Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bableves fórum

Bableves (beszélgetős fórum)


11. Mazsinka (válaszként erre: 10. - Bolygó hollandi)
2013. máj. 8. 08:41
Igaz! :D
2013. máj. 7. 09:54

:DDDDDDDDD

Elég a másnap is,ha meleg van :))

9. Mazsinka (válaszként erre: 1. - Tunderke0701)
2013. máj. 7. 09:22
Hagyd kint a konyhapulton három napig 30 fokban! Garantált a siker! :D
8. bolygó hollandi (válaszként erre: 6. - 5e76004fb5)
2013. máj. 7. 09:21
Én sosem szoktam :)
7. forrest2010 (válaszként erre: 5. - Smudlaagi54)
2013. febr. 18. 13:01
Hűha !!! Ez valami új ? Ilyet még sose hallottam ! A bableves az bableves - a tojásleves + tojásleves ! nem ?
2009. júl. 7. 12:12
a szárazbabot be kell áztatni
5. smudlaagi54 (válaszként erre: 1. - Tunderke0701)
2009. júl. 6. 20:17
Ha a hideg bablevesre gondolsz,akkor megfőzöd a babot zöldséggel fokhagymával,de mindenféle hús nélkül.Aminkor puha a bab(50 dkg babhoz)5-6 tojást villával felversz,és belecsorgatod a levesbe.Elzárod,és ha kihűl,berakod a hűtőbe.Hidegen tálalod,tejföllel ecettel kínálod!Ilyenkor nagyon finom!
2009. júl. 6. 16:09
köszönöm indulok főzni nagyon aranyosak vagytok,hogy ilyen gyorsan segitettetek.
2009. júl. 6. 16:00

Tedd fel főni a (barna, vagy tarka) babot kolbásszal, füstölt hússal, babérlevéllel, egy egész hagymával. Ha megfőtt, tejfölös rántást, vagy habarást tegyél bele, és ecetet.

Én így szoktam, és nagyon finom.

2009. júl. 6. 15:58
Sós vízben megfőzöd,világos rántás rá,tejföl és ecet bele.A vízbe tegyél még babérlevelet is.Van aki a ránrásba tesz egy pici pirospaprikát és apróra vágott hagymát is.Úgy kicsit magyarosabb.Az a zöldbabra vonatkozik a szárazbabot is ugyanígy kell csak abba mi nem szoktunk pirospaprikát meg hagymát se rakni.
2009. júl. 6. 15:55
ki tud segiteni nekem,hogyan készititek a savanyubablevest?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook