
|
| ||
| az implantátumot és a hormon injekciót | ||
| ||
| A tüzeléssel kapcsolatban mit tanácsolt? | ||
|
| ||
| Láttam a vércseppeket igy vettem észre hogy tüzel.A viselkedése is olyan.. | ||
|
| ||
| létezik egy spré a nevét már nem tudom de patikában és állatfelszerelés boltokban is lehet kapni.Azzal be kell fujni a kutya egész hátsó felét egész a combjait is és annak a szaga elnyomja a tüzeléskor árasztott "illatot" sőt még el is riassza a kan kutyákat.Nekem anno bejött a közelébe sem jöttek kan kutyák | ||
| ||
| Nagyon szép a kutyusod. Én még elvinném egy 3. orvoshoz is, mert lehetetlennek tartom, hogy tüzeljen. Szerintem az orvos csak pumpolni akar titeket, vagy valóban elszúrt valamit. Szegény állat.
Megjegyzem, a nővérem is ivartalanította a szukáját két kan mellett, de nála semmi nem jelentkezik, nyugiban vannak mindhárman. | ||
| ||
| Tettem fel képet róla. | ||
| ||
| Már beszéltem másikkal is.Óva intett egy harmadik mütéttől. | ||
|
| ||
| Nekem ez azért furcsa (most is van és korábban is volt saját ivartalanított kutyánk), mert a méh és petefészek eltávolításával, megszűnik a tüzelés.
Így milyen hormonokat befolyásol az injekció? A hormontúladagolás sem szerencsés.:( Viszont a kutyin segíteni kell! Lehet, hogy a doki tényleg elszúrt valamit... Próbálj keresni egy másikat, hátha tud segíteni. | ||
|
| ||
| ha nincs értelme a hormon injekciónak sem akkor mit tegyek .az orvos azt akar adni neki 4-5000 ft.
én inkább újra müttetném,de nem fizetnék érte már,hiszen 2-szer kifizettem az ivartalanitás árát Gyönyörű állat.35 kilós értelmes csajszi.Vérzik a szivem amikor szenved és MOST SZENVED! | ||
|
| ||
| Bocsi, visszaolvastam...ivartalanítás kilőve. De így a hormoninjekciónak sincs értelme. | ||
|
| ||
| A szuka kutyát kell bezárni, úgy hogy a kan ne férjen hozzá. Vagy fordítva. Viszont mindkettő veszettül fog ugatni a tüzelés ideje alatt (kb 3 hét). Hormoninjekció vagy tabletta egy évben csak egyszer adható a kutyának, a második tüzelést már máshogy kell megoldani. Ha nem tenyésztésre szánt kutyáról van szó, érdemes az ivartalanításon elgondolkodni. Nem olcsó, de a legbiztosabb megoldás. | ||
| ||
| igen. | ||
|
| ||
| Bocsi, de valóban tüzel? Én még nem hallottam ilyen esetről. | ||
| ||
| beszéltem már másikkal is ugyanazt mondta | ||
|
| ||
| Van injekció adass be neki, akkor elmarad. | ||
| ||
| veszélyes is harmadszorra....
azért én erőteljesen megkérdőjelezem a dokitok szakmai hozzáértését, és hozzáállását is a dologhoz... | ||
|
| ||
| És ha felkeresnél egy másik állatdokit? | ||
| ||
| Értem:( Nekem csak a saját kutyámtól kellett távol tartani, ami azért jóval egyszerűbb, mint az idegen kutyák távol tartása. | ||
| ||
| én is félek a hormonoktól.mütetném inkább de az orvos nem hajlik rá. | ||
|