Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek fórum

Kenyérsütő géphez BEVÁLT receptek (beszélgetős fórum)


❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
2011. okt. 20. 18:10

Nekem sokszor túlkel,mert nem érek rá azonnal.Olyankor sápadt lesz a kenyér.

Kész van a zsemlém,nagyon szupi lett,majd be is fotózom a naplóba este.

2011. okt. 20. 13:54
:)
2011. okt. 20. 13:51
Mit gondoltok, ha a második adag még kel egy kicsit, mert a krumplit is be kéne tennem a sütőbe, nem lesz baja?
2011. okt. 20. 13:44

Ma sajtos kiflit gondoltam. Most sül. Nagyobbik kedvence.

Kiderül, milyen lesz, de azért már lementettem, hogy utána ne kelljen keresnem megint.

918. Mariann63 (válaszként erre: 917. - Zsuzsó64)
2011. okt. 20. 11:14
Már gondolkodtam,hogy nyitok egy külön receptes naplót,ott könnyen megtalálunk mindent.Már csinálom is.
917. Zsuzsó64 (válaszként erre: 916. - Mariann63)
2011. okt. 20. 09:40

Szerintem, jó. Két nap múlva is puha volt, bár nem ropogós, hogy becsomagoltam.

A vajas kifli receptjét hol találom Mariann?

2011. okt. 20. 09:20
Zsuzsó,most tekeri a gép a zsemlének valót,kiváncsi vagyok,milyen lesz.
915. Zsuzsó64 (válaszként erre: 909. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 20. 08:12

Klassz lehet, elképzelem.

Nálam, ha kettő akart segíteni, mindig vita lett belőle kettőjük között. Igaz nem ikrek voltak, csak 1,5 év volt közöttük.


A formázás engem is nagyon érdekelne.

914. Mariann63 (válaszként erre: 913. - Lisy50)
2011. okt. 19. 20:13
Jaaa,ott nem jártam lassan egy éve!
913. Lisy50 (válaszként erre: 911. - Mariann63)
2011. okt. 19. 20:07
A Tesc@ba!:))
912. Mariann63 (válaszként erre: 909. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 20:04
A picikéid tündériek,csak azt csodálom,hogy még belevágtok ilyesmibe,mint a kenyérsütés.Amikor Marci fiam ennyi idős volt,azt se tudtam,melyik világon vagyok.És csak egyedül volt.
911. Mariann63 (válaszként erre: 908. - Lisy50)
2011. okt. 19. 20:00
Ezt a lapos fokhagymást hol lehet látni?
910. Lisy50 (válaszként erre: 909. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 19:25

:D Nagyon édesek!

Nálunk mind a kettő süt szerencsére!:)

909. kicsimaya1985 (válaszként erre: 908. - Lisy50)
2011. okt. 19. 19:21

oké megkérdezem miből készül az a tejfölös vmi feltét


Fogunk csinálni majd olyan képet képről képre

Csak az ikreim nem nagyon engednek ilyesmit egy süt egy babázik felállás van :D

908. Lisy50
2011. okt. 19. 18:46

Én csak olajozom a jénait.

Rita! Nagyon profi kenyér lett!!:))

A férjedet faggasd ki légyszíves, azon a lapos fokhagymáson, amin olyan tejfölszerű van, miből készül a rátét?:))))

2011. okt. 19. 17:34
És ami a leginkább érdekelne,milyen lisztből készül az alpesi és a gyökérkenyér?
906. Mariann63 (válaszként erre: 903. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 17:32

Akkor igazán csinálhatnátok a naplódban egy képről képre gyúrást,dagasztást,formázást.Mi is szivesen vennénk néhány fortélyt.

Én pl.nem tudok olyan szép zsemléket formázni,mint a bolti.Azt hogy kell csinálni?

Vagy ha óriáskiflit szeretnék sütni,azt hogyan nyújtsam,milyen formára?

905. Zsuzsó64 (válaszként erre: 903. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 16:26
Azért valamit ért hozzá! :)))
2011. okt. 19. 15:32
de amit én csinálok is teszek majd fel :D
2011. okt. 19. 15:28

hu csajok isteni fini lett én ugy melegen langyosan tejjel ugy belaktam belőle nagyon fini jah és most keveri a gép a 2. darabot


na jo bevallom a férjem formázta a kenyérkét nem én :D De ami most készül én csinilem mert ő meloba van


(tescoba pék)

902. Zsuzsó64 (válaszként erre: 898. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 15:19

Ilyet aztán boltban nem lehet kapni!!!

Nagyon ügyes vagy!

901. Mariann63 (válaszként erre: 898. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 15:04
Ne viccelj,ez egy gyönyörű kenyér,büszke lehetsz rá.Sok péknek több év után se sikerül ilyet alkotnia.Biztos finom is,majd mesélj,mit szólt a család!
900. Mariann63 (válaszként erre: 897. - Zsuzsó64)
2011. okt. 19. 14:57

Kikenni macerás,én sütőpapirt teszek bele,az tökéletes,ha meg tepsin sütök,arra szilikonlapot.

Viszonylag jól megtartja a formáját.

899. Mariann63 (válaszként erre: 896. - Zsuzsó64)
2011. okt. 19. 14:52
Én ilyenkor úgy rendezem át a rácsokat,hogy legalulra teszem a rácsot,rá a lapos jénaiba a vizet,rögtön fölé a kenyeret és igy lent marad.
2011. okt. 19. 14:49
Teszek fel egy fotot a képeim közé az első kenyeremről megtekinthető íme
897. Zsuzsó64 (válaszként erre: 893. - Mariann63)
2011. okt. 19. 14:00

Mariann, a jénait kilisztezitek, vagy kikenitek valamivel, vagy csak beleteszitek a kenyérnek való tésztát?


Ha tepsiben sütitek megtartja a formáját a Limara-féle hajtogatás után?

896. Zsuzsó64 (válaszként erre: 889. - Mariann63)
2011. okt. 19. 13:55
3 emelet van, de a legalsóra írja az általános sütést. Nem igazán nagy a távolság, az alsó meg a felső kihúzható.
895. kicsimaya1985 (válaszként erre: 893. - Mariann63)
2011. okt. 19. 13:37
sikerült a kenyér és nagyon fincsi is lett köszike mindenkinek
894. Duchess
2011. okt. 19. 09:42

Sziasztok!


Állítólag lehet sütni kenyérsütőben kuglófot is. Akinek van bevált receptje, küldjön nekem légyszi!!!!

893. Mariann63 (válaszként erre: 890. - Kicsimaya1985)
2011. okt. 19. 09:40
Gyúrhatod kerekre,és hagyhatod magában,akkor lapos kenyérke lesz.Vagy tedd hosszúkás jénaiba,sütőformába,római tálba,akkor cipóforma lesz.Vagy nézd meg Limara kenyérformázását,csak elsőre tűnik kinainak,nem nehéz.
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook