Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Belépés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó
 

Fórum - A Titok- a vonzás törvénye - Sikertörténetek

Kategória: Összes fórumtéma » Szex & Psziché » Psziché


A hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Amennyiben még nem regisztráltál nálunk, itt megteheted, ha pedig már van azonosítód, lépj be itt!


2871. jennyvagyok2018-01-10 10:48
Szia! Igen működik! Örülök a tapasztalatodnak!:)
(válasz Ptr. 2869. hozzászólására)

2870. jennyvagyok2018-01-10 10:47
Persze, hogy rosszul érezted magad! A nyomógombjaid meg lettek nyomkodva! Ott vannak a blokkjaid a tudatalattidba, azért érezted tőle rosszul magad. Tedd félre a könyvet későbbre. Ha ajánlhatom András Andrea: Élet a szarban és azon túl. Kezdd el tisztítani, ami feljön. A rossz érzések, érzelmek, amik visszaköszönnek a múltból. Amúgy imádom Louise Hay-t! :)
(válasz Juca78 2867. hozzászólására)


2869. Ptr.2018-01-02 10:25
Sziasztok!

Gondoltam, megosztom veletek. Egy hete kutyatámadás ért bennünket, ezt most nem részletezem. Bár hallottam már róla, nem tudatosan, de valahogy előkerült a videó, és 31-én délután megnéztem A Titkot. Nem mondom, hogy mindent megjegyeztem, de sok megmaradt bennem, és az érzés, hogy higgyek benne. Ma reggel hálát adtam mindazért, ami eszembe jutott. Úgy egy órával később igazi pozitív meglepetés ért, ami számomra siker (anyagi értelemben is, de most ez másodlagos). Azt hiszem működik. Vagy működhet.

2868. Urbaner2017-11-13 18:12
Sziasztok.

Újabb csoda történt velem. Rájöttem, a csodák függője lettem :)
Polgári jog szakvizsgámra kezdtem készülni. 3 hetem volt munka mellett. Kb 800 oldal tömény jogszabály. Általában 1.5 hónap folyamatos, otthoni tanulással lehet megcsinálni.

Tudtam, hogy mem fogom tudni megtanulni, max a felét, ezért az Isten segítségét kértem.
3 hétben folyamatosan hálás voltam az 5-ért. Egész nap, 20 percenként hálátadtam, elképzeltem minden egyes másodpercét a sikeres vizsgám napjának, ahogy megkapom a bizonyítványt, ahogy szüleimmel, főnökeimmel, barátaimmal megosztom az örömömet, ahogy este megünneplem, ahogy megköszönöm a vizsgáztatóknak a jegyet, ahogy végig megyek a folyósón boldogan, MINDENT.
A 3 hétben minden nap lefekvés előtt az utolsó gondolatom a hála volt, felkeléskor az első is az volt, ahogy kikelltem az ágyból mindenért hálálkodtam, hogy élek, hogy látok, hogy tanulhatok, hogy boldogok vagyunk stb. amúgy egy nagyon csodálatos időszk volt.

Néha elgyengültem, amikor arra gondoltam, hogy mennyire keveset tudok, (tehát akkor amikor nem a szívemre hanem az eszemre hallgattam) de mindig vissza tudtam zökkenni az Istenhez, és a teljes nyugalomba.

A vizsga előtti hét volt a legszebb. Amikor tudom, hogy 60 százalékát tudom az anyagnak, de ennek ellenére már nagyon vártam a vizsga napját, hogy átérezzem mindazt a csodát amit elképzeltem. Izgatott voltam. Kérdezték, hogy izgulok e már? Mindig kitértem a válasz elől, hogy ne nézzenek bolondnak.
Amikor azt kérdezték, hogy, hogy állok, olyankor azt mondtam, hogy az Isten úgy is megsegít :)

Sokszor elkönnyeztem az örömtől amikor a vizsgám apján érendő örömre gondoltam.
Eljött a vizsga napja.

2 csoport volt. Az egyikben 1,5 óráig tartott egy vizsga, másikban 30 perc. Én a 30 percesbe kerültem :)
Köszönöm :)

A vizsga 3 tárgyból áll. 3 jegy. Nem tételeket húzunk, hanem gyors kis kérdések mindenhonnan, és gyors válaszokat kell rá adni. 800 oldalból kb 500-at tudtam megtanulni. De azért a 500 oldalért folyamatosan tanultam, mindent megtettem érte.

5-4-4-est kaptam. Hihetetlen de a kis kérdéseket mintha az Isten vezette volna, szinte mindet tudtam. Lendületes volt, kifejezetten élveztem a vizsgát. Jó érzés volt megválaszolni azokat a kérdéseket amiket tudtam, és csak olyan kérdések érkeztek amiket megtanultam. Pedig kb 50 kis kérdést kaptam. Külön meg is dicsért a vizsgáztató, hogy egy olyan kérdésre is tudtam a választ, amit nagyon kevesen tudnak.
Plusz én voltam az egyetlen a 7 vizsgázóból akitől nem jogeseten (életbeli szituáción) keresztül kérdezett a vizsgáztató. Nekem ez így sokkal könnyebb volt.

Úgyhogy nagyon hálás vagyok.
Nem vagyok fórumozó, de nekem sokat segített mások sikertörténete, remélem ezzel másnak is adok inspirációt.
Ha el tudsz vonatkoztatni a valóságtól, és 100%-ban a szívedre összpontosítasz, akkor meglesz a szíved által diktált eredmény. Ebben biztos vagyok! :)
Nagyon fontos, hogy a vizsgáért tegyél meg mindent, csak akkor fog sikerülni, ha ezt megteszed, akkor nem fontos, hogy mennyit tudsz, te megtettél mindent, a jó jegy garantált.

2867. Juca782017-11-09 10:49
Sziasztok
Lenne egy kérdésem.
Elkezdtem olvasni Louis L.Hay Éld az életed c. könyvét.
Megmondom őszintén a sarokba hajítottam. Tele van negatív kérdésekkel, amiket nem tudtam végig olvasni,mert rosszul éreztem közben magam. Olyan volt mintha elkezdett volna rögzülni a rossz.
Van aki közületek olvasta, és hasonlóképp érzett?

2866. shamanracing2017-10-30 12:30
Sziasztok!
Az utóbbi időben kezdtem el foglalkozni ezzel a témával. Még nem érzem úgy, hogy mélyen megismertem volna az egészet, de kezdek ráérezni. Az elmúlt sikereimet is pont a vonzással értem el (ezt most ismertem fel). Meg szeretném osztani, hogy mik voltak ezek.
1. Bicikli: az én hobbim a hegyibiciklizés. Elég drága dolog sajnos, de megkaptam, amit akartam. Már 11 éve űzöm, volt több bicajom is. Ősz elején tekertem az erdő szélén a barátnőm bicajával és arra gondoltam, hogy olyan jó lenne, ha lenne egy összteleszkópos bicajom (merev vázas és merev villás volt az akkori bicajom). Ahogy tekertem, elképzeltem, hogy milyen lenne. A bnőm bicaján keskeny a kormány. A számomra ideális bicajon pedig széles. Direkt úgy tekertem, hogy mindkét kezemmel kintebb fogtam a kormányt. Többször is volt ilyen tekerésem és nem stresszeltem vagy görcsöltem. Egyszerűen csak elképzeltem, hogy milyen jó lenne egy teleszkópos széles kormányú bicaj, ilyen kellene nekem, ilyet akarnék, csak drága és nem akarok költeni rá sok pénzt. Erre kb 2-3 hét múlva megláttam egy hirdetést a neten. összesen 57 ezer Ft volt az, hogy lecseréljem a villát, vázat. Ez nagyon jó árnak minősül, így egyből lecsaptam rá. Most a napokban gondoltam bele, hogy pont ilyen bicajom lett, mint amilyet akartam. Rugózik elől-hátul és széles a kormánya (a kormányt kaptam ismerősömtől ajándékba).
2. Barátnő: sokáig nem volt senkim. Nagyon akartam barátnőd, de nem sikerült. Az volt az álmom, hogy egyetemi végzettségű, ugyanolyan szakmát tanuló lány legyen a barátnőm, aki kedves, okos, szép és pontos, precíz, jó tanuló. Volt egy lány, csoporttársam, akinek volt barátja. Egyre közelebb kerültünk egymáshoz, majd kb fél éves igyekezet révén az én barátnőm lett. Az előző kapcsolata megromlott és kiderültek dolgok az előző barátjáról stb. Pont olyan bnőm lett, amilyenre vágytam. Egyetemista, marketinges, okos, kedves, jó tanuló (legjobb tanuló volt az egyetemen a csoportban). Nem vagyok különleges: alacsony vagyok, átlagos a kinézetem, kicsit sportos a testalkatom, nincs különösebb jól öltözöttségem, de mégis sikerült egy szép lányt szereznem, aki nagyon erősen szeret engem. Azért, mert akartam egy ilyen barátnőt.
3. Munka: tavasszal akartam egy olyan munkát, ahol jó dolgozni. Fontos számomra a pénz és a fizetés. Gyakornoki munkára jelentkeztem, végül fel is vettek egy egész jó helyre. A fizetésem nyáron 200 ezer Ft fölött volt (pedig gyakornoki munka). Megkaptam azt a munkát, ami jól fizetett, pedig nincs bennem semmi extra, vagy nem érzem, hogy nagy teljesítményt produkáltam volna az interjúkon, mégis engem választottak, mert épp jó dolgok jutottak eszembe az állásinterjún és nagy fizetést akartam.
4. Szabadidő: a fent leírt munka egyre több lett. Nem volt már szinte semmi időm a munka mellett az egyéb dolgokra. Eredetileg heti 25-30 órát vállaltam be, de a végén már majdnem 40-et mentem, de úgy éreztem, hogy több, mint 40-et kellett volna menni hetente, ahhoz, hogy minden munka el legyen végezve. Arra gondoltam, hogy milyen jó lenne sok szabadidő, olyan, hogy nem kellene bent szenvedni az irodában, lenne a hobbimra, sulira, egyéb kellemes dologra idő. Nem is volt bennem a pénzveszteség vagy, hogy megszűnik a munkám. Egyszerűen csak a szabadságvágy volt bennem és a pihenés. Éppen akkor értesítettek a munkahelyről, hogy hibásan történt valami és nem kell már többet bemennem (egy külső partnercég hibásan teljesített, de a felettesem váltig állította, hogy nem csináltam meg jól a dolgot és azért történt hiba). Megkaptam a szabadidőt, nagyon jó most, hogy pihenhetek többet és tudok az egyéb dolgaimmal foglalkozni. Ezt akartam, meg is kaptam. Emlékszem, hogy boldogan és jóérzéssel gondoltam a gondtalan szabadidőre. Akartam és megkaptam.
Van több ilyenem is, pl pont akkor jönnek a metrók, amikor leérek a peronhoz (mert azt akarom és hiszem, hogy megint pont akkor érkezik, amikor én). Ezekből azt a következtetést vonom le, hogy nem konkrétan az adott tárgyra kell gondtalanul és boldogan gondolni, hanem az érzésre, hogy milyen lenne, ha… Pl. Milyen lenne, ha lenne egy elöl-hátul rugózó bicajom széles kormánnyal. El is kell képzelni, hogy milyen lenne. Hogy rugózna, hová tekernék ki vele, milyen lenne azzal tekerni, milyen érzés lenne, ha egy olyan bicaj gurulna alattam és örülni, élvezni kell az érzést. Nem szabad kételkedni, nem szabad görcsölni. Türelmesnek is kell lenni, nem azonnal akarni a dolgot. Nem kell mérni az időt vagy figyelni, hogy jól csinálod-e. Csak lazán, nyugodtan, boldogan kell élvezni az érzést, a tudatot. Aztán jönni fog.

2865. Ági232017-09-09 07:43
Sziasztok!
Vonzás?? Működik!
Sokat gondolkodtam rajta évekkel ezelőtt /amikor megkaptam a Titok c.könyvet majd hamar a film os birtokomba került/ hogy az én életemben van e olyan amit esetleg így értem el .A válasz igen, ami meglepö hogy azonnal jött a felismerés hogy a negativ dolgokat is "magamnak" köszönhetem.
Viszont a pozitívakat is és ebből van több. Párom nem olvasta sem a könyvet sem a filmet nem nézte meg de nála már azt is tudjuk hogy neki szinte mindenhez fél év ag az intervallum ami eltelik onnan hogy elöször azt mondja hogy ezt akarja addig míg megkapja😊 csodálatos dolog. Ez a fél év nagyobb dolgokra vonatkozik/ autó, ház/ de megkapja persze nem ingyrn de addigra megvan a hitel es a kulcsátadás pl. Szóval én nem kételkedem benne hogy amit akarunk azt el is érjük.

2864. Enuma Elis2017-09-04 12:11
Bevonzás(?) Egészen fiatal korom óta nagyszerűen működik nálam, de csak pár éve hallottam ezt a kifejezést.
Én úgy neveztem magamban, hogy „úgy is úgy lesz, ahogy én akarom.” Már alaposan benne vagyok az 50-es éveimben, de most is remekül működik. Nem írogatom a vágyaimat cetlikre, nem meditálok azon, hogy sikerüljön, egyszerűen csak működik, magam sem tudom milyen mechanizmus útján, de azt tudom hogy ez egy nagyon mély és magabiztos érzés (olyan mint a szerelem, a bánat, vagy az öröm, de ez nem múlik el). Egyvalami azonban nem működik, a szerencsejáték. Soha semmivel nem nyertem sem pénzt, sem egyéb nyereményt, pedig próbálkoztam ezzel is. Túl nagy dolgokat soha sem akartam, mivel valójában nincs rá szükségem (pl. tengerparti luxusnyaraló, yacht, ilyesmi), amire viszont szükségem van az minden megvan és ugyanúgy az egész családomnak.
Arra gondoltam, megpróbálok másnak is segíteni a vágya elérésében. Aki megírja az e-mail címemre részletesen, milyen területen próbál „bevonzani” valamit vagy valakit annak megpróbálok segíteni. (lottónyeremény vagy efféle kizárt.)
Ez úgy fog működni, hogy valójában magamnak „vonzom be” a kívánt sikert, (hiszen a levél küldőjét nem ismerem, csak a levelezésen keresztül állunk kapcsolatban) a kívánt siker pedig az lesz, hogy pozitív visszajelzéseket fogok kapni attól, akinek felajánlom a segítségemet.
A teljesülés azonnali, de akár több hét időtartam utáni is lehet. Ezt nem tudhatjuk. Türelmesnek kell lennünk ez sokat segíthet a siker elérésében.
Kérem majd mindenki visszajelzését, hogy mit tapasztalt.

Címem: enumaelis@outlook.hu
(válasz Nana22 2863. hozzászólására)

2863. Nana222017-03-30 13:34
Apróbb dolgokat sikerült bevonazanom,és örülök is neki,d a munkát továbbra sem,pedig nem görcsölök,vágyott dolgokra koncentrálok,hálás vagyok mindenért...
Olvasom a könyvet,hálás vagyok azért is.
Valamiért még se sikerül

2862. mazsumazsu2017-03-03 19:20
nagyon jó amit írtál én is pont így hiszem vagy képzelem vagy nem tudom. egyébként a 2. pontodra voonatkozik az szerintem, hogy adott dolgokat be lehet vizualizálni tehát ha elképzelsz magadnak valamit és abba totál bele tudod magad képzelni és rendszeresen összpontosítasz arra az adott dologra előbb-utóbb bejön. csak ott a gond, hogy ez negatívumokkal is 100 %-osan működik még akkor is ha valaki nem veszi észre.
(válasz Mutáns Jane 2861. hozzászólására)

2861. Mutáns Jane2017-03-03 18:09
1. Mert görcsölsz.
2. Mert, bár nem tudatosan, a hiányra összpontosítasz. Magyarra lefordítva: ha a vágyott dologra gondolsz, és szarul érzed magadat (mert nincs meg), akkor a hiányra összpontosítasz. Ha a vágyott dologra gondolsz, és kellemes érzés fog el, mert számodra annyira szuper az az adott dolog, hogy teljesen belefeledkezel a gondolatba, akkor a vágyadra összpontosítasz, és pozitívan vonzol.
Így érthető?
(válasz csinoska2012 2860. hozzászólására)

2860. csinoska20122017-03-03 17:31
Próbálom a vonzást és továbbra sem megy, csak rossz dolgok annak ellenére,h nem is gondolok rájuk.Miért van ez?

2859. hoponopoo2016-12-11 20:16
👍
(válasz Forever Happy 2858. hozzászólására)

2858. Forever Happy2016-12-11 20:12
Így igaz.
(válasz hoponopoo 2844. hozzászólására)


2857. Mária 542016-12-09 06:25
Látod, a legcsodálatosabb dolog, ami egy nő életében történhet, sikerült. Azért, mert nagyon bíztál magadban. Nekem is van egy fiam és egy lányom. Visszatekintve az életemre, ők a legeslegnagyobb alkotásaim. Imádtam a munkámat, de a gyerekekkel töltött idő volt (és van) a legcsodálatosabb. Ezt akkor is tudtam. Nem váltam el tőlük napokra, mert nem szerettem volna lemaradni valamiről. Két szuper felnőtt gyerekem lett! Megkapták tőlem a törődést, de ugyanakkor a szabadságot is.
(válasz Nana22 2855. hozzászólására)

2856. segítőkész2016-12-09 02:59
Igen így
már értem.Sikerülni fog hidd el.Szívemből kívánom.
(válasz Nana22 2852. hozzászólására)

2855. Nana222016-12-08 20:19
Valamikor kb.5 éve volt egy vetélésem,az első babám volt,nagyon megkinzott a dolog ,fiatal is voltam,naiv is...Aztán emlékszek okt.28.-án mik ki kerültem a kórházból és visszanéztem megesküdtem h jövő októberében itt fogok majd megszülni,igy is volt következő év okt.18.-ára megszültem a fiamat.Pedig nagyon sokan mondták h ez a baba sem fog megmaradni nekem,pl a nőgyógyászom,környezetem d én tudtam éreztem h megmarad.
És valahol azt is tudtam h egy fiam és egy lányom lesz idáig igy is van.Hogy lesz e még azt nem tudom.
(válasz Mária 54 2854. hozzászólására)

2854. Mária 542016-12-08 16:21
Közel 50 éves barátság köt erdélyi barátnőmhöz. Így aztán tudom, hogy más a határon kívül élő magyarok helyzete. De a vonzás törvénye ott is működik. A jelenlegi helyzeted is nagyon jó, mint anyuka élvezheted a gyerekeid által nyújtott örömöket. Hidd el, valamiért most otthon kell lenned, és amint eljön az ideje, megtalál a munka is.
(válasz Nana22 2852. hozzászólására)

2853. Nana222016-12-08 15:36
Az én négylevelű lóheréim története úgy nézett ki h kimentem a hegy alá és elmélkedtem AZON a dolgon,és mik lenéztem ott volt egy,aztán mik leguggoltam volt még egy és még egy,volt h naponta behoztam egy csomót,lehet hülyeség az egész.Pedig úgy gondoltam ez nem mindennapi dolog,nem mindenkivel fordul elő.
Én sok mindenbe hiszek,pl a sors könyvébe ahogy az megvan irva az úgy kell h legyen.
Sokat álmodoztam még kislány koromba,nehéz időket éltem át anyám mellet,és sokszor álmodoztam h milyen lesz majd ha férjhez megyek,v gyerekeim lesznek v ha már dolgozok...mondtam sok minden bevált cs ez az egy ami nem sikerült,pedig igyekszek és tettem is érte...
(válasz Mária 54 2851. hozzászólására)

2852. Nana222016-12-08 15:27
Röviden,én Szerbiában élek,Vajdaságban
Úgyh cs ennyi a politikai nézet,szerb az új igazgatóság,d amig a magyar volt és akivel úgy egyeztünk meg h addig dolgozok ingyen még nem lesz lehetőség,d mikor lett volna ő is mást választott...
Amúgy magyar községben lakok,a szerb vezetőségtől sem tartottam m ismertek engem mégis a saját politikai néző pontjukat figyelték,d én még mindig reménykedek abban h valami meg fog változni...
(válasz segítőkész 2850. hozzászólására)

2851. Mária 542016-12-07 16:56
Nagyon szerettem volna én is - csak úgy - találni egy négylevelű lóherét. A második szomszéd füve tele van szép, nagylevelű lóherékkel. Mikor ott mentem el, mindig néztem, de nem álltam meg és nem görcsösen kerestem, hanem vártam. Hónapokig. Minden nap elsétáltam arra (bolt felé útba esik) és séta közben csak néztem. Egyszer megláttam. Tudtam, hogy lesz, de nem kutattam, megvártam türelmesen, míg eljön az ideje. Mert bíztam abban, hogy teljesül a kívánságom. No, ez a nem rágörcsölés. Azóta eszembe sem jutott lefelé nézni, más célokat tűzök ki. Például rejtvényfejtő karrierjátékban be-be vonzok valami jót, néha még a társaimnak is.

2850. segítőkész2016-12-07 16:26
Az nem jó megoldás h ingyen dolgozol mert azt azt a rezgést sugározod az univerzum felé h nem ér annyit a munkád h megfizessék.Azt végképp nem értem h kerül a képbe a politika?Tőlem még soha sehol nem kèrdezték meg apolitikai nézeteimet.Igaz nem is hangoztatom.
(válasz Nana22 2841. hozzászólására)

2849. segítőkész2016-12-07 16:18
Nagyon rágörcsöltél arra h otthon akarsz dolgozni.Ne úgy vizualizáld a dolgot h azon a helyen lásd magad./Néha úgy is sikerül/ hanem az érzést képzeld el h jól érzed magad kapod apénzt szereted amit csinálsz stb.
(válasz Nana22 2848. hozzászólására)

2848. Nana222016-12-07 14:04
Aztán minek az a sok lóhere amit találtam a nyáron azt hittem ez az én szerencsém,sőt kapta valakitől püspök kenyeret h megsüssem megcsináltam és semmi...

2847. Nana222016-12-07 14:03
szerintem is!:)
Mi is másképp látjuk a dolgokat m emberekkel foglalkoz(t)unk.
Úgy mik más panaszkodott rögtön átláttam a megoldást,aztán most a saját gondomat nem tudom megoldani...
Jelentkeztem egy cipőgyárba dolgozni,pedig minden porcikám irtózik a varrástól,soha nem csináltam ilyent,nem is tudom elképzelni,nem is akarom...
(válasz segítőkész 2845. hozzászólására)

2846. Nana222016-12-07 14:00
mit jelent az h ne görcsösen ragaszkodjak?
vizualizálom,elképzelem,filmkockánként lepergetem nap mint nap,este ezzel fekszek,nappal igy ébredek...nem tudom h mit csináljak még.
(válasz Mária 54 2842. hozzászólására)


2845. segítőkész2016-12-06 20:52
Milyen érdekes...Én is nővér vagyok.Úgy látszik a"mi fajtánk"fogékonyabb az ilyen dolgokra.
(válasz Nana22 2841. hozzászólására)

2844. hoponopoo2016-12-05 20:50
Kérni kell és megadatik :)

2843. mazsumazsu2016-12-05 20:49
nekem volt egy érdekes dolog, a munkahelyemen már 8 éve voltam egy helyen és kezdtem elunni, másik csoportba szerettem volna kerülni. nem volt tudatos de 1-2 hónapja már agyaltam arról hogy jó lenne másik osztályra kerülni. egyik reggel bejött az egyik vezető és elmondta hogy lenne egy másik osztályon egy hely ahová nagyon szeretnék ha átmennék mert szükség lenne rám, de az enyém a végső válasz. azonnal igent mondtam. pár óra múlva eszembe jutott hogy ezt én "teremtettem" meg talán a gondolataimmal. félelmetes érzés volt, de jó is és szerintem így történt
(válasz segítőkész 2840. hozzászólására)

2842. Mária 542016-12-05 20:45
Ehhez csak annyit, zárd ki a politikát, ne hibáztass semmit és senkit. Csak menj előre, de ne görcsösen. Hidd el, sikerülni fog.
(válasz Nana22 2841. hozzászólására)