Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek fórum

Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
2011. okt. 14. 21:01

Most kóstoltam a császárzsemlémet. Tényleg finom lett, jó ez a recept. "Kicsi" fiam megjegyezte jó, csak nem szabályosan állnak a hurkák!:((

Pedig egészen formásak lettek...

2011. okt. 14. 20:29
köszönöm a tanácsokat!! Lehet, hogy mégegyszer nekiveselkedek...)
2011. okt. 14. 20:12
Lányok ez a legjobb almáspitém idáig,pedig nagyon diétás az igazi recepthez képest.Be is irom holnap a kenyeres naplómba a hozzávalókat.
799. Mariann63 (válaszként erre: 796. - Lisy50)
2011. okt. 14. 20:07
Az én nagymamám almából csinálta nekem,pampuskának hivtuk.Néha én is sütök,de olyankor minden úszik az olajban.
798. Mariann63 (válaszként erre: 789. - Gabilive)
2011. okt. 14. 20:05
Van humora a pici lányodnak.
797. Mariann63 (válaszként erre: 788. - Lisy50)
2011. okt. 14. 20:04
Alufóliára vagy folpackra gondolsz?
796. Lisy50 (válaszként erre: 795. - Gabilive)
2011. okt. 14. 18:48
Nekem szeretik almával, és körtével is, egy a lényeg, ne legyen vastag a gyümölcs, mert a bunda hamar megsül.Almánál fél cm-vastag karikát szoktam, körténél ha kicsi negyedelem, ha nagyobb, akkor még azt is felezem!!
2011. okt. 14. 18:38
Lisy,az a bundás körte nagyon izgatja a fantáziámat:) Van itthon körtém...Ajánlod kipóbálásra?Finom?
2011. okt. 14. 17:13
Köszi Mindenkinek!
793. Zsuzsó64 (válaszként erre: 789. - Gabilive)
2011. okt. 14. 17:12
Hihihi:))DD
792. Lisy50 (válaszként erre: 790. - Gabilive)
2011. okt. 14. 17:11
Én aluval szoktam de szerintem mindegy!:)
791. gabilive (válaszként erre: 781. - Lúdanyó)
2011. okt. 14. 17:02
Szerintem is a korpa húzta le.Én csináltam már tejjel,és vajjal is szoktam,és jó szokott lenni.
790. gabilive (válaszként erre: 788. - Lisy50)
2011. okt. 14. 17:01
Milyen fólia,alu vagy frissentartó?
789. gabilive (válaszként erre: 782. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 17:00
Én is konyharuhával szoktam letakarni,aztán belehúzom egy nylonzacskóba.Volt,amikor egy tiszta(új) szemetes zsákot húztam rá,aztán,mikor vettem ki belőle,a lányom megkérdezte,hogy "Anya,miért a kukából eszünk?":D
788. Lisy50 (válaszként erre: 787. - Mariann63)
2011. okt. 14. 16:33
Fóliával próbáld ki!:)
787. Mariann63 (válaszként erre: 785. - Lisy50)
2011. okt. 14. 16:19
Akkor lehet,hogy nekem ezért száraz a kiflim később?
786. Mariann63 (válaszként erre: 782. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 16:18
Amig kihül,konyharuhával takarom be,utána zacskó.
785. Lisy50 (válaszként erre: 782. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 16:08

Konyharuhába nem szabad, elszívja a nedvességet!:)

Nekem van olyan sütitartóm mint a tortatartó csak hosszúkás, ha kihűlt abba teszem!:)

784. Mariann63 (válaszként erre: 781. - Lúdanyó)
2011. okt. 14. 15:48
Nem kalács ez,nem kell bele tej.Vaj helyett zsir vagy olaj,hacsak nem kifejezetten vajas kiflit sütsz.Akkor viszont kell bele kefir v.joghurt.Korpát se rakj bele,pláne ennyit,max.1-2 ek.-lal.Nézz ki valamelyikünk receptjei közül egyet,az mind ki van próbálva.
783. Lisy50 (válaszként erre: 781. - Lúdanyó)
2011. okt. 14. 15:35
Kenyérbe ne tegyél tejet, csak vizet, és szerintem a korpa húzta le.
2011. okt. 14. 15:01

Na jó, néha én is elcsábulok. Pl tegnap kértem a férjem táblacsokijából. Fiamnak leesett az álla, főleg, mert két kockányit ettem. Közölte: ez az éves adagom volt.


Ma olyan kedvem volt, hogy kerestem egy császárzsemle receptet. Kíváncsi vagyok, ilyen lesz. Már lementettem, hogyha jó, akkor ne kelljen újra keresni. Kútba voltam, mert csak 50 deka lisztem volt már itthon, ahhoz kellett keresni. Becsavargattam, most kel.


Lányok, hogy szoktátok utána a kifliket, zsemléket tárolni? Zacskóban, vagy konyharuhával letakarva, hogy friss maradjon.

781. lúdanyó (válaszként erre: 769. - Mariann63)
2011. okt. 14. 14:49

3,2dl langyos tej, 5dk vaj, 1/2csomag élesztő, 2tk.só 1tk.cukor. 50dk liszt, 15dk zabkorpa.

Na igy csináltam ilyen sorrendbe..hát focinak jó lenne csak szögletes...:(

780. Mariann63 (válaszként erre: 777. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 13:53
Ő csak mondogatja ezt,az én fotóimon látszik is a süti.
779. Mariann63 (válaszként erre: 776. - Gabilive)
2011. okt. 14. 13:52
Csatlakozom,különösen,ha valami miatt nyűgös vagyok,akkor kell egy kis édesség.Most is az almás pitét állitom össze.Részben diétás,részben telj.kiőrl.tönköly és csak harmad részben sima lisztből sütöm,cukor helyett folyékony édesitővel.Ha kész lesz fotózom.
778. gabilive (válaszként erre: 777. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 13:34
Ó,az egy tavalyi kép...már akkor is volt rajtam pluszban vagy 6-7 kiló,azóta meg feljött még 5:(((
777. Zsuzsó64 (válaszként erre: 776. - Gabilive)
2011. okt. 14. 11:13
A kép nem erről árulkodik:))
776. gabilive (válaszként erre: 775. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 10:23

:)

Jó neked,hogy ritkán eszel édességet!Sajnos nálam ez a baj,hogy nagyon édesség- és főleg csoki-függő vagyok.Ezért nem tudok fogyni:(

775. Zsuzsó64 (válaszként erre: 771. - Gabilive)
2011. okt. 14. 08:57

Tényleg finom lehetett, mert a vendégségben a gyerekek még a zsebükbe is dugdostak búcsúnál.

Bazsajogtam...

Viszont nagyon ritkán eszen édességet, sokszor fogalmam nincs, milyet sütöttem.

2011. okt. 14. 08:55
Gyerünk Lúdanyó,ird le,mit csináltál,csodák nincsenek,megfejtjük a rejtélyt.
773. Mariann63 (válaszként erre: 770. - Zsuzsó64)
2011. okt. 14. 08:52

Zsuzsó,megnéztem,nagyon jók a receptjeid,sokat ki fogok próbálni.Ha tudsz fotót csinálni róluk,jó lenne,legalább látnám,hogy milyennek kéne lenni a sütinek(nem vagyok jó a sütisütésben)Utólag is melléjük tudod tenni a képeket.

Végre nem megy pocsékba a tojásfehérje.Sokszor keverünk tatárbifszteket,abból mindig megmarad a fehérje.

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook